IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнение
    Еми не в NBA когато в playoff някой стигне 3 победи в 90% от случаите взимат и 4 мач. Тва не е 50/50 а е 90/10% обаче Houston биха 3 поредни мача и стана от 3-1 на 4-3 тва искам да ти кажа. Като стана 3 - 2 шансовете се променят трак 70/30 като стана 3-3 тогава шанса вече беше паднал на 50/50% .
    Пак те питам каква е вероятността да вкарат кош след нарушение на един играч. Не те питам колко са възможноите изходи/резулати като ще вкара или няма да вкара, а те питам каква е вероятността на средно стат. NBA играч.

Ако ти е трудно замести питането ми със свободният стреляне на Леброн Джеймс

Каква е вероятността Леброн Джеймс да вкара 10 последователни коша от free throw - 50/50 или не?
    Last edited by needtoknowmore; 19.05.2015, 00:40.
    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

аз съм стигнал само до 5 до обяд повече нямам ....
      абе давай някакво число за тази седмица едноцифрено ли ще е ,двуцифрено ли ще е и да почваме да печелим... ей съмва се вече а отговор не даваш ...нали търгуваш опционии кажи там според твоите представи за една седмица колко процента трябва да се изкарат според твоят трейдърски опит и да почваме
      Pip master

Коментар

Еми не в NBA когато в playoff някой стигне 3 победи в 90% от случаите взимат и 4 мач. Тва не е 50/50 а е 90/10% обаче Houston биха 3 поредни мача и стана от 3-1 на 4-3 тва искам да ти кажа. Като стана 3 - 2 шансовете се променят трак 70/30 като стана 3-3 тогава шанса вече беше паднал на 50/50% .
        Всъщност много грешиш!Шансът винаги е 50 на 50 - или ще стане или няма!Вероятността,обаче, вече е повече от 50%.
        Last edited by onufri; 19.05.2015, 00:36.
        Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
          Така е,бре,човек - шанса винаги е 50 на 50!Нали и колегата needtoknowmore ти го е казал.Вероятността,обаче, може да е нула,може и да е 100Ама,това не се учи в 5-ти клас.
          аз съм стигнал само до 5 до обяд повече нямам ....

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
            Трудно ти е добре - хайде да те питам какъв е шанса средностатистически NBA играч да вкара кош след наказание - 50/50 защото или ще вкара или не или повече?

Бъркаш това, че дадено нещо има два възможни изхода с 50% вероятност!

Та тва с тея playoffs беше пример за един black swan. Тъй стана и с оня франк където безрисковия го хванал, форексчиите всичките под водата но колегата без риск хванал дъно връх всичко .....
            Last edited by michaelis11; 19.05.2015, 00:34.

Коментар

ти не те знам .... във форекс шанса е 50/50% мързи ме да ти обяснявам защо е така. Ти никви други вероятности не разиграваш. Или взимаш нещо или не. Това е 50/50% шанс ако искаш отвори си учебника по матекатика от 5 клас ако не ми вярваш, аз до там съм стигнал ....
              Това дори и да направиш от 10/10 успешни сделки шанса пак остава 50/50. Както може да направиш и 10/0 което също е възможно.
              Ето вчера NBA аз ги запам LA Clippers vs Houston Rockets 3 - 1 водеха в серията. играе се до 4 победи и знаеш ли кой победи ?
              Така е,бре,човек - шанса винаги е 50 на 50!Нали и колегата needtoknowmore ти го е казал.Вероятността,обаче, може да е нула,може и да е 100Ама,това не се учи в 5-ти клас.
              Last edited by onufri; 19.05.2015, 00:29.
              Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

ти не те знам .... във форекс шанса е 50/50% мързи ме да ти обяснявам защо е така. Ти никви други вероятности не разиграваш. Или взимаш нещо или не. Това е 50/50% шанс ако искаш отвори си учебника по матекатика от 5 клас ако не ми вярваш, аз до там съм стигнал ....
                Това дори и да направиш от 10/10 успешни сделки шанса пак остава 50/50. Както може да направиш и 10/0 което също е възможно.
                Ето вчера NBA аз ги запам LA Clippers vs Houston Rockets 3 - 1 водеха в серията. играе се до 4 победи и знаеш ли кой победи ?
                Трудно ти е добре - хайде да те питам какъв е шанса средностатистически NBA играч да вкара кош след наказание - 50/50 защото или ще вкара или не или повече?

Бъркаш това, че дадено нещо има два възможни изхода с 50% вероятност!

Коментар

ае тука никой ли не губи бе аз ли съм единствения дет чат пат му се случват тея работи
                  абе давай там някакво число според твоите сметки изразено в проценти и да почваме ей сега ще се съмне а още не смe го уточнили
                  Pip master

Коментар

• ти не те знам .... във форекс шанса е 50/50% мързи ме да ти обяснявам защо е така. Ти никви други вероятности не разиграваш. Или взимаш нещо или не. Това е 50/50% шанс ако искаш отвори си учебника по матекатика от 5 клас ако не ми вярваш, аз до там съм стигнал ....
                    Last edited by michaelis11; 19.05.2015, 00:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от AVEX Разгледай мнение
                      Колега знам ги тези неща, не става по този начин, работя по абсолютно не стандартна стратегия за определяне с голяма точност дъно и връх при обръщане, без да се засягаш, всеки си работи по свой си начин, важен е крайния резултат, всичко трябва да е на печалба и без занулени сметки!
                      Преди новина можеш ли да разбереш на къде ще тръгне цената? Само с технически анализ. Фигурките няма да ти помогнат. След рязко покачване можеш ли да разбереш ще продължи ли или ще обърне... ?
                      За графиките аз не тълкувам нищо, казвам ти с абсолютна точност това е дъното, купи, без ако, не ме интересуват фигурки, свещи и други стандартни стратегии, знам ги на изуст.
                      Хахаха, звучиш ми като едно същество с неясна сексуалност от друг трейдърски форум.
                      И то ми ги е говорило такива врели некипели и ми е спорило с аргумента "няма НЕ, щом съм казало, ще пада".
                      "За графиките аз не тълкувам нищо, казвам ти с абсолютна точност това е дъното, купи, без ако, не ме интересуват фигурки, свещи ..."
                      Щом чуя нещо такова от "трейдър", ясна ми е работата. Нищо лично към теб, но щом търсиш ивеститори, замисли се върху това което ти писаха. Първото нещо което се обсъжда с всеке един такъв е колко е готов да загуби и какъв е риска който е готов да поеме, на базата на това се определя и каква възвръщаемост ще се търси. Няма кой да те приеме на сериозно като му говориш за нулев риск. Подобно понятие в бизнеса и още повече в трейдинга няма. Тези които предлагат нулев риск и възвръщаемост са два типа, на едните кръщават схеми http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%...BD%D1%86%D0%B8 и обикновенно завършват в затвора като http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%...B4%D0%BE%D1%84 а другите са просто "глупаци" които не са осъзнали за какво става дума. (не визирам теб, да не се засегнеш)
                      Last edited by k_v_v_; 19.05.2015, 00:14.
                      FinancialMarkets.Zone

Коментар

глей са кво вие про трейдърите играете вероятности на 50/50% повече нямате толкоз и аз нямам печалби всеки път кат вас. Аз не съм кат вас повечето тука печалбар. Като продам нещо и като това нещо мине определено ниво ако е в мойта посока ок ако ли не - лапам го до гърло ставам и заминавам, какво повече има да се прай ...... Аз взимам грешни решения, това не ми пречи по някога да правя печалба и обратното с правилни решения които ми носят загуби......
                        Лошо няма в това, само където правиш голяма грешка с това 50/50 - сега ще ти го обясня да ме разбереш лесно.

Ти бъркаш 50/50 oт факта, че има две възможно изхода - загуба или печалба, това е така и е неуспорим факт, но в живота има безброй такива ситуации с два възможни изхода, но това не значи, че такава е вероятността да се случат. Давам ти прост пример човек да бие дузпа то или ще вкара или не, но това не значи че вероятността е 50% - ако е някой, който е професионален футблист то вероятността ще е над 50%, ако е примерно Меси, Роналдо или друг топ футболист ще е над 90% вероятността. Палиш колата и от т. А трябва да идеш до т.Б двата изхода са или ще стигнеш или не - но на базата на всички до сегашни твой опити 100% си стигал така, че може да очакваме същото и сега ако стъпиш на твоята история.
                        В статистиката като цяло има доста по тази тема - два възможни изхода или биномно разпределение.

Във форекса е не по-различно,номера е там, че ние играем вероятностите, а дори и да имаш 50% пак може да имаш невероятна доходност стига risk/rewarda да е повече от 1:2 - номера е в дисциплината, но това е друга бира.

Никой не е казал да печелиш всеки път, а и от про трейдъра не се очаква това - от него се очаква постоянство в следване на търговският план, който е доказано печеливш, да ти го опростя по разбираемо да имаш печеливша стратегия и да полагаш кански усилия да спазваш всичко! Трейдинга не е толкова сложна дейност, про трейдинга е много скучна дейност за правене на пари!
                        Last edited by needtoknowmore; 19.05.2015, 00:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение
                          Ти правиш хиляди, без риск, защо са ти чужди пари за управление? Ако нямаш кеш, дръпни един кредит, ще си го изплащаш от безрискова търговия. Нямакакво а изгубиш.
                          ае тука никой ли не губи бе аз ли съм единствения дет чат пат му се случват тея работи

Коментар

• Първоначално изпратено от AVEX Разгледай мнение
                            Не го бях чел това, значи аз не търся клиенти да си губя времето с обучение да уточним има много, но повечето искат с 300 лева да забогатеят, не става. Все пак няма да откажа на желаещи!
                            Търся инвеститори с над 30 000 лева сметки за управление.
                            Това за демонстрациите има достатъчно съм качил, не си правя вече и труда.
                            Ти правиш хиляди, без риск, защо са ти чужди пари за управление? Ако нямаш кеш, дръпни един кредит, ще си го изплащаш от безрискова търговия. Нямакакво а изгубиш.
                            FinancialMarkets.Zone

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                              Това, което ти е трудно да зацепиш, че ние про трейдърите играем вероятностите и това го правим последователно и постоянно без отклонение. Явно за теб е да влезеш пълна сметка и то на макс ливъридж - казвам ти трейдинга не е buy and hold.

Мен ми е чудно колко ти е средната месечната печалба - аз ти казвам моята е под 10%(защото ми е не ми е агресивно паричното управление), номера е че е постостоянен процент! Няма нужда да се движи двойката както за теб една акция10-15% което и е да е да направиш каквото и да е!
                              глей са кво вие про трейдърите играете вероятности на 50/50% повече нямате толкоз и аз нямам печалби всеки път кат вас. Аз не съм кат вас повечето тука печалбар. Като продам нещо и като това нещо мине определено ниво ако е в мойта посока ок ако ли не - лапам го до гърло ставам и заминавам, какво повече има да се прай ...... Аз взимам грешни решения, това не ми пречи по някога да правя печалба и обратното с правилни решения които ми носят загуби......

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                                иииии значи кажи за една седмица .... демек от утре до края на седмицата колко трябва да е според теб нормалната печалба за една седмица на един fx trader според твоите представи
                                не знам колко трябва да е, то тва не е баница ако има има ако няма няма, отде да ви знам кво рискувате там ..... според акаунта и % от него

Коментар

Working...
                                X