IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Profit point

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колега може от краката ти да ти е замисрисало, незнам! На мен лично не ми мирише на нищо. Аз поне пиша нещо , което знам от първо лице, вие се чудя от къде и какво знаете. ама то си е ваша работа. Кой бил роден за трейдър и кой не... А аз се чудя кой ви дава право да квалифицирате кой тъп, кой умен, кой крадец, кой способен и кой не! ?

Коментар

• Първоначално изпратено от mike100 Разгледай мнение
      Един колега е ходил при тях на курс, сега се е пуснал на симулация с демо. Подписал е договор с тях, че му връщат тези пари ДОРИ и да не започне работа за тях! Ако си откриеш твоя сметка пак ти ги връщат. Каза и че били 2-3 ма на курса.. по 200 лв. на човек едвали ще могат да си покрият офиса и костюмите... според мен....
      замириса на soliciting
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Един колега е ходил при тях на курс, сега се е пуснал на симулация с демо. Подписал е договор с тях, че му връщат тези пари ДОРИ и да не започне работа за тях! Ако си откриеш твоя сметка пак ти ги връщат. Каза и че били 2-3 ма на курса.. по 200 лв. на човек едвали ще могат да си покрият офиса и костюмите... според мен....

Коментар

• Първоначално изпратено от Deviation Разгледай мнение
          Здравейте, като човек с опит в тази сфера реших преди време да се явя на това интервю, проявих желание за обучението, което ми предложиха Basic и Интензивен курс в продължение на 4 и 12 дни, преминах ги успешно, колегите от офиса ми поднесоха цялата сложна материя по план, леко и приятно. Остана само да покажа резултати и да сключа желания договор, взета симулация 10.02.2014 с резултат +14/19, успех на всички
          Боже мой ! Та ти си роден за трейдър ! Според мен изобщо недей да сключваш договор!

Виждам , че си платил доста пари за обучение и си "човек с опит в тази сфера"

Инвестирай в себе си 500 лева и с такава статистика след 1 месец ще можеш да се издържаш сам а след 10 месеца ще правиш 5 цифрени суми !!!

Лъскав офис, скъп костюм, големи виртуални бъдещи пари но ти трябва да плащаш сега реални пари. Типичните атрибути на измамниците

Коментар

• Здравейте, като човек с опит в тази сфера реших преди време да се явя на това интервю, проявих желание за обучението, което ми предложиха Basic и Интензивен курс в продължение на 4 и 12 дни, преминах ги успешно, колегите от офиса ми поднесоха цялата сложна материя по план, леко и приятно. Остана само да покажа резултати и да сключа желания договор, взета симулация 10.02.2014 с резултат +14/19, успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
              Това е най-краткото и най-доброто определение! Браво! Ще си позволя за в бъдеще да го цитирам, ако ми потрябва.
              Получаваш пълен и неограничен копирайт

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                А форекс може да се търгува и от в къщи , освен ако не изпитваш неистово желание да работиш в офис на "просперираща компания на финансовите пазари"
                Сега се замислям, че през всичките тези години на пазарите съм бил сам като куче
                Да взема да кандидатствам и аз Друго си е да вдигнеш очи от графиките и котировките и да погледнеш към деколтето на надъхана колежка

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                  Лъскъв офис, скъп костюм, големи виртуални бъдещи пари но ти трябва да плащаш сега реални пари. Типичните атрибути на измамниците
                  Това е най-краткото и най-доброто определение! Браво! Ще си позволя за в бъдеще да го цитирам, ако ми потрябва.

Коментар

• Разтърсих се малко в интернет и видях, че хватката е още в курса на изпита с демо сметката. Условията са такива, че 99% от завършилите курса няма да ги покрият. Искат 20 транзакции, като минимум 70% от тях са печеливши, а печалбата да е минимум 50 пипса на транзакция. Стоп лос трябва да е максимум 50 пипса Сигурен съм, че и Сорос няма толкова добра статистика

Имат офиси 6 държави (Италия, Полша, Гърция, Унгария, Румъния и България) с голяма безработица и много наивни клиенти. За сериозността на фирмата говори и адреса на българския офис:

ProfitPoint Varna
                    Str. Ruse 15, second floor
                    9000 Varna, Bulgary
                    P:+35952 949 901
                    E-mail: office@profitpoint.bg
                    Website: www.profitpoint.bg

Заплатите вероятно ще ги изплащат също в Bulgary, но не и България
                    Повечето сайтове са толкова сериозно поддържани, че и в момента не работят.
                    Last edited by MZ/X; 22.03.2014, 12:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от mike100 Разгледай мнение
                      Тази фирма не ми е позната, явно е нова на нашия пазар и се чудя някой от вас или изобщо някой може ли да каже адекватно мнение? Някой бил ли е там, работил ли е за тях бил ли е излъган, измамемен и тем подобни теории, които развивате в момента? Хейтърските изказвания не помагат на хора като нас, които търсят обективно инфо! Ще се радвам някой, който наистона има опит с тази фирма да сподели мнение.
                      Ако искаш да вярваш в дядо Коледа, вярвай! Няма нужда да си “работил“ в тази фирма за да разбереш, че е измама. Хитрото и гениалното в схемата е, че ще те прецакат без дори да разбереш, защото ще те убедят, че ти си некадърника, който не може да изкара 100-200% печалба на месец
                      Хората са ти дали възможност да се докажеш, “инвестирали“ са в теб 5000 долара, които ти си им ги загубил и накрая не само, че няма да си искаш обратно 200-те лева, ами ти ще се чувстваш неудобно, че си им загубил 5000 долара Гениално

Мразя мошениците, но изпитвам леко уважение към интелигентността подобни схеми Курса от 200 лева си струва парите, стига да си вземете правилната поука след като ви прецакат. В училището на живота има “курсове“ които струват много повече от 200 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от ivanov66 Разгледай мнение
                        Здравейте!
                        Влязох в офиса на интервюиращия, млад, възпитан, добре изглеждащ мъж със скъп костюм и всичко останало както си му е реда. Поговорихме си, а накрая ми каза и условията. От понеделник се започва basic курс, който ще трае 3 дни, след което ще имаме възможността да преценим дали работата представлява интерес за нас или не. След basic-a започва intensive курс, който ме притесни, защото трябва да дам 200 лева като гаранция, че ще посещавам курса и ще съм със сериозно отношение. Тези 200 лева ми се връщат на края на курса, АКО ми предложат работа.

Работата се състои в следното - инвестират в мен 5000$ с които да търгувам валутни двойки. Имам таргети, които трябва да изпълня за месеца, ако успея заплатата ми е 1500 лева ако ги надвиша, 1500+ допълнителни бонуси. Мога да работя в къщи или в офиса, както си поискам. Притеснява ме факта, че дори да съм се справил блестящо, могат да ми кажат, че не ставам и да изгоря с парите.
                        Перфектно организирана измама! Може да бъдеш напълно спокоен, че няма да ти откажат “работа“, както няма да откажат на никой завършил курса, но ще измислят пробен период след което реално ще те наемат на “работа“. Тези 5000 долара, които ще “инвестират“ в теб ще са на демо сметка без ти да знаеш Не знам колко са таргетите, но предполагам, че за да изглежда реалистично за изплащане на 1500 лева ще трябва да направиш печалба от минимум 5-10 хиляди долара на месец или 100-200%.
                        99% от завършилите успешно курса няма да могат да покрият таргета на демо играта и фирмата абсолютно по договор ще се раздели с тях без да им върне парите. Останалите 1% може и да постигнат целта и от събраните 20 000 лева или ще им платят парите или леко ще манипулират демо сметката за не постигнат целта.

Ако решиш да ги съдиш да ти върнат парите, те може да те заплашат, че ще те съдят да им върнеш “загубите“ които си им направил, но дори да се стигне до съд трудно ще ги осъдиш, защото по договор те ще са 100% коректни

Лъскъв офис, скъп костюм, големи виртуални бъдещи пари но ти трябва да плащаш сега реални пари. Типичните атрибути на измамниците
                        Last edited by MZ/X; 22.03.2014, 12:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от lady_ Разгледай мнение
                          Как са ме поканили ? Ами по нормален път - кандидатствам за обява и ми се обаждат за интервю. Ходих на интервю, младежът, който ме интервюира беше много възпитан и интелигентен. Мен лично ме заинтригуваха, сториха ми се искрени, защото ми показаха платформата, по която се работи, какво представлява и какво всъщност се прави. Не знам дали правят някакви "схеми", но предполагам, че правят, защото все пак живеем в България, а тук "схеми" се правят във всички браншове. Не знам... ще пробвам бейсик курса и ще видя дали ми е интересно и дали бих могла да се справя.
                          Честито и успех !
                          На интервю за работа ли бяхте или за започване на курс? Вие ли ще заплатите стойността на курса, който е задължителен според Вашите работодатели ?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            Г-це, имате ли отговор на въпросите които зададохме? Много ми е интересна схемата по която канят някой на интервю. Бихте ли разяснили процедурата. Според вас защо са ви избрали? Кои са силните ви качества? Ще ми бъде интересно да споделите как виждате компанията, себе си и защо ще се впишете в схемата?
                            Повярвайте ми ние сме големи оптимисти, в противен случай нямаше да търгуваме с акции.

Как са ме поканили ? Ами по нормален път - кандидатствам за обява и ми се обаждат за интервю. Ходих на интервю, младежът, който ме интервюира беше много възпитан и интелигентен. Мен лично ме заинтригуваха, сториха ми се искрени, защото ми показаха платформата, по която се работи, какво представлява и какво всъщност се прави. Не знам дали правят някакви "схеми", но предполагам, че правят, защото все пак живеем в България, а тук "схеми" се правят във всички браншове. Не знам... ще пробвам бейсик курса и ще видя дали ми е интересно и дали бих могла да се справя.

Коментар

Така... до тук всички, не обърнахте внимание на същността на въпроса: момчето/момичето пита дали има някой, който е работил или работи за тази компания, за да изкаже мнение, не ви пита има ли измама няма ли и т.н... Мен също ме поканиха на интервю и в понеделник започвам бейсик курса. Успех на всички ии опитайте се да бъдете малко по оптимистично настроени
                              Г-це, имате ли отговор на въпросите които зададохме? Много ми е интересна схемата по която канят някой на интервю. Бихте ли разяснили процедурата. Според вас защо са ви избрали? Кои са силните ви качества? Ще ми бъде интересно да споделите как виждате компанията, себе си и защо ще се впишете в схемата?
                              Повярвайте ми ние сме големи оптимисти, в противен случай нямаше да търгуваме с акции.

Коментар

Така... до тук всички, не обърнахте внимание на същността на въпроса: момчето/момичето пита дали има някой, който е работил или работи за тази компания, за да изкаже мнение, не ви пита има ли измама няма ли и т.н... Мен също ме поканиха на интервю и в понеделник започвам бейсик курса. Успех на всички ии опитайте се да бъдете малко по оптимистично настроени
                                Наричам това отношение на колегите към темата "превантивна критика". Демек - предупредени сте за потенциална измама ! Оттук насетне решението си е ваше - но да НЕ тръгне утре тема "Българи , пазете се от Profit point."
                                А форекс може да се търгува и от в къщи , освен ако не изпитваш неистово желание да работиш в офис на "просперираща компания на финансовите пазари"
                                Last edited by rado 42; 21.03.2014, 21:13.

Коментар

Working...
                                X