IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EEE 40% ....60%
    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнение
      е демото ти дреме и ти моеш да рискуваш като полудял. Нали имаш там няква реална сметка? Търгувай там според твоя стил на реалната и после кажи колко % си направил с какъв риск. Дали ше е 1%,2% или 5% няма значение. За седмица става въпрос или месец
      иииии значи кажи за една седмица .... демек от утре до края на седмицата колко трябва да е според теб нормалната печалба за една седмица на един fx trader според твоите представи
      Pip master

Коментар

е демото ти дреме и ти моеш да рискуваш като полудял. Нали имаш там няква реална сметка? Търгувай там според твоя стил на реалната и после кажи колко % си направил с какъв риск. Дали ше е 1%,2% или 5% няма значение. За седмица става въпрос или месец
        Това, което ти е трудно да зацепиш, че ние про трейдърите играем вероятностите и това го правим последователно и постоянно без отклонение. Явно за теб е да влезеш пълна сметка и то на макс ливъридж - казвам ти трейдинга не е buy and hold.

Мен ми е чудно колко ти е средната месечната печалба - аз ти казвам моята е под 10%(защото ми е не ми е агресивно паричното управление), номера е че е постостоянен процент! Няма нужда да се движи двойката както за теб една акция10-15% което и е да е да направиш каквото и да е!
        Last edited by needtoknowmore; 18.05.2015, 21:28.
        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Еми ньет аз в случая съм продал опцията и си запазвам премията щото шанса е по-голям да не стигне цената до там. За съжаление опциите на валутите са леко пръчка, щото валутите правят малки движения...... не че не ги ползват и то ей за точно за тея hedge currency risk дет ви писах там. А като шанса е 50/50 гониш михаля и се надяваш да си уцелил посоката иначе дърво ..... Или ако не си с няква вълшебна лампа кат фена със стратегията без риска
          Абе ти като фунраджийска лопата се въртиш нали ги купуваше сега излиза че ги продаваш ей избири си какво правиш - като ги продаваш нали ти е ясно, че ти трябва ниво, което не трябва го преминаваш - като ти е все тази за посоката то ако да продаваш пак ще ти стане тясно от един период на време.

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
            ай ся пак глупости питам съвсем сериозно колко седмично за твоите представи трябва да изкара добър трейдър ...да искаш 500 процента е меко казано нереалистично ...освен това процента риск не всякога ще ти покаже цялата картинка аз мисля че в една търговия концентрацията трябва да се хвърли в прецизирането на входа ,имаш ли добър вход няма да имаш ударен стоп а без ударен стоп няма и дровдаун ..разбира се нещата са комплексни тъй като може и да си поставил стопа твърде близо или пък да не си преценил добре движението и да изисква още един шип обратна на позицията ти ....но понеже е демо пак питам според теб колко трябва да е седмичният profit ...време за губене има и цялото демо е за забавление

Коментар

абе искарай и 500% и ми кажи после само с колко % риск си ги напрайл. Тва ми стига!!
              И не на демо искарай ги на real, алал да са ти аз не съм никой да ти бройм печалбите!!

ай ся пак глупости питам съвсем сериозно колко седмично за твоите представи трябва да изкара добър трейдър ...да искаш 500 процента е меко казано нереалистично ...освен това процента риск не всякога ще ти покаже цялата картинка аз мисля че в една търговия концентрацията трябва да се хвърли в прецизирането на входа ,имаш ли добър вход няма да имаш ударен стоп а без ударен стоп няма и дровдаун ..разбира се нещата са комплексни тъй като може и да си поставил стопа твърде близо или пък да не си преценил добре движението и да изисква още един шип обратна на позицията ти ....но понеже е демо пак питам според теб колко трябва да е седмичният profit ...време за губене има и цялото демо е за забавление
              Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                Абе Michaelис ..аз от много плямпане забравих да те питам .. колко процента трябва да изкарам до петък на демото от тоя форех хазарт ей така по твое усмотрение ..тъй де да знам какви обеми да приготвя
                абе искарай и 500% и ми кажи после само с колко % риск си ги напрайл. Тва ми стига!!
                И не на демо искарай ги на real, алал да са ти аз не съм никой да ти бройм печалбите!!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                  Гледай значи като комуне от класа си нали това ти писах по-рано бе човек, като не си наясно с посоката само ще плащаш премиите или в твоят ти случай капарото!
                  В твоят пример е еднократно и си ок - но като тръгнеш да играеш на опции и взимаш само колове като направиш тази врътка 20-30 пъти и накрая няма какво да имаш да обезпечиш пред банката! Това и ти казах по рано това че играеш с опции нищо не значи! А когато не знаеш в коя посока ще се насочва цената както ти твърдиш все ти е тази в един щастлив момент ще си капут! Дали за форекс, ЕТФи, индекси, фючърси, акции къщи или чудесии!
                  Еми ньет аз в случая съм продал опцията и си запазвам премията щото шанса е по-голям да не стигне цената до там. За съжаление опциите на валутите са леко пръчка, щото валутите правят малки движения...... не че не ги ползват и то ей за точно за тея hedge currency risk дет ви писах там. А като шанса е 50/50 гониш михаля и се надяваш да си уцелил посоката иначе дърво ..... Или ако не си с няква вълшебна лампа кат фена със стратегията без риска

Коментар

• Абе Michaelис ..аз от много плямпане забравих да те питам .. колко процента трябва да изкарам до петък на демото от тоя форех хазарт ей така по твое усмотрение ..тъй де да знам какви обеми да приготвя
                    Pip master

Коментар

LOL то с тоя форекс същата работа. Ми неам понятие от трейдинг за кво да губим пари .... Ако отидеш при брокер да си купиш къща за 100 000 € и очакваш че цената ше се вдигне са нямаш тея кинти след месец ше ги имаш. Отиваш там капарираш 1000€ да фиксирате цената с брокера. След 15 дена цената на къщата пада на 90 000€. Ше си я купиш ли тая къща ? Ми неьет, заебадаш капарото и отиваш и си я взимаш за 90 000 и ги забрааш тея 1000€. Кво си напрайл ами купил си CALL Option. Ей тва си напрайл. Тва е опцията а дали ше е на индекс или на семки на стадиона се е опция .....
                      Гледай значи като комуне от класа си нали това ти писах по-рано бе човек, като не си наясно с посоката само ще плащаш премиите или в твоят ти случай капарото!
                      В твоят пример е еднократно и си ок - но като тръгнеш да играеш на опции и взимаш само колове като направиш тази врътка 20-30 пъти и накрая няма какво да имаш да обезпечиш пред банката! Това и ти казах по рано това че играеш с опции нищо не значи! А когато не знаеш в коя посока ще се насочва цената както ти твърдиш все ти е тази в един щастлив момент ще си капут! Дали за форекс, ЕТФи, индекси, фючърси, акции къщи или чудесии!

Коментар

• Първоначално изпратено от AVEX Разгледай мнение
                        Ще ти кажа защо съм затварял, защото сметката не е моя и за да си прибера спечелените пари трябва да се затворят позициите и не само това определил съм връх на малка графика и се изчаква корекцията.
                        По принцип тези форуми са анонимни, защо не си качиш снимка, резултати от сделки и така нататък, ами говориш, като насрана гъба в гората, бе мозък....
                        Това вашето е някакво шоу за забавление..))) Има и други неща, много са против тази стратегия, в сайта съм го описал, аз от къде да знам, дали не си от някой от посраните Брокери, дето почти бяха фалира от спада на франка.....злобари колкото си искаш, въобще не обръщам внимание ....
                        За инвеститорите, не ми бери грижа, имам си достатъчно, но за разлика от теб са много културни и точни хора, ти си една плюмка размазана....точното ти определение...))))
                        Отдавна не се бях смял толкова

Коментар

Ти верно си нямаш понятие какво е трейдинг и инвеситране и търгуване с продукти. За какво ми е да защитавам каквото и да е? Да не продавам семки на стадиона?
                          Нима си мислиш, че не съм се възпозлвал от спада на златото? Нима си мислиш, че всичко е buy and hold ....
                          LOL то с тоя форекс същата работа. Ми неам понятие от трейдинг за кво да губим пари .... Ако отидеш при брокер да си купиш къща за 100 000 € и очакваш че цената ше се вдигне са нямаш тея кинти след месец ше ги имаш. Отиваш там капарираш 1000€ да фиксирате цената с брокера. След 15 дена цената на къщата пада на 90 000€. Ше си я купиш ли тая къща ? Ми неьет, заебадаш капарото и отиваш и си я взимаш за 90 000 и ги забрааш тея 1000€. Кво си напрайл ами купил си CALL Option. Ей тва си напрайл. Тва е опцията а дали ше е на индекс или на семки на стадиона се е опция .....
                          А брокера кво е напрайл ? Продал ти е тая Call Option.

И също спора ми беше за този там по-долу с неговата стратегия където печелиш колкото си искаш и то без риск. А всъщност гледам leveradge 1:500 те. взима космически суми които не са негови. Ей за тва е спора, че и риск нямало ...
                          Last edited by michaelis11; 18.05.2015, 20:26.

Коментар

чети тва там, за тва са тея валути и тея курсове и глупости .... дали ше е маратонки или ETF или каквото и да било няма значка. Същото беше и със златото смеят се тука, че златото паднало от 1800$ на 1200$ ама не глеат че от 1300€ е паднало на 1150€
                            Ти верно си нямаш понятие какво е трейдинг и инвеситране и търгуване с продукти. За какво ми е да защитавам каквото и да е? Да не продавам семки на стадиона?
                            Нима си мислиш, че не съм се възпозлвал от спада на златото? Нима си мислиш, че всичко е buy and hold ....

Коментар

Сега да си мерим средните ли - до там ли падна?
                              Не те знам какво средно си завършил, ама като гледам тезата си не можеш да обясниш - така ли ви учиха в комунизма навремето?

Като си играеш арбитражно за 1к евра ще си ядеш от разликата. Като играеш в милионите ще играеш с валутни форурди с банка! А лично аз през този период ще правя пари докато се вдигне еврото - не веднъж съм казал успеваемостта на стратегиите ми е 65+%!

Абе ние за трейдинг ли говорим или за опциите, който викаш че играеш или си говорим за семкаджийска дейност стил Илиенци?
                              чети тва там, за тва са тея валути и тея курсове и глупости .... дали ше е маратонки или ETF или каквото и да било няма значка. Същото беше и със златото смеят се тука, че златото паднало от 1800$ на 1200$ ама не глеат че от 1300€ е паднало на 1150€

Коментар

• ей го тука

http://www.wikihow.com/Hedge-Currency

http://www.investopedia.com/articles...rrency-etf.asp

свикнали те на Алпари Ферари Актив Мактив трейдс глупости и после другия бил луд

Коментар

Working...
                                X