IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако нямаше тел. за връзка и имейл със сигурност това щеше да е клонинг на търсещият инвеситор.Аз имам някаква идея но ако я споделя дали няма да ме думнат модераторите?Мнения?
    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от AVEX Разгледай мнение
      Не са глупости, пак ще го повторя с тази стратегия може да се печели постоянно, без риск и колкото си искате да си печелите! Без да се занулява сметката. Стратегията какво открива.:
      С голяма точност дъно и връх на обръщането за Седмична графика. Как се разбира преди важна новина/цената стои на едно място/ на къде ще тръгне тренда след новината!. Как се разбира и открива началото на дълъг тренд на Седмична графика. Това е само с технически анализ! Другите стратегии, по книги са си стандартни, няма смисъл да ги коментираме, а и там темата е широка, обученията са с години.
      За брокерите с които работя, естествено с тези, които предлагат най добри условия за търговия, като например без рекотиране, без измами при отваряне и затваряне, без времево забавяне, които дават гаранция за парите до 200 000 лв, които дават максимален маржин 1-400, 1-500.
      Повече честно не ми се спори за глупости, тук нещо не се вързва обстановката за комуникация...)))
      гаранция 200 000? я пак?кой дава гаранция до 200 000?Стратегия без риск и да се печели колкото си искам

Коментар

• тука гледам инвеститори се нанесли ...колко трябва да е спада на дадена сметка за да е приемлив за инвеститор и колко да е минимума печалба за даден месец
        Last edited by trade; 18.05.2015, 16:38.
        Pip master

Коментар

• Мине се, не мине време и в тази тема се появи някой ник с изключителна стратегия...

Поне е забавно
          Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

Не са глупости, пак ще го повторя с тази стратегия може да се печели постоянно, без риск и колкото си искате да си печелите! Без да се занулява сметката. .....
            Забавен сте, но нищо не споменахте за предизвикателството, което Ви отправих.

Коментар

Не са глупости, пак ще го повторя с тази стратегия може да се печели постоянно, без риск и колкото си искате да си печелите! Без да се занулява сметката. Стратегията какво открива.:
              С голяма точност дъно и връх на обръщането за Седмична графика. Как се разбира преди важна новина/цената стои на едно място/ на къде ще тръгне тренда след новината!. Как се разбира и открива началото на дълъг тренд на Седмична графика. Това е само с технически анализ! Другите стратегии, по книги са си стандартни, няма смисъл да ги коментираме, а и там темата е широка, обученията са с години.
              За брокерите с които работя, естествено с тези, които предлагат най добри условия за търговия, като например без рекотиране, без измами при отваряне и затваряне, без времево забавяне, които дават гаранция за парите до 200 000 лв, които дават максимален маржин 1-400, 1-500.
              Повече честно не ми се спори за глупости, тук нещо не се вързва обстановката за комуникация...)))
              Че защо ти е ливъридж 1:500?

Да пазара преди новина застива след новината тръгва в дадена посока и после жестоко обръща в обратна посока.

Само ми е чудно като си на седмични графики и търсиш дъно/връх що затваряш на няколко пипа печалба - спрямо това което си дал.
              Явно си нямаш хабер как да гониш целите си ...

Иначе с това си писание потвърди и думите ми от по рано само някви семкаджийски суми може да намериш или тотални балъци. Явно си нямал взимане даване с инвеститор - да му кажеш ще печелиш колкото искаш няма риск, директно ще те отсфири.
              Last edited by needtoknowmore; 18.05.2015, 14:04.
              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Да,тук няма балъци,дето да ти харижат по едни 30к))
                Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

е наистина са глупости ..... Абе ей ти верно ме взе за шушомига аз не търгувам от оня ден бе, тея ги разправяй в часа по География на некой ...."можело да се печели кооолкото си искаме без риск" - Стоп благодаря ви .....
                  Първо комар не джиткам, играл съм го достатъчно, та ръчно та автоматично, та скриптове, та писания - зарежи, Второ търгувам съвсем друго и тея форекси ич не ми дреме за тях. И трето в живота нема такова нещо да си печелиш колко си искаш без риск, камо ли на борсата .....
                  Last edited by michaelis11; 18.05.2015, 13:57.

Коментар

• Форекс търговия

Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнение
                    абе нека кой кво иска да си пише, ама някой да ми лови винаги върхове и дъна особено на форекса са глупости .....
                    avex21

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                      E аз също го хванах ама на 95% случайно.За съжаление беше с малък обем.
                      абе нека кой кво иска да си пише, ама някой да ми лови винаги върхове и дъна особено на форекса са глупости .....

Коментар

Познавам човечица, където е пуснал тази тема и е много културен човек, пуснал е тема дали има някой да печели на Форекс, аз Ви показах, че има, на Вас ли да вярвам, на мен ли да си вярвам...))))
                        Май повечето хора тук наистина растат в саксии, както казваш..)))
                        да темата на човечеца е ок и той затова я е пуснал, зашото форекса е леко токсична работа вече съм обясявал защо е такава. Не че не мога да взема нещо от там, но да искараш нещо на форекс винаги е с голям риск поради малките движения на валутите. Всеки с 5г. търговия зад гърба си знае кво е форекс и що годе кога да влезе и кога да излезе, но ти тука ми обясняваш за някви постоянни печалби плюс някви върхове и дъна ?!?!?
                        Ае те Everest Capital фалираха, че бяха колко милиарден фонд и Alpari, FXCM и т.н., че дори и Interactive Brokers бяха глътнали вода с тоя CHF, а ти искаш да каеш, че ги разбираш повече от тях така ли ??
                        Мммм аз ви разбирам тука страстите към пазарите на валути ама нешо раотата не съвпада със околните събития. Борсата не е "Дом за Сираци" или Благотворително Дружество, то дори и те краднат като откачени.
                        Вие тука всичките Комарджии се опитвате да ми обяснявате, че сте по-добри от онея в Лондон на Dealing Deska или във Франкфурт ???

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнение
                          Ей брачед ние тука да не никнем в саксии Как никой не го хвана тва, ама ти да "хвана го". Хубу цели ги там тея движения ала бала, ама поне дай някъде и някоя тенекия то излиза, че ти само режеш и ядеш от баницата Къде го има тва нещо особено пък на комарекса ??
                          E аз също го хванах ама на 95% случайно.За съжаление беше с малък обем.
                          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Форекс търговия

Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнение
                            Ей брачед ние тука да не никнем в саксии Как никой не го хвана тва, ама ти да "хвана го". Хубу цели ги там тея движения ала бала, ама поне дай някъде и някоя тенекия то излиза, че ти само режеш и ядеш от баницата Къде го има тва нещо особено пък на комарекса ??

Познавам човечица, където е пуснал тази тема и е много културен човек, пуснал е тема дали има някой да печели на Форекс, аз Ви показах, че има, на Вас ли да вярвам, на мен ли да си вярвам...))))
                            Май повечето хора тук наистина растат в саксии, както казваш..)))
                            avex21

Коментар

Аз го хванах това движение на Франка, но по принцип избягвам да го търгувам, има максимум на Седмична графика 1.024. При първи допир със 100 переиодната се добавя Сел. Очаквам го да падне до 0.76

Коментар

• Форекс търговия

Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                                AVEX, аз мога да кажа, че приемам, че си открил някаква своя си стратегия, която "работи". Би ли казал, за франка, примерно, след тази рязка промяна след махането на 1.20 как ти изглеждата нещата. Удари ли дъното, още по-ниско друго ще има ли или вече се връща нагоре? Как мислиш?
                                Аз го хванах това движение на Франка, но по принцип избягвам да го търгувам, има максимум на Седмична графика 1.024. При първи допир със 100 переиодната се добавя Сел. Очаквам го да падне до 0.76
                                Attached Files
                                avex21

Коментар

Working...
                                X