IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнение
    абе ама или вие сте кретени верно или не знам как сте завършили средно ?!? Не става въпрос за опции бе бастун става въпрос за нещо с различен шанс от вашия. Бахти тъпото племе. Купувам аз маратонки от Сашш стока конвертирана за 1000€ отиам и ги продавам във Бразилия за долари(щото такова ше ми дадат там) и през тва време еврото се дигнало прибирам се дома и кво стааа мега-разбирачо с твойта печалба ?? Опции Мопции Акции на баба ви куревете .....
    Сега да си мерим средните ли - до там ли падна?
    Не те знам какво средно си завършил, ама като гледам тезата си не можеш да обясниш - така ли ви учиха в комунизма навремето?

Като си играеш арбитражно за 1к евра ще си ядеш от разликата. Като играеш в милионите ще играеш с валутни форурди с банка! А лично аз през този период ще правя пари докато се вдигне еврото - не веднъж съм казал успеваемостта на стратегиите ми е 65+%!

Абе ние за трейдинг ли говорим или за опциите, който викаш че играеш или си говорим за семкаджийска дейност стил Илиенци?

Нали ти е ясно, че трйединга не е да купим 10-15 активи(ако може да са обратно корелиращи) и да го играеш buy and hold!
    Last edited by needtoknowmore; 18.05.2015, 19:57.
    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Michaelis ....от целият ти пост става ясно единствено че всички са виновни единствено ти не си ..разбираемо е .. но ако погледнеш отгоре ,отгоре и вложиш малко отговорност ще видиш че за цялата тая история носиш вина единствено ти .... неумението ти да предвидиш накъде ще отиде даден актив не ти дава правото да обвиняваш нито Драги нито някакви си тъмни субекти или трейдъри... вместо да потърсиш проблема в тебе и да видиш как може развиеш някакви качества за прогноза на даден актив ,ти хвърляш вината в Драги ...как мислиш работа ли е на централна банка да се грижи за интересите на спекулантите и то по точно на спекуланта Михаелис... ами нали ако угоди на тебе във форех океана плуват още стотици хиляди fx играчи със различни цели( като цени) и различни времеви хоризонти .... та и те ще ревнат че Драги ги е прецакал щот видиш ли продали нещо си и маркета е длъжен задължително да иде в тяхна посока ...кажи сега как да търгуваме??? - да купиме нещо си безразборно и като вземе да пада да ревем като ощипани госпожици че еди кой си е решил да ни прецака (група трейдъри ,централна банка , фонд ) и то персонално лично нас ,щот видиш ли само аз съм на тоя пазар ,други няма - или да се мъчим или поне да се опитаме да научиме по някакъв начин да наклоним шанса на наша страна
      Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
        Хайде бе стига писа, показва тоталната си липса на знание, но пък не прече да си налагаш мнението (типично по коми, както обичаш).

Значи викаш играеш опции и си мега пича супер Викаш опциите не били комар супер А къде забрави премиите като го играеш като пич и имаш 40-50 позиции срещу теб и само им плащаш премиите какво ще стане с капитала ти?!?
        абе ама или вие сте кретени верно или не знам как сте завършили средно ?!? Не става въпрос за опции бе бастун става въпрос за нещо с различен шанс от вашия. Бахти тъпото племе. Купувам аз маратонки от Сашш стока конвертирана за 1000€ отиам и ги продавам във Бразилия за долари(щото такова ше ми дадат там) и през тва време еврото се дигнало прибирам се дома и кво стааа мега-разбирачо с твойта печалба ?? Опции Мопции Акции на баба ви куревете .....

Коментар

Ае джанъм ти виждаш ли живописеца какво е сътворил ? Стратегия с ловене на дъна и върхове без риск и колкото искаш да си печелиш И ти ли имаш такава стратегия ? Аз не съм никкав състезател, а форекса е рулетка за мене аз имам позиции в EUR/ USD за хедж защото печалбите/загубите са ми в долари акаунта е в евро. Аз тъгрувам опции не форекси като вас тука, иам няква позиция там дълга от 1.17/1.18 EUR/USD и ич не ми дреме къде ше ходи тва дали на долу дали на горе - къде иска там да хои. Съзтезавай се с този там без рисковите ....
          Хайде бе стига писа, показва тоталната си липса на знание, но пък не прече да си налагаш мнението (типично по коми, както обичаш).

Значи викаш играеш опции и си мега пича супер Викаш опциите не били комар супер А къде забрави премиите като го играеш като пич и имаш 40-50 позиции срещу теб и само им плащаш премиите какво ще стане с капитала ти?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от AVEX Разгледай мнение
            Ще ти кажа защо съм затварял, защото сметката не е моя и за да си прибера спечелените пари трябва да се затворят позициите и не само това определил съм връх на малка графика и се изчаква корекцията.
            По принцип тези форуми са анонимни, защо не си качиш снимка, резултати от сделки и така нататък, ами говориш, като насрана гъба в гората, бе мозък....
            Това вашето е някакво шоу за забавление..))) Има и други неща, много са против тази стратегия, в сайта съм го описал, аз от къде да знам, дали не си от някой от посраните Брокери, дето почти бяха фалира от спада на франка.....злобари колкото си искаш, въобще не обръщам внимание ....
            За инвеститорите, не ми бери грижа, имам си достатъчно, но за разлика от теб са много културни и точни хора, ти си една плюмка размазана....точното ти определение...))))
            Аз теб обиждал ли съм те?
            Смятам знаеш, щом човек не може да отговори на прост въпрос, а прибягва до обиди е симптом за ниска култура. Да кажеш, че съм некултурен след като само серия от обиди наистина потвърждава шизофренията в теб.

Виждам, че ти е неимоверно трудно за теб да отговориш на въпросите ми, но имай някаква теза около която да защитаваш, защото човек с опит на секунда ще види размиване в писанията ти(не толкова шизофренични както по-долу търсиш 30к инвеститор, после не търсиш). Ето ти прост пример:
            Ще ти кажа защо съм затварял, защото сметката не е моя и за да си прибера спечелените пари трябва да се затворят позициите и не само това определил съм връх на малка графика и се изчаква корекцията.
            Явно или си нямал сметка за управление или си попаднал на някой истерик или толкова управляваш сметки - та не може някой да ти каже затваряй позициите на няколко пипса защото трябва да осребрим - нали ти е ясно колко е малоумен аргумента ти.

Въпроса ми беше пак на каква основа определяш изхода си, не е валиден аргумент ами обадиха ми се да кажат да затворя - пак малоумно е. Всеки про трейдър ще ти каже защо излиза еди си къде, а не ами така ми казаха. Казваш целта е фунцкия на 0.382% защото там е най-логичната корекция или предишна структура или каквото и да е от сорта може и да ме излъжеш, но не трябва да ми кажеш така ми казаха да затворя - за 3-ти път малоумно!

Аз нямам потребност да търся клиенти в БГ форум - ниска топка са ми! Също така не съм тръгнал да твърдя 100% успеваемост никакъв риск и печалба колкото си искате, когато почна да го правя ще има пълно инфо и когато искам по 30к БГ инвеститори то ще отговоря на абсолютно всички въпроси и то точно в този форум, защото тук има хора с опит и знания и ако задоволя техните въпроси, то мога да ползвам всичко писано тук като допълнителна референция - представи си го като мерило за знания и опит! Маркетинга явно не ти е силна страна!. Няма да пиша като обиди на хората с опит и да се държа като инфантил. А ако имаше малко понятие от оналйн бизнес щеше да знаеш(но не знаеш разбира се - разбрахме не си наясно с маркетинг, и с онлайн бизнес ако си това, което тъврдеше щеше да имаш много стойностен и лъскъв сайт, а не това ....), че Google ще индексира сайта ти симантично с форума при търсене, така че всеки потенциален твой "инвеститор" ако решиш да търсиш нещо за теб ще попадне тук и дано да ти харесва имиджа ти който си си изградил!

Да обобщим не ми отговори защо ти трябва 1:500 ливъридж, отговори ми защо затваряш на няколко пипа на една позиция защото така ти казали(ти си опасен - на мен някой ако ми каже такова нещо и ми се меси то е прекрачил десетки условия и на секундата е аут) говори отново че управляваш някакви семкаджийски сметки не ги прави инвеститори, инвеститор за нашите ширини ще дойде с 6 цифрена сума и на горе - дано някой ден да седнеш на маса с тях, но като те питат това, което аз те питах имай малко култура и не ги обиждай!

Дал съм ти много храна за размисъл - дано да направиш правилното!
            Last edited by needtoknowmore; 18.05.2015, 20:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
              тихо сега ...ти какво си мислиш че ако опционите бяха панацея всички щяха да купуват от тях и да си свиркат ...да ама не и продавачите на опции трябва хляб да ядат и как тъй 1,17-1,18 ...знаеш ли колко е курса сега ??значи ако търгуваш без опции си комарджия ..но ако търгуваш със опция не си комарджия а профи така ли ...ако беше така всички щяха да са профита ...аз ей сега ще си избера демо акаунт без опции да съм по голям комарджия и за да може забавлението да е пълно ...значи викаш дълга от 1,17 ..тц тц тц добър си
              аз не съм нит профи нит мрофи, вие кат не мое да вденете никой не ви е крив. Начи купувам аз нещо лани за 500€ на 1.20 а нещото е в долари и чакам аз да изкарам някой лев и в един красив момент тъпото евро отиде на 1.40 щото на оня педал Драги така му скимнало или на останалите паяци като вас и аз като затворим кво получавам аз ако не съм дълъг на еврото ?? Получавам джоджан тва получавам. А дали съм дълг евро от 1.17 или от 1.40 тва няма абсолютно никакво значение .... още по малко дали ше е опция или акция или на баба му хурката там квото и да е .....
              Имаше тука един още в началото кат си ги мерихте и човека ви каза вие квото и да прайте шанса си остава 50/50 ако си мислите, че шанса ше се промени йок му. Аз спекулирам с други пропорции в шанса а това в тая рулетка борсата е доста важно ..... На мене кат ми е 5 санта по къс от на некой и край .... ееми добрем
              Last edited by michaelis11; 18.05.2015, 19:34.

Коментар

Ае джанъм ти виждаш ли живописеца какво е сътворил ? Стратегия с ловене на дъна и върхове без риск и колкото искаш да си печелиш И ти ли имаш такава стратегия ? Аз не съм никкав състезател, а форекса е рулетка за мене аз имам позиции в EUR/ USD за хедж защото печалбите/загубите са ми в долари акаунта е в евро. Аз тъгрувам опции не форекси като вас тука, иам няква позиция там дълга от 1.17/1.18 EUR/USD и ич не ми дреме къде ше ходи тва дали на долу дали на горе - къде иска там да хои. Съзтезавай се с този там без рисковите ....
                тихо сега ...ти какво си мислиш че ако опционите бяха панацея всички щяха да купуват от тях и да си свиркат ...да ама не и продавачите на опции трябва хляб да ядат и как тъй 1,17-1,18 ...знаеш ли колко е курса сега ??значи ако търгуваш без опции си комарджия ..но ако търгуваш със опция не си комарджия а профи така ли ...ако беше така всички щяха да са профита ...аз ей сега ще си избера демо акаунт без опции да съм по голям комарджия и за да може забавлението да е пълно ...значи викаш дълга от 1,17 ..тц тц тц добър си
                Last edited by trade; 18.05.2015, 18:56.
                Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                  Oлеле,поредния генииииии
                  е не мое се мерим с вас ....

Коментар

Oлеле,поредния генииииии
                    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

аз мисля че туй си е бизнес кат всеки друг и които вложи време ,усилия и енергия в тази насока ще има резултат ... микаелче нъл разправяш че туй е комар нима всички хедй фондове , банки разни други институции които оперират на тоя пазар само дебнат кога ти ще отвориш позиции и веднага да те прецакат ... но нали разправяш че туй е комар кво ще кажеш да поиграем малко комар .... имам малко свободно време до края на таз седмица да отворя едно демо ...ще видя при кой брокер да видя дали ще съумея да се фалирам ...разбира се става дума за форех ...там е комара ....какво ще кажеш ако не друго поне ще се позабавляваме а ...и без никакви инвеститори и тем подобни и разбира се със риск ...то ако е без риск няма да е сладко

Коментар

• Първоначално изпратено от AVEX Разгледай мнение
                        По принцип тези форуми са анонимни, защо не си качиш снимка, резултати от сделки и така нататък, ами говориш, като насрана гъба в гората, бе мозък....
                        Това вашето е някакво шоу за забавление..))) Има и други неща, много са против тази стратегия, в сайта съм го описал, аз от къде да знам, дали не си от някой от посраните Брокери, дето почти бяха фалира от спада на франка.....злобари колкото си искаш, въобще не обръщам внимание ....
                        За инвеститорите, не ми бери грижа, имам си достатъчно, но за разлика от теб са много културни и точни хора, ти си една плюмка размазана....точното ти определение...))))
                        По-голямо шоу за забавление от теб в момента тук няма!По-леко с обидите и като не ти харесва отношението се завирай в дупката,от която си изпълзял и си прави "грандиозните 100-процентови печалби" без да ни занимаваш със себе си.
                        Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Форекс търговия

Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                          Че защо ти е ливъридж 1:500?

Да пазара преди новина застива след новината тръгва в дадена посока и после жестоко обръща в обратна посока.

Само ми е чудно като си на седмични графики и търсиш дъно/връх що затваряш на няколко пипа печалба - спрямо това което си дал.
                          Явно си нямаш хабер как да гониш целите си ...

Иначе с това си писание потвърди и думите ми от по рано само някви семкаджийски суми може да намериш или тотални балъци. Явно си нямал взимане даване с инвеститор - да му кажеш ще печелиш колкото искаш няма риск, директно ще те отсфири.
                          avex21

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                            тука не говорим ли за ритейл форекс, бъкет шопове и тн.
                            какви банки, какви хедж фондове ?
                            Когато избереш ECN при някой от топ брокерите то няма разлика вече(верно няколко десети от пипа ще имаш спред)

Коментар

аз мисля че туй си е бизнес кат всеки друг и които вложи време ,усилия и енергия в тази насока ще има резултат ... микаелче нъл разправяш че туй е комар нима всички хедй фондове , банки разни други институции които оперират на тоя пазар само дебнат кога ти ще отвориш позиции и веднага да те прецакат ... но нали разправяш че туй е комар кво ще кажеш да поиграем малко комар .... имам малко свободно време до края на таз седмица да отворя едно демо ...ще видя при кой брокер да видя дали ще съумея да се фалирам ...разбира се става дума за форех ...там е комара ....какво ще кажеш ако не друго поне ще се позабавляваме а ...и без никакви инвеститори и тем подобни и разбира се със риск ...то ако е без риск няма да е сладко
                              тука не говорим ли за ритейл форекс, бъкет шопове и тн.
                              какви банки, какви хедж фондове ?
                              “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

е наистина са глупости ..... Абе ей ти верно ме взе за шушомига аз не търгувам от оня ден бе, тея ги разправяй в часа по География на некой ...."можело да се печели кооолкото си искаме без риск" - Стоп благодаря ви .....
                                Първо комар не джиткам, играл съм го достатъчно, та ръчно та автоматично, та скриптове, та писания - зарежи, Второ търгувам съвсем друго и тея форекси ич не ми дреме за тях. И трето в живота нема такова нещо да си печелиш колко си искаш без риск, камо ли на борсата .....

Pip master

Коментар

Working...
                                X