IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Форекс търговия

Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение
    Ти правиш хиляди, без риск, защо са ти чужди пари за управление? Ако нямаш кеш, дръпни един кредит, ще си го изплащаш от безрискова търговия. Нямакакво а изгубиш.
    От къде знаеш. че нямам пари? Така ми харесва
    avex21

Коментар

• кфо стана е батки ся в крайна сметка има ли печеливши от форекс
      Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
        bvg сега ги броих наистина са 15 ...само че то до края на седмицата е срока ... проблема не е в тенденция ...на ден пазара дава множество шансове ...работата е че може да ми доскучае ... изисква се търпение за да изчакаш графиките да се наместят както трябва за прецизиран вход ... другото което е че трябва да се внимава и за свръхтъргуване.... разни импулси по новини да не се контрят , да се изчаква при ниска вола все такива психологически работи концентрация си требе ...аве аз да мога на Michaelиса да угодя , да види че може да се вади нещо от комара ,другото майната му
        нема кво на мене да ми угаждаш, днеска колко сделки си напрайл ?? Аз много добре го знам кво е комарекс .....

Коментар

• bvg сега ги броих наистина са 15 ...само че то до края на седмицата е срока ... проблема не е в тенденция ...на ден пазара дава множество шансове ...работата е че може да ми доскучае ... изисква се търпение за да изчакаш графиките да се наместят както трябва за прецизиран вход ... другото което е че трябва да се внимава и за свръхтъргуване.... разни импулси по новини да не се контрят , да се изчаква при ниска вола все такива психологически работи концентрация си требе ...аве аз да мога на Michaelиса да угодя , да види че може да се вади нещо от комара ,другото майната му
          Last edited by trade; 19.05.2015, 19:05.
          Pip master

Коментар

споко ще дойдде време и на реални сметки ...само дето не знам защо трябва да отварям като си имам и то не една ... през годините дет съм отварял с договорите мога килимче да си направя ...само че на реалната трябва повече време и повече ангажираност и съсредоточие иначе начина на търговия и демо е едно към едно ...позволиш ли си да прекаляваш на демото утре ще го направиш и на реала а двойката е ЕУР/УСД след време ще видиш че ти е необходим един единствен instrument за да печелиш.... кажи сега колко процента съм изкарал щото аз на 1000 знам че 100 е равно на 10 процента и вписвам ли се в твоите представи на успешен търговец
            тва е една сделка колегас, прай го тва по същия начин 4-5 години и си ок ....

Коментар

• споко ще дойдде време и на реални сметки ...само дето не знам защо трябва да отварям като си имам и то не една ... през годините дет съм отварял с договорите мога килимче да си направя ...само че на реалната трябва повече време и повече ангажираност и съсредоточие иначе начина на търговия и демо е едно към едно ...позволиш ли си да прекаляваш на демото утре ще го направиш и на реала а двойката е ЕУР/УСД след време ще видиш че ти е необходим един единствен instrument за да печелиш.... кажи сега колко процента съм изкарал щото аз на 1000 знам че 100 е равно на 10 процента и вписвам ли се в твоите представи на успешен търговец
              Pip master

Коментар

утрепах се да мъча да качвам файл и не става
                браво 2.8% с 15 сделки
                не е зле между другото, ако успееш да задържиш тенденцията и ако това е месечна печалба е екстра

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                  В къщата няма, но като продаваш опция нещата са различни

От къде знам ами добре - на 4 часа имаше advanced model викат му Bat виж си го в нета, та знам че този модел в моят портфейл има 70% вероятност за до достигне на целта, целта ми беше extended защото дори пазара не можа да си тества дъното(order flow-a от мечи се трансформира бързо в бичи - няма как да видиш такъв драстичен мечи тренд и да не може да тесне дъното си - това си е показателн знак), а реши експанзвино да расте - модела обърна еврото, а целта беше по-голяма заради движението на еврото - чисто и просто. Ако имаше проблем стопа.

А сега ме питаш бих го чакал да влезе в зоната около 1.1050-1.1150 и ще чакам сформиране на причина за вход с цел нагоре поне до 1.1280 стопа ще е малък под 1.1050 - доволен ли си?

А всичките ти съкращения са много важни и полезни това е равно на качеството на брокера!
                  не ги знам твойте модели ама и мойте модели показват 1.10588 ..... пускай limit buy и те боли шпека, шанса 50/50% остава същия нищо, че там е дебел support
                  Само където май може да продължи още на доле а тоя вход ше ти е корективен на гори ....

Коментар

Michaelис тука ли си бе .... я виж какво сътворих аз на демото днеска ...ииии какъв хубав трендов ден беше а аз колко глупости сътворих
                    отворих едно демо с 1000 усд и сега резултата е 1028 усд ....тъй като гледам Maximal Дравдовн:

11.43 (1.12%)

това зле ли е или е добре тъй като аз много не ги гледам тези неща
                    да бе това е мноо добре, остава само да си отвориш и реална сметка и немаш грижи, за кво ми показваш демото ....
                    тва кво е EUR/USD ли кво е ....

Коментар

• утрепах се да мъча да качвам файл и не става
                      Attached Files
                      Pip master

Коментар

• Michaelис тука ли си бе .... я виж какво сътворих аз на демото днеска ...ииии какъв хубав трендов ден беше а аз колко глупости сътворих
                        отворих едно демо с 1000 усд и сега резултата е 1028 усд ....тъй като гледам Maximal Дравдовн:

11.43 (1.12%)

това зле ли е или е добре тъй като аз много не ги гледам тези неща
                        Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнение
                          Мисля, че за James и Jordan уточнихме раотата, че те имат контрол над ситуацията (топката), а ти не (над пазара) ..... имаш до толкова контрол колкото да си пуснеш поръчка със стопче както и аз, от там насетне квото и да стане не е в наша власт, абе ти що за птица си бе ?!?!
                          Губиш тънкият момент, че отиграваш модели с над 70% вероятност за печалба. Нямам контрол над пазара, но имам контрол къде да влизам. Той и Леброн няма контрол над плътността на въздуха и аеродинамиката и т.н или пък ако случайно му трепне мускул и да отклони с милиметър погледа му - затова има вероятност, ако всичко беше под негов контрол щеше да има 100%.
                          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                            Омързна ми да ти повтарям ако нещо има два изхода не значи, че вероятностите са по 50%. А и дори да имаш 50% успеваемост при 1:3+ risk/reward то пак ще правиш пари.

Колко ти е трудно да проумееш от свободен удар баскетболист или ще вкара кош или не! Това не значи, че вероятносите за кош или не са едни и същи. Леброн ти Джеймс има 75% успеваемост, а не 50/50.
                            Мисля, че за James и Jordan уточнихме раотата, че те имат контрол над ситуацията (топката), а ти не (над пазара) ..... имаш до толкова контрол колкото да си пуснеш поръчка със стопче както и аз, от там насетне квото и да стане не е в наша власт, абе ти що за птица си бе ?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнение
                              ето скиваш ли и са ако отвориш и учебника за 5 клас по математика и скиваш тва 50/50% цена нема да имаш ...
                              Омързна ми да ти повтарям ако нещо има два изхода не значи, че вероятностите са по 50%. А и дори да имаш 50% успеваемост при 1:2+ risk/reward то пак ще правиш пари.

Колко ти е трудно да проумееш от свободен удар баскетболист или ще вкара кош или не! Това не значи, че вероятносите за кош или не са едни и същи. Леброн ти Джеймс има 75% успеваемост, а не 50/50.
                              Last edited by needtoknowmore; 19.05.2015, 14:24.
                              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
                                Г-н Авекс тук успял ли съм да хвана връх или съм закъснял?
                                https://www.mql5.com/en/charts/34606...apital-markets
                                ньоп тряяло е да го зацепиш там от 187.935 къде си блял до 187.675 ммм ??

Коментар

Working...
                                X