IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Profit point

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Deviation Разгледай мнение
    Здравейте, като човек с опит в тази сфера реших преди време да се явя на това интервю, проявих желание за обучението, което ми предложиха Basic и Интензивен курс в продължение на 4 и 12 дни, преминах ги успешно, колегите от офиса ми поднесоха цялата сложна материя по план, леко и приятно. Остана само да покажа резултати и да сключа желания договор, взета симулация 10.02.2014 с резултат +14/19, успех на всички
    Значи господине, вие сте с опит и аз не съм на ниво да ви кажа нищо друго, освен да ви поздравя за първия милион, който ще достигнете приблизително след около година. Всъщност защо скромничите, вие според мен сте гений, щом за 16 дена сте научили цялата сложна материя за борсовата търговия и сте я приложили както изглежда. Само остава да сте и плейбой и ще бъдете истинския Тони Старк.

А сега сериозно, това съобщение за мен е написано от човек с познания в PRa, но с много лоша преценка, къде и как да ги прилага. Разбира се с чисто рекламна цел. Не че е невъзможно, някой да извади късмет и да уцели 14 от 19 пъти посоката за 50 пипса в рамките на седмица (доста късмет е това между другото) и да се помисли за велик. Но той не би написал коментара си по този начин, даже и да не обръщаме внимание на факта, че няма реална причина да тръгне да търси в интернет мнение, за фирмата, в която всичко му е преминало толкова добре.
    Last edited by Shadow1; 13.05.2014, 20:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от mike100 Разгледай мнение
      Темата е приключена и за мен!
      Уж е приключила пък не е
      Уж от Профит Поинт връщаха парите пък не ги връщат
      Уж даваш едни 200 лева като депозит пък като погледнеш в сайта им има и по доста повече за даване

Поне спряха регистрациите с по 1 положително мнение ! Амин

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
        ivanov66, lady_, Deviation, mike100, dark - какво е общото между тях:
        1. Всички тези профили са новорегистрирани:
        ivanov66
        Анатоли Иванов, регистриран на 13 Февруари 2014 г., Варна

lady_
        , регистриран на 21 Март 2014 г.,

Deviation
        Кирил Карагьозов, регистриран на 18 Април 2014 г., Trader, Разград

mike100
        , регистриран на 14 Февруари 2014 г.,

dark
        Нако Наков, регистриран на 29 Април 2014 г., Счетоводител, Варна

2. Всички новорегистрирани пишат само в една тема.
        3. Очеизвадно единодушие на мненията на всички новорегистрирани.
        4. Очеизвадно разминаване на мненията на новорегистрираните с мненията на профилите с дълга регистрация.

Въпрос: ivanov66, lady_, Deviation, mike100, dark - едно лице ли е и това лице измамник и мошенник ли е или да?

Моля, новорегистрирани профили да не отговарят. Мненията им ще ги игнорирам и считам за спам. Интересува ме мнението на профили с регистрация по-стара от датата на която е пусната настоящата тема.
        Мен не ме изтерсува кой кога се е регоистрирал, аз не съм изказвал мнение, че някой е или не е измамник. Коментирам си просто, мисля , че имам това право колкото и всички вие. Подкрепих единствено мнението на момчето което БЕШЕ ходило и изказа свои наблюдения , а не предположения. Това, че нямам коментари в друга тема е защото не ме е заинтересувала, не че трябва да давам обяснения...

Коментар

• Тази работа, е яко sci fi.
          В повечето места, дори след като те наемат на обучение нищо не взимаш - няколко месеца те обучат, ако не те отсеят и накрая като покриеш всичко, почваш да бачкаш и тогава виждаш паричен поток от фирмата към теб.

Личи си колко е фейк всичко - щом ти искат процент успеваемост над 70% и така като гледам го сакат щото risk/reward-а им е 1:1. Какво да им кажа, че с успеваемост от 50-60% и добро r/r направо стават чудеса ..... и пак е много трудно се постига постоянство в резултатите.
          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Айде да ми цитираш като си такава отварачка къде и кой съм "измамил"? Предполагам, че с това, че съм си "откривал нови акаунти" имаш в предвид ,че скрито рекламирам някой или нещо ,ама ти и това не можеш да ми цириташ! Една "реклама " не съм направил, само изказах мнение и споделих нещо, което са ми казали на мен! Елементарните хора много свободно си служат с думи като "измамник", "мошенник" и т.н. Евала!
            ivanov66, lady_, Deviation, mike100, dark - какво е общото между тях:
            1. Всички тези профили са новорегистрирани:
            ivanov66
            Анатоли Иванов, регистриран на 13 Февруари 2014 г., Варна

lady_
            , регистриран на 21 Март 2014 г.,

Deviation
            Кирил Карагьозов, регистриран на 18 Април 2014 г., Trader, Разград

mike100
            , регистриран на 14 Февруари 2014 г.,

dark
            Нако Наков, регистриран на 29 Април 2014 г., Счетоводител, Варна

2. Всички новорегистрирани пишат само в една тема.
            3. Очеизвадно единодушие на мненията на всички новорегистрирани.
            4. Очеизвадно разминаване на мненията на новорегистрираните с мненията на профилите с дълга регистрация.

Въпрос: ivanov66, lady_, Deviation, mike100, dark - едно лице ли е и това лице измамник и мошенник ли е или да?

Моля, новорегистрирани профили да не отговарят. Мненията им ще ги игнорирам и считам за спам. Интересува ме мнението на профили с регистрация по-стара от датата на която е пусната настоящата тема.
            Last edited by Teo88; 05.05.2014, 20:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнение
              Май все пак не ги връщат тези пари а ?

П.П. Стига си си отварял нови акаунти Рано или късно измамите се размирисват

Дай сега един , който е минал симулацията и е нает на работа в Профит Поинт
              Айде да ми цитираш като си такава отварачка къде и кой съм "измамил"? Предполагам, че с това, че съм си "откривал нови акаунти" имаш в предвид ,че скрито рекламирам някой или нещо ,ама ти и това не можеш да ми цириташ! Една "реклама " не съм направил, само изказах мнение и споделих нещо, което са ми казали на мен! Елементарните хора много свободно си служат с думи като "измамник", "мошенник" и т.н. Евала!

Коментар

Един колега е ходил при тях на курс, сега се е пуснал на симулация с демо. Подписал е договор с тях, че му връщат тези пари ДОРИ и да не започне работа за тях! Ако си откриеш твоя сметка пак ти ги връщат. Каза и че били 2-3 ма на курса.. по 200 лв. на човек едвали ще могат да си покрият офиса и костюмите... според мен....
                Май все пак не ги връщат тези пари а ?

П.П. Стига си си отварял нови акаунти Рано или късно измамите се размирисват

Дай сега един , който е минал симулацията и е нает на работа в Профит Поинт

Коментар

• [QUOTE=dark;1059621767]Привет, аз изкарах и двата курса на обучение, според мен не сбърках като "инвестирах" в себе си въпросните 200 лева. Опитах да премина симулацията, мога да кажа само едно - условията са тежки, може да се премине, но при подходящи пазарни условия, един застой на пазара и приключваш, трудно се откриват 4 позиции с target 50 pips-a. При мен дори по-високо волативните двойки, който си бях избрал за симулацията, зависнаха за повече от 24 часа, а това означава неспазване на условията.
                  Съгласен съм с изказаните по-долу мнения, че с едномесечен курс не ставаш trader, съгласен съм и с мнението, че господата поднасят леко информацията и създават добро впечатление, дали са измамници, всеки може да прецени за себе си, според мен не са, просто условията, които поставят са много трудни и освен знания и умения ти трябва доста шанс за да преминеш симулацията.[/QU

Ето на това му казвам аз ПОЛЕЗЕН коментар! От някой , който е бил и видял. Вече всеки ще си вади извод!

Коментар

• Привет, аз изкарах и двата курса на обучение, според мен не сбърках като "инвестирах" в себе си въпросните 200 лева. Опитах да премина симулацията, мога да кажа само едно - условията са тежки, може да се премине, но при подходящи пазарни условия, един застой на пазара и приключваш, трудно се откриват 4 позиции с target 50 pips-a. При мен дори по-високо волативните двойки, който си бях избрал за симулацията, зависнаха за повече от 24 часа, а това означава неспазване на условията.
                    Съгласен съм с изказаните по-долу мнения, че с едномесечен курс не ставаш trader, съгласен съм и с мнението, че господата поднасят леко информацията и създават добро впечатление, дали са измамници, всеки може да прецени за себе си, според мен не са, просто условията, които поставят са много трудни и освен знания и умения ти трябва доста шанс за да преминеш симулацията.

Коментар

• Първо, до колкото ми стига акъла да знам какво аз сам съм написал - нищо не съм рекламирал!!!! Нито съм критикувал! Смятам, че като не съм запознат нямам право да поставям етикет, още повече на хората от форума, както някои поставиха не на един или двама съфорумици! Това ме издразни.. Някои тука са големи трейдъри и видиш ли ти ние не сме достойни да се обаждаме и да им противоречим! Колкото до фейк коментарите - спор няма има ги , но те не са само положителните, нали се сещате!? Темата е приключена и за мен!

Коментар

Колега може от краката ти да ти е замисрисало, незнам! На мен лично не ми мирише на нищо. Аз поне пиша нещо , което знам от първо лице, вие се чудя от къде и какво знаете. ама то си е ваша работа. Кой бил роден за трейдър и кой не... А аз се чудя кой ви дава право да квалифицирате кой тъп, кой умен, кой крадец, кой способен и кой не! ?
                        Ами гледай сега - много е просто ! Появява се някой тук , прави си един - два профила и почва да си рекламира нещо...

Някой се усъмнява в поднесената информация и изразява негативизма си - пак добре ..
                        Появяват се още нови профили вместо старите да се аргументират - е стига де ние доматите ги ядем с колчетата и ни "миришат краката"

Темата си е готова за спиране според мен !

Коментар

• Мархаба Руки! Удрииии измамниците

Коментар

• Аз адвокат на Рукито не съм и не мисля да ставам , НО да си кажЕМ мнението.....
                            Ти си нямаш идея колко търговия е изтъргувал тоя пич !!!
                            И като така е наясно ( пък и аз също ) , че за месец търговец се не става.
                            Амбицията ти е хубаво нещо , но в тази търговия са необходими както голям опит , така и много голяма адаптивност , освен задълбоченото познаване на материята.
                            "Късмета" при форекса не е плод на добро стечение на обстоятелствата (както обикновено), а на много мислене , сметки , зависимости , опит ( отново ).
                            Не съм сигурен , че ще разбереш това мое мнение . Не че е толкова фундаментален , но прочети го пак след година , ако още се занимаваш с валути.

Коментар

• Пак ти казвам - аз какъв съм,какъв не съм (и останалите също ) , търговец ли съм, успешен ли съм и т.н. не е твоя работа! Не си ти тоя дето ще ме квалифицира! И за да се върнем на темата, която ни е "събрала" - претенции нямам, че знам кой е измамник и кой не е , не смея и да квалифицирам, но всеки , който е бил измамен може спокойно да се оплаче както тук (за да предупреди останалите) , така и в отговорните институции! Всички останали просто си лаят, колега

Коментар

Колега може от краката ти да ти е замисрисало, незнам! На мен лично не ми мирише на нищо. Аз поне пиша нещо , което знам от първо лице, вие се чудя от къде и какво знаете. ама то си е ваша работа. Кой бил роден за трейдър и кой не... А аз се чудя кой ви дава право да квалифицирате кой тъп, кой умен, кой крадец, кой способен и кой не! ?
                                за да си ми колега трябва да си търговец, а ти не си.няма човек, захванал се с трейдинг, особено на валутните пазари, който да не потвърди, че с 20 дни курс нищо не става.все едно с 20 дни курс да станеш лекар или инженер или.. абе избери си. а ако има такъв, то направо да оди да пенсионира бъфет.гаранция е ПО-УМЕН И УСПЕШЕН ОТ НЕГО и е въпрос на два три месеца само да стане милиардер, а защо не и първият трилионер
                                схемата смърди от далеч. КОЛЕГИТЕ обясниха защо,
                                Last edited by NYSERookie; 25.04.2014, 18:25.
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X