IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Че заради тея американци и руснаци ми изтриха 11 пъти акаунта, че и ми писна да се занимавам с тъпотии, но тука гледам, че сте ентусиасти и то големи ..... и спора не е лош .....
    Last edited by michaelis11; 19.05.2015, 09:45.

Коментар

• Кат я гледам тая графика някой ше ми каже ли какъв е шанса или аз тряя да си сложа очила ??

Кат я гледам тая графика някой ше ми каже ли какъв е шанса или аз тряя да си сложа очила ??

So if traders tend to be right more than half the time, why do most forex traders lose money?

А като гледам тая графика, при вас тряя да е обратното на тва горе ..... което мнооо ме съмнява ......
      Last edited by michaelis11; 19.05.2015, 09:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
        Питах теб, ама въртиш сучеш все за краставицата...

Както и да е...

Поздрави на всички прости форекс трейдъри тук, за които тази "игра" не е "50/50", ама са си прости и не го знаят
        Ееето ти краставицата да не се ровя за още ...

http://fxtrade.oanda.com/learn/top-1...ers-lose-money

Unreasonable Expectations

Excessive Leverage

само тези двете от другите съм си ги избрал ....

Коментар

Както и да е...

Поздрави на всички прости форекс трейдъри тук, за които тази "игра" не е "50/50", ама са си прости и не го знаят
          Прочети за човека. Как търгува Гавин Холмс? (тактики и стратегии от първо лице)

Прочети повече на: http://profit.bg/news/Kak-turguva-Ga...id-138492.html
          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнение
            Питай брокера ти ....
            Мисля, че вече го бях писал веднъж но ше го напиша още веднъж най-сигурното с тоя алъж вериж е в OANDA с подсметки в чужди валути. Там нема стоп моп и да напрайш грешка чакаш и тва е парите ше са ти там само, че в друга валута - толкоз!

Както и да е...

Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

нали сте всичките търгаши ? Какво сте сега на EUR/USD ??
              сега точно сме пас . колкото до форекс ... спокойствие има само ако си заел позиция и си сложил стоп който можеш да си позволиш иначе нулата ще те сполети рано или късно. всеки е губил пари . някои се отказват, други приемат това за урок и упорстват като продължават да мислят че могат да излъжат пазара.само ,че пазара винаги е прав така ,че умната

Коментар

Аз не съм нищо. Интрадей трейдър съм и приключих с търговията към 17 часа,защото трябваше да излизам
                Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

Мии добре явно на болшинството не им се отдава, а вие тука ви се отдава ми ок. За мене това е high risk и толкоз нема спокойствие.
                  ОК.Съгласен съм.И няма нищо ненормално в това.На мен пък акциите не са ми интересни и не ги търгувам,въпреки,че има доста хора,които си печелят от тях.Инструменти за печелене има за всички.

Коментар

Дъно е или пък може би връх или нищо от изброените а може би сега се формира известната фигура повръщаща камила

Коментар

• нали сте всичките търгаши ? Какво сте сега на EUR/USD ??

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                        И защо трябва да съм ЕТ,мога да си го работя и като физическо лице

П.П.Аз и преди съм ти го казвал - никой не те кара да търгуваш форекс.Няма нищо ненормално в това.Не е за всеки.Просто не е твоя пазар. Доколкото разбирам търгуваш акции.Ако от това печелиш - това си търгувай.Но не давай категорични мнения за форекса само защото на теб не ти се отдава.
                        Мии добре явно на болшинството не им се отдава, а вие тука ви се отдава ми ок. За мене това е high risk и толкоз нема спокойствие.

Коментар

Еми тва е да ето тва е .... да тва е част от играта и точно за тва за мене не е основен източник на издържане тва го правя щото ме кефи. Като стане нещо такова ми хубаво квот такова ....
                          Така,това,което си подчертал показва един типичен феномен на човешката психика.Ако от 10 случая,когато някой се изказал в 3 си загубил,но в 7 си се измъкнал от ла....та ти ще запомниш 3-те,а не 7-те,в които си имал късмет.

Коментар

т.е. трябва да имаш контрол над ситуацията?

Ами ако 50/50 имаш или нямаш контрол над ситуацията, що 95% губят?

Какъв е шансът някой да ми играе тази контра 50/50 ли е, ако е повече, дали ме следи и нарочно ми играе контра?

Не разбирам
                            Питай брокера ти ....
                            Мисля, че вече го бях писал веднъж но ше го напиша още веднъж най-сигурното с тоя алъж вериж е в OANDA с подсметки в чужди валути. Там нема стоп моп и да напрайш грешка чакаш и тва е парите ше са ти там само, че в друга валута - толкоз!

Коментар

от форекс ? Добре .... ЕТ едноличен търговец, за собствена сметка със собствени пари и се издържа само от тва ?? Тряя значи тука всички където пишете да се внедрите в тея 5% където не губят. Така си го обяснявам аз иначе не мога.
                              И защо трябва да съм ЕТ,мога да си го работя и като физическо лице

П.П.Аз и преди съм ти го казвал - никой не те кара да търгуваш форекс.Няма нищо ненормално в това.Не е за всеки.Просто не е твоя пазар. Доколкото разбирам търгуваш акции.Ако от това печелиш - това си търгувай.Но не давай категорични мнения за форекса само защото на теб не ти се отдава.

Коментар

да такъв е шанса, кое не разбираш ? Губят 95% щото нямат контрол над ситуацията нали ви обясних или тряя пак всичко от начало ?? Ама имам стоп ама путка му лелина ама не знам си кво. Като се накачат маймуните в едната посока и някой с много пари ви играе контра какво толкова не разбирате тука
                                т.е. трябва да имаш контрол над ситуацията?

Ами ако 50/50 имаш или нямаш контрол над ситуацията, що 95% губят?

Какъв е шансът някой да ми играе тази контра 50/50 ли е, ако е повече, дали ме следи и нарочно ми играе контра?

Не разбирам
                                Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

Working...
                                X