Първоначално изпратено от mauricio84
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Първо си намери читав даскал, да те научи да пишеш правилно на родния си език, а след това разсъждавай по форумите дали от борси се печели или не. В крайна сметка колко от споменатите 40-50 човека са били със сметки над 10к, колко със сметки над 50к и колко със сметки над 100к, т.е. имали са истинска възможност да правят ММ, а не да изпъват маржина на макс? Иначе 4 години са малко време за да разбереш всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеЗа 4 години се запознах със 40-50 човека които са се занимавали или все още се занимават с форекс търговия. С много от тях съм се виждал на живо .
Всичките са на загуба.
Така и неможах да намеря човек който да е на печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Svetlin Разгледай мнение
Излиза, че морисио е бил прав за връзките ти с брокери, ерго от форекс не може да се пИчели.
25% печелят според статистиката, честно казано много ми се струват, но такива са данните.
FinancialMarkets.Zone
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнениеhttps://www.financemagnates.com/wp-c...-losing-06.jpg
https://www.financemagnates.com/fore...nts-post-esma/ [ATTACH=CONFIG]n3371182[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеАми дай сега прогноза дали ще спадне или ще скочи.
Тогава беше лесно дай сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеА KVV?
А Баце не мисля, че е от брокерите
Като ..... ехххх - а у златото ...........
И KW -то .......и тоя неграмотнЯк - Чунчо (Крум Сополов - тука ) .......... и Редко '' чавката'' и много , много ........
Всички съм ги карал да застават срещу ми ............ крият са като мишки ..........
Ама по форумчета - тракат с клавиатурката .........................
- 1 like
Коментар
-
Винаги , неудачните търговци изпитват злоба и чякат някой да ги научи , лошото е че когато им казваш те си мислят че всичко знаят след като са прочели 5 книги написани от др неразбирковци и не слушат и вярват на можещите. Все още не е написана книга която да ви налее знания в главите.Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Круме, СИНЕ, Круме,
че те и четиримата са едно и също лице, бре!
Това може би ти е единственото правилно решение в последните три-четири години.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнение
Според мен РСИ е индикатор като всеки друг. РСИ не е статегия. Стратегията е нещо друго .... математически модел за вход и изход с печалба по-голяма от загубата.Аз лично познавам няколко (4 ника) дето се тръшкат, че винаги печелят.Ето кои:
Кондор, Малкия Кондор, Рагнър, Баце.
Вторият ник е само за оня , другия форум..... а третия вече не съществува.....
и за "винаги" - то лъжеш.....
Винаги съм твърдял че печалбите са ми около 70 75% от трейдовете.....
на мене ми стигат .....Имайки предвид банката с която оперирам......
и ти си така нали ама ......наобратноLast edited by БАЦЕ; 31.07.2018, 19:15.
Коментар
-
А KVV?
А Баце не мисля, че е от брокерите
Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнениеАз лично познавам няколко (4 ника) дето се тръшкат, че винаги печелят.Ето кои:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнение
Аз лично познавам няколко (4 ника) дето се тръшкат, че винаги печелят.Ето кои:
Коментар
Коментар