Първоначално изпратено от onufri
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеВсъщност ти откъде знаеш кой и дали някой от тук пишещите не се издържа от това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнениеда такъв е шанса, кое не разбираш ? Губят 95% щото нямат контрол над ситуацията нали ви обясних или тряя пак всичко от начало ?? Ама имам стоп ама путка му лелина ама не знам си кво. Като се накачат маймуните в едната посока и някой с много пари ви играе контра какво толкова не разбирате тукаВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнениеписах вече кат пожиткате една десетка и се издържате само с тва и не потънете, тогава ше ви призная. Уцелили сте няккав цикъл от една две години взели сте нещо и край ....
Заблудата няма такава шанса остава 50/50 взимаш или не тва е, Като Буш или сте с нас или с терористите няма междинен път.
https://www.youtube.com/watch?v=-23kmhc3P8U
Ето ти нагледно 50/50 % шансВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеmichaelis, аз нещо не стоплям, щото съм си простичък...
След като е 50/50 не трябва ли половината да са печеливши, а половината губещи?
Що така не се вижда това, казват че повечето са губещи, ама нали е 50/50?
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеБраво бе нечувано почва да подаваш - сега разбираш, че трейдинга не е 50% вероятност супер. Хайде сега да поработим и над другата заблуда ливъриджа.
Никой абсолютно никой не те кара да заемеш 100 пъти това, което имаш в сметката в една позиция. Може да имаш и 10к долорова сметка и да рискуваш на сделка средно по 50 долара за да вземеш 100 печалба - да приемем че имаш 50% вероятност след 1 година имаш 300 сделки сделки ще имаш 150 на загуба и като го умножим по 50 долара ще имаш 7500 долара загуба и 150 печалба по 100 долара или 15к печалба или нетно си 7.5к напред или 75% ти е печалба.
Аз не виждам какво да ми се ебава тук.
Дори и да имам 150 последователни загуби пак ще съм загубил 7.5к
Сега ако решиш да рискуваш 500 долара за 1к печалба - на 20-та последователна загуба си аут.
Както и никой не ти казва да рискуваш 1к за 2к тогава на 10-та си аут.
Като и никой не те кара да рискуваш 10к за 20к - тогава 1 сделка или си аут макар, че ще ти се обади маржин кола или ще направиш удвоение.
Както когато бях с DAXa 2.5г. търгувам си аз ръката не трепва, свикнал съм му на циганските номера и както си държа позициите и тая чума отваря на другия ден с 200 пункта на долу е кво какъв контрол имаш тука - ми лапаш го до гърло тва става.
Коментар
-
писах вече кат пожиткате една десетка и се издържате само с тва и не потънете, тогава ше ви призная. Уцелили сте няккав цикъл от една две години взели сте нещо и край ....
Заблудата няма такава шанса остава 50/50 взимаш или не тва е, Като Буш или сте с нас или с терористите няма междинен път.
https://www.youtube.com/watch?v=-23kmhc3P8U
Ето ти нагледно 50/50 % шанс
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнениеда такав е шанса. Може да вкара 9 и 10 да пропусне и Michael Jordan легендата и той е пропускал. И Стив Къри вкарва 67 поредни тройки на тренировка и от 100 тройки са вкарани 90 но не са поредни .....
Усъвършенстваш и гледаш да вкараш шанса на твоя страна до тук добре. И вече като се намеси leveradge ей тва ебава майката на пейзажа за тва иде реч.
Никой абсолютно никой не те кара да заемеш 100 пъти това, което имаш в сметката в една позиция. Може да имаш и 10к долорова сметка и да рискуваш на сделка средно по 50 долара за да вземеш 100 печалба - да приемем че имаш 50% вероятност след 1 година имаш 300 сделки сделки ще имаш 150 на загуба и като го умножим по 50 долара ще имаш 7500 долара загуба и 150 печалба по 100 долара или 15к печалба или нетно си 7.5к напред или 75% ти е печалба.
Аз не виждам какво да ми се ебава тук.
Дори и да имам 150 последователни загуби пак ще съм загубил 7.5к
Сега ако решиш да рискуваш 500 долара за 1к печалба - на 20-та последователна загуба си аут.
Както и никой не ти казва да рискуваш 1к за 2к тогава на 10-та си аут.
Като и никой не те кара да рискуваш 10к за 20к - тогава 1 сделка или си аут макар, че ще ти се обади маржин кола или ще направиш удвоение.Last edited by needtoknowmore; 19.05.2015, 00:57.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнениеми не нищо общо няма leveradge със вероятността ..... съвсем нищо общо няма.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеКакво общо има ливъриджа с вероятността?!!!!!Издънките стават,ако не знаеш какво да правиш,когато вероятността не се реализира.Нали а това е ММ?!
Той тоя фонд го има преди вие тука да сте родени ве, вие имате я имате я нямате по 4/5 г. опит ако въобще.... взели нещо и си мисля край Господ за шлифера....
Абе ей .... не на дедо ви тея раотиLast edited by michaelis11; 19.05.2015, 00:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнениеда такав е шанса. Може да вкара 9 и 10 да пропусне и Michael Jordan легендата и той е пропускал. И Стив Къри вкарва 67 поредни тройки на тренировка и от 100 тройки са вкарани 90 но не са поредни .....
Усъвършенстваш и гледаш да вкараш шанса на твоя страна до тук добре. И вече като се намеси leveradge ей тва ебава майката на пейзажа за тва иде реч.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеДобре се забавлявате... никой не насилва michaelis да търгува на форекс, ама той пък така се дърпа, все едно го насилват...
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеПак те питам каква е вероятността да вкарат кош след нарушение на един играч. Не те питам колко са възможноите изходи/резулати като ще вкара или няма да вкара, а те питам каква е вероятността на средно стат. NBA играч.
Ако ти е трудно замести питането ми със свободният стреляне на Леброн Джеймс
Каква е вероятността Леброн Джеймс да вкара 10 последователни коша от free throw - 50/50 или не?
Усъвършенстваш и гледаш да вкараш шанса на твоя страна до тук добре. И вече като се намеси leveradge ей тва ебава майката на пейзажа за тва иде реч.
Коментар
Коментар