Че заради тея американци и руснаци ми изтриха 11 пъти акаунта, че и ми писна да се занимавам с тъпотии, но тука гледам, че сте ентусиасти и то големи ..... и спора не е лош .....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?
Collapse
X
-
Кат я гледам тая графика някой ше ми каже ли какъв е шанса или аз тряя да си сложа очила ??
Кат я гледам тая графика някой ше ми каже ли какъв е шанса или аз тряя да си сложа очила ??
So if traders tend to be right more than half the time, why do most forex traders lose money?
А като гледам тая графика, при вас тряя да е обратното на тва горе ..... което мнооо ме съмнява ......Last edited by michaelis11; 19.05.2015, 09:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеПитах теб, ама въртиш сучеш все за краставицата...
Както и да е...
Поздрави на всички прости форекс трейдъри тук, за които тази "игра" не е "50/50", ама са си прости и не го знаят
http://fxtrade.oanda.com/learn/top-1...ers-lose-money
Unreasonable Expectations
Excessive Leverage
само тези двете от другите съм си ги избрал ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеПитах теб, ама въртиш сучеш все за краставицата...
Както и да е...
Поздрави на всички прости форекс трейдъри тук, за които тази "игра" не е "50/50", ама са си прости и не го знаят
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Kak-turguva-Ga...id-138492.htmlhttp://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнениеПитай брокера ти ....
Мисля, че вече го бях писал веднъж но ше го напиша още веднъж най-сигурното с тоя алъж вериж е в OANDA с подсметки в чужди валути. Там нема стоп моп и да напрайш грешка чакаш и тва е парите ше са ти там само, че в друга валута - толкоз!
Както и да е...
Поздрави на всички прости форекс трейдъри тук, за които тази "игра" не е "50/50", ама са си прости и не го знаятПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнениенали сте всичките търгаши ? Какво сте сега на EUR/USD ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнениенали сте всичките търгаши ? Какво сте сега на EUR/USD ??Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнениеМии добре явно на болшинството не им се отдава, а вие тука ви се отдава ми ок. За мене това е high risk и толкоз нема спокойствие.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнениенали сте всичките търгаши ? Какво сте сега на EUR/USD ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеИ защо трябва да съм ЕТ,мога да си го работя и като физическо лице
П.П.Аз и преди съм ти го казвал - никой не те кара да търгуваш форекс.Няма нищо ненормално в това.Не е за всеки.Просто не е твоя пазар. Доколкото разбирам търгуваш акции.Ако от това печелиш - това си търгувай.Но не давай категорични мнения за форекса само защото на теб не ти се отдава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнениеЕми тва е да ето тва е .... да тва е част от играта и точно за тва за мене не е основен източник на издържане тва го правя щото ме кефи. Като стане нещо такова ми хубаво квот такова ....Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениет.е. трябва да имаш контрол над ситуацията?
Ами ако 50/50 имаш или нямаш контрол над ситуацията, що 95% губят?
Какъв е шансът някой да ми играе тази контра 50/50 ли е, ако е повече, дали ме следи и нарочно ми играе контра?
Не разбирам
Мисля, че вече го бях писал веднъж но ше го напиша още веднъж най-сигурното с тоя алъж вериж е в OANDA с подсметки в чужди валути. Там нема стоп моп и да напрайш грешка чакаш и тва е парите ше са ти там само, че в друга валута - толкоз!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнениеот форекс ? Добре .... ЕТ едноличен търговец, за собствена сметка със собствени пари и се издържа само от тва ?? Тряя значи тука всички където пишете да се внедрите в тея 5% където не губят. Така си го обяснявам аз иначе не мога.
П.П.Аз и преди съм ти го казвал - никой не те кара да търгуваш форекс.Няма нищо ненормално в това.Не е за всеки.Просто не е твоя пазар. Доколкото разбирам търгуваш акции.Ако от това печелиш - това си търгувай.Но не давай категорични мнения за форекса само защото на теб не ти се отдава.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнениеда такъв е шанса, кое не разбираш ? Губят 95% щото нямат контрол над ситуацията нали ви обясних или тряя пак всичко от начало ?? Ама имам стоп ама путка му лелина ама не знам си кво. Като се накачат маймуните в едната посока и някой с много пари ви играе контра какво толкова не разбирате тука
Ами ако 50/50 имаш или нямаш контрол над ситуацията, що 95% губят?
Какъв е шансът някой да ми играе тази контра 50/50 ли е, ако е повече, дали ме следи и нарочно ми играе контра?
Не разбирамПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
Коментар