IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Profit point

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Така... до тук всички, не обърнахте внимание на същността на въпроса: момчето/момичето пита дали има някой, който е работил или работи за тази компания, за да изкаже мнение, не ви пита има ли измама няма ли и т.н... Мен също ме поканиха на интервю и в понеделник започвам бейсик курса. Успех на всички ии опитайте се да бъдете малко по оптимистично настроени

Коментар

• Това предложение не намирисва ами направо вони на измама

Като някогашните нефтени платформи.

Когато си наемам персонал аз им плащам курсовете като ги отдържам от заплатата в случай че напуснат работа. В случай че останат са за моя сметка.

Тук е обратно и това ме смущава.

пп. С по 200 лева от 30 души се поддържа доста добър офис
      Last edited by magi208; 17.02.2014, 06:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivanov66 Разгледай мнение
        Спонсор им бил "Teletrade" ако това би помогнало с нещо...
        Щях да питам дали е телетрейд

Потърси информация в Интернет за телетрейд... Мисля, че има достатъчно мнения и говорят красноречиво.
        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Абе вие що за хора сте? Рекламирал съм бил? Кого и какво? Една дума не съм казал за тая или коя да е друга фирма. Просто питах дали има няой , който е работил там , но явно има само многознайковци - незнайковци тука. Мен тва не ми е полезно. Всичко добро.

Коментар

• Първоначално изпратено от mike100 Разгледай мнение
            Тази фирма не ми е позната, явно е нова на нашия пазар и се чудя някой от вас или изобщо някой може ли да каже адекватно мнение? Някой бил ли е там, работил ли е за тях бил ли е излъган, измамемен и тем подобни теории, които развивате в момента? Хейтърските изказвания не помагат на хора като нас, които търсят обективно инфо! Ще се радвам някой, който наистона има опит с тази фирма да сподели мнение.
            Чакай да помисля.... Помислих Сделките ми на пазари не са 100, не са и 1000, не са и 10 000. Много повече са. Институциите, в които съм работил, не са с капитал от 2 лева, не са и с 200, не са и с 200 000. Много повече са. Смяташ ли, че не мога да разпозная измамници?

Коментар

• Първоначално изпратено от mike100 Разгледай мнение
              Тази фирма не ми е позната, явно е нова на нашия пазар и се чудя някой от вас или изобщо някой може ли да каже адекватно мнение? Някой бил ли е там, работил ли е за тях бил ли е излъган, измамемен и тем подобни теории, които развивате в момента? Хейтърските изказвания не помагат на хора като нас, които търсят обективно инфо! Ще се радвам някой, който наистона има опит с тази фирма да сподели мнение.
              До сега бил ли си на интервю за работа? Колко работни места си сменил ? Точно по тази тема, отговорите са много разумни ! Май се опитваш да рекламираш скрито, а?

Коментар

• Тази фирма не ми е позната, явно е нова на нашия пазар и се чудя някой от вас или изобщо някой може ли да каже адекватно мнение? Някой бил ли е там, работил ли е за тях бил ли е излъган, измамемен и тем подобни теории, които развивате в момента? Хейтърските изказвания не помагат на хора като нас, които търсят обективно инфо! Ще се радвам някой, който наистона има опит с тази фирма да сподели мнение.

Коментар

• Абе, нямат ли край такива лайняри в тази беддна България???? Борсата ни едва крета, хората се превиват от бедност и безнадеждност, а измамници се въдят непрекъснато и излизат от всяка дупчица. Комисията за финансов надзор се почесва по дебелия лайнян задник и нищо не прави Пфуууууу сган жалка

Коментар

• Отвсякъде намирисва на fake обява за работа, с цел прецакване на служителя. Всяка работа, където изискват работникът да вложи пари е чиста проба измама. В нормалните фирми обучителни курсове се правят след като те наемат на работа и то без този курс да е обвързан със заплатата. Освен това, както колегите споменаха, в рамките на научната фантастика е човек да изкарва такива проценти на месец от форекс търговия.

Знам, че в тези смутни икономически времена човек се хваща за всяка сламка, ама...

Коментар

• Спонсор им бил "Teletrade" ако това би помогнало с нещо...

Коментар

• Според мен, не е читава тази оферта за работа. Всеки сериозен работодател си търси и наема подходящите кадри според дейноста и последващото обучение е за сметка на фирмата, а тук ситуацията е обратна. Според мен е измама на стойност 200 лв. за курса, плащаш и получаваш отговор, "съжаляваме, но ......... " !

Коментар

• Странна работа. По принцип чудеса стават, ама...
                          Човек трябва да си отваря очите, ама не винаги е лесно.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                            ми тея които дават баницата иначе човека става търговец за собствена сметка и нема нужда да работи за тях
                            Не съм убеден в това. 5000 долара са 7150 лева. при заплата 1500 без осигуровки и други начисления това прави 21 процента на месец. Това е невъзможна за изкарване доходност. На годишна база е 885 процента. В случай, че наистина могат да ги правят защо ще наемат някой от гората да го учат и евентуално той да успее да изкара някой лев. Да приемем, че са гениални и имат технология да вадят 30 процента възвращаемост.В този случай за тях остават максимум 600 лева или под 9% а хванатия от гората човек взема 1500. Във въпроса се пита защо не си ги въртят сами парите? Нали са богати и умни? В края на крайщата при 30 процента месечно се получва 1 милиард евро на четвъртата година. Тези хора да не са алтруисти нещо. Отделно да предположим, че търговията е на загуба. Те я покриват и целия риск е за тях. Е няма такива балъци. В задачата се пита къде е измамата. Определено нещо не е наред.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                              Обмислял ли си варианта при който си на загуба от сделките? Кой я поема?
                              ми тея които дават баницата иначе човека става търговец за собствена сметка и нема нужда да работи за тях

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Обмислял ли си варианта при който си на загуба от сделките? Кой я поема?
                                За това се сетих да попитам, но след като излязох, в понеделник ще имам отговор

Коментар

Working...
                                X