Така... до тук всички, не обърнахте внимание на същността на въпроса: момчето/момичето пита дали има някой, който е работил или работи за тази компания, за да изкаже мнение, не ви пита има ли измама няма ли и т.н... Мен също ме поканиха на интервю и в понеделник започвам бейсик курса. Успех на всички ии опитайте се да бъдете малко по оптимистично настроени
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Profit point
Collapse
X
-
Това предложение не намирисва ами направо вони на измама
Като някогашните нефтени платформи.
Когато си наемам персонал аз им плащам курсовете като ги отдържам от заплатата в случай че напуснат работа. В случай че останат са за моя сметка.
Тук е обратно и това ме смущава.
пп. С по 200 лева от 30 души се поддържа доста добър офисLast edited by magi208; 17.02.2014, 06:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanov66 Разгледай мнениеСпонсор им бил "Teletrade" ако това би помогнало с нещо...
Потърси информация в Интернет за телетрейд... Мисля, че има достатъчно мнения и говорят красноречиво.Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mike100 Разгледай мнениеТази фирма не ми е позната, явно е нова на нашия пазар и се чудя някой от вас или изобщо някой може ли да каже адекватно мнение? Някой бил ли е там, работил ли е за тях бил ли е излъган, измамемен и тем подобни теории, които развивате в момента? Хейтърските изказвания не помагат на хора като нас, които търсят обективно инфо! Ще се радвам някой, който наистона има опит с тази фирма да сподели мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mike100 Разгледай мнениеТази фирма не ми е позната, явно е нова на нашия пазар и се чудя някой от вас или изобщо някой може ли да каже адекватно мнение? Някой бил ли е там, работил ли е за тях бил ли е излъган, измамемен и тем подобни теории, които развивате в момента? Хейтърските изказвания не помагат на хора като нас, които търсят обективно инфо! Ще се радвам някой, който наистона има опит с тази фирма да сподели мнение.
Коментар
-
Тази фирма не ми е позната, явно е нова на нашия пазар и се чудя някой от вас или изобщо някой може ли да каже адекватно мнение? Някой бил ли е там, работил ли е за тях бил ли е излъган, измамемен и тем подобни теории, които развивате в момента? Хейтърските изказвания не помагат на хора като нас, които търсят обективно инфо! Ще се радвам някой, който наистона има опит с тази фирма да сподели мнение.
Коментар
-
Абе, нямат ли край такива лайняри в тази беддна България???? Борсата ни едва крета, хората се превиват от бедност и безнадеждност, а измамници се въдят непрекъснато и излизат от всяка дупчица. Комисията за финансов надзор се почесва по дебелия лайнян задник и нищо не прави Пфуууууу сган жалка
Коментар
-
ivandavidov
Отвсякъде намирисва на fake обява за работа, с цел прецакване на служителя. Всяка работа, където изискват работникът да вложи пари е чиста проба измама. В нормалните фирми обучителни курсове се правят след като те наемат на работа и то без този курс да е обвързан със заплатата. Освен това, както колегите споменаха, в рамките на научната фантастика е човек да изкарва такива проценти на месец от форекс търговия.
Знам, че в тези смутни икономически времена човек се хваща за всяка сламка, ама...
Коментар
-
Според мен, не е читава тази оферта за работа. Всеки сериозен работодател си търси и наема подходящите кадри според дейноста и последващото обучение е за сметка на фирмата, а тук ситуацията е обратна. Според мен е измама на стойност 200 лв. за курса, плащаш и получаваш отговор, "съжаляваме, но ......... " !
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеми тея които дават баницата иначе човека става търговец за собствена сметка и нема нужда да работи за тях
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеОбмислял ли си варианта при който си на загуба от сделките? Кой я поема?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеОбмислял ли си варианта при който си на загуба от сделките? Кой я поема?
Коментар
Коментар