IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
    Всъщност ние разбираме.Ти не разбираш,че за загубите ти си виновен единствено ти,а не световната конспирация!Е,има случаи,когато някой нещо каже непредвидено или се случи нещо и го отнесеш повече от желаното,но това е част от играта и трябва да си готов за това и да имаш сили и умения да оцелееш.Има,обаче,случаи и когато някой каже нещо и те измъкне от ла...та.
    Еми тва е да ето тва е .... да тва е част от играта и точно за тва за мене не е основен източник на издържане тва го правя щото ме кефи. Като стане нещо такова ми хубаво квот такова ....

Коментар

Всъщност ти откъде знаеш кой и дали някой от тук пишещите не се издържа от това?
      от форекс ? Добре .... ЕТ едноличен търговец, за собствена сметка със собствени пари и се издържа само от тва ?? Тряя значи тука всички където пишете да се внедрите в тея 5% където не губят. Така си го обяснявам аз иначе не мога.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнение
        да такъв е шанса, кое не разбираш ? Губят 95% щото нямат контрол над ситуацията нали ви обясних или тряя пак всичко от начало ?? Ама имам стоп ама путка му лелина ама не знам си кво. Като се накачат маймуните в едната посока и някой с много пари ви играе контра какво толкова не разбирате тука
        Всъщност ние разбираме.Ти не разбираш,че за загубите ти си виновен единствено ти,а не световната конспирация!Е,има случаи,когато някой нещо каже непредвидено или се случи нещо и го отнесеш повече от желаното,но това е част от играта и трябва да си готов за това и да имаш сили и умения да оцелееш.Има,обаче,случаи и когато някой каже нещо и те измъкне от ла...та.
        Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

писах вече кат пожиткате една десетка и се издържате само с тва и не потънете, тогава ше ви призная. Уцелили сте няккав цикъл от една две години взели сте нещо и край ....
          Заблудата няма такава шанса остава 50/50 взимаш или не тва е, Като Буш или сте с нас или с терористите няма междинен път.

https://www.youtube.com/watch?v=-23kmhc3P8U

Ето ти нагледно 50/50 % шанс
          Всъщност ти откъде знаеш кой и дали някой от тук пишещите не се издържа от това?

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
            michaelis, аз нещо не стоплям, щото съм си простичък...

След като е 50/50 не трябва ли половината да са печеливши, а половината губещи?

Що така не се вижда това, казват че повечето са губещи, ама нали е 50/50?
            да такъв е шанса, кое не разбираш ? Губят 95% щото нямат контрол над ситуацията нали ви обясних или тряя пак всичко от начало ?? Ама имам стоп ама путка му лелина ама не знам си кво. Като се накачат маймуните в едната посока и някой с много пари ви играе контра какво толкова не разбирате тука

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
              Браво бе нечувано почва да подаваш - сега разбираш, че трейдинга не е 50% вероятност супер. Хайде сега да поработим и над другата заблуда ливъриджа.
              Никой абсолютно никой не те кара да заемеш 100 пъти това, което имаш в сметката в една позиция. Може да имаш и 10к долорова сметка и да рискуваш на сделка средно по 50 долара за да вземеш 100 печалба - да приемем че имаш 50% вероятност след 1 година имаш 300 сделки сделки ще имаш 150 на загуба и като го умножим по 50 долара ще имаш 7500 долара загуба и 150 печалба по 100 долара или 15к печалба или нетно си 7.5к напред или 75% ти е печалба.

Аз не виждам какво да ми се ебава тук.

Дори и да имам 150 последователни загуби пак ще съм загубил 7.5к

Сега ако решиш да рискуваш 500 долара за 1к печалба - на 20-та последователна загуба си аут.

Както и никой не ти казва да рискуваш 1к за 2к тогава на 10-та си аут.

Като и никой не те кара да рискуваш 10к за 20к - тогава 1 сделка или си аут макар, че ще ти се обади маржин кола или ще направиш удвоение.
              Стига бе човек, баскетболистите имат контрол над ситуацията има контрол над топката зависи от ръката му. Ти какъв контрол имаш над пазара - ми никкав. Ако брокера те извози кво прайш - лапаш го до гърло тва става.
              Както когато бях с DAXa 2.5г. търгувам си аз ръката не трепва, свикнал съм му на циганските номера и както си държа позициите и тая чума отваря на другия ден с 200 пункта на долу е кво какъв контрол имаш тука - ми лапаш го до гърло тва става.

Коментар

• michaelis, аз нещо не стоплям, щото съм си простичък...

След като е 50/50 не трябва ли половината да са печеливши, а половината губещи?

Що така не се вижда това, казват че повечето са губещи, ама нали е 50/50?
                Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• писах вече кат пожиткате една десетка и се издържате само с тва и не потънете, тогава ше ви призная. Уцелили сте няккав цикъл от една две години взели сте нещо и край ....
                  Заблудата няма такава шанса остава 50/50 взимаш или не тва е, Като Буш или сте с нас или с терористите няма междинен път.

https://www.youtube.com/watch?v=-23kmhc3P8U

Ето ти нагледно 50/50 % шанс

Коментар

да такав е шанса. Може да вкара 9 и 10 да пропусне и Michael Jordan легендата и той е пропускал. И Стив Къри вкарва 67 поредни тройки на тренировка и от 100 тройки са вкарани 90 но не са поредни .....
                    Усъвършенстваш и гледаш да вкараш шанса на твоя страна до тук добре. И вече като се намеси leveradge ей тва ебава майката на пейзажа за тва иде реч.
                    Браво бе нечувано почва да подаваш - сега разбираш, че трейдинга не е 50% вероятност супер. Хайде сега да поработим и над другата заблуда ливъриджа.
                    Никой абсолютно никой не те кара да заемеш 100 пъти това, което имаш в сметката в една позиция. Може да имаш и 10к долорова сметка и да рискуваш на сделка средно по 50 долара за да вземеш 100 печалба - да приемем че имаш 50% вероятност след 1 година имаш 300 сделки сделки ще имаш 150 на загуба и като го умножим по 50 долара ще имаш 7500 долара загуба и 150 печалба по 100 долара или 15к печалба или нетно си 7.5к напред или 75% ти е печалба.

Аз не виждам какво да ми се ебава тук.

Дори и да имам 150 последователни загуби пак ще съм загубил 7.5к

Сега ако решиш да рискуваш 500 долара за 1к печалба - на 20-та последователна загуба си аут.

Както и никой не ти казва да рискуваш 1к за 2к тогава на 10-та си аут.

Като и никой не те кара да рискуваш 10к за 20к - тогава 1 сделка или си аут макар, че ще ти се обади маржин кола или ще направиш удвоение.
                    Last edited by needtoknowmore; 19.05.2015, 00:57.
                    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

ми не нищо общо няма leveradge със вероятността ..... съвсем нищо общо няма.
                      Ми няма,разбира се

Коментар

Какво общо има ливъриджа с вероятността?!!!!!Издънките стават,ако не знаеш какво да правиш,когато вероятността не се реализира.Нали а това е ММ?!
                        ми не нищо общо няма leveradge със вероятността ..... съвсем нищо общо няма. Няма да има нищо общо ако джиткаш с тва което имаш, ако не то Everest Capital .... под водата 2 млрд. ...
                        Той тоя фонд го има преди вие тука да сте родени ве, вие имате я имате я нямате по 4/5 г. опит ако въобще.... взели нещо и си мисля край Господ за шлифера....
                        Абе ей .... не на дедо ви тея раоти
                        Last edited by michaelis11; 19.05.2015, 00:53.

Коментар

да такав е шанса. Може да вкара 9 и 10 да пропусне и Michael Jordan легендата и той е пропускал. И Стив Къри вкарва 67 поредни тройки на тренировка и от 100 тройки са вкарани 90 но не са поредни .....
                          Усъвършенстваш и гледаш да вкараш шанса на твоя страна до тук добре. И вече като се намеси leveradge ей тва ебава майката на пейзажа за тва иде реч.
                          Какво общо има ливъриджа с вероятността?!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                            Добре се забавлявате... никой не насилва michaelis да търгува на форекс, ама той пък така се дърпа, все едно го насилват...
                            достатъчно съм го търгувал тва, за кво ми е ..... нищо не може да се изкара от тва в дългосрочен план. Без leveradge за нищо не стаа тоя форекс ....

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                              Пак те питам каква е вероятността да вкарат кош след нарушение на един играч. Не те питам колко са възможноите изходи/резулати като ще вкара или няма да вкара, а те питам каква е вероятността на средно стат. NBA играч.

Ако ти е трудно замести питането ми със свободният стреляне на Леброн Джеймс

Каква е вероятността Леброн Джеймс да вкара 10 последователни коша от free throw - 50/50 или не?

Коментар

• Добре се забавлявате... никой не насилва michaelis да търгува на форекс, ама той пък така се дърпа, все едно го насилват...
                                Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

Working...
                                X