Днес влязох за пръв път да чета мнения във форуми ... учудвам се колко некомпетентни хора се изказват но за това няма да говоря ... искам само да спомена че всеки сам може да избере къде да кандидатства за работа и с какво да се занимава ... На повечето места без опит няма и да ти звъннат за интервю .. но тук ти се дава шанс да научиш нещо ново ... не коментирам за офисите в другите градове нямам поглед върху нещата там знам само там където аз работя какви са условията и какво предлагаме . За "трейдърите" с големия опит (аз търгувам от 2г .На реалния пазар от година и 4 месеца), симулацията е трудна но не и невъзможна . Предната седмица AUD/CAD AUD/USD AUD/JPY имаха над 500 пипа низходящи движения . EUR/JPY GBP/JPY също приключиха седмицата с по 100-150 пипа низходящи движения ... само от тези 5 валутни двойки съм направил 10 позиции с по 50 пипа таргет ... незнам кое от симулацията ви изглежда невъзможно и непостижимо ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Profit point
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от djuliana Разгледай мнениеПак ви казвам - профилът Джулиана е моят единствен . Спрете да пречите на хората да научат нещо . Имате параноя , че някой ви лъже ....
Колеги това ми се струва че е дете или в най добрия случай тинейджър , на който му се плащат някакви стотинки да рекламира Профит Поинт.Last edited by chronos; 23.05.2014, 13:18.
Коментар
-
[QUOTE=бедната йена;1059631334]Първоначално изпратено от djuliana Разгледай мнениеЦитат:"дали има някой, който е работил или работи за тази компания, за да изкаже мнение, не ви пита има ли измама няма ли и т.н... Мен също ме поканиха на интервю и в понеделник започвам бейсик курса. Успех на всички и опитайте се да бъдете малко по оптимистично настроени "
Аз съм изкарала курса и работя чрез тях като Мастър трейдър и мога да разкажа много , но не и при наличието на толкова безумни коментари , като "манипулиране на демо сметки" , загуба на време е да се спори с такива неразбирачи . Ако някой се интересува наистина сериозно за мнение да си напише мейл, за да му отговоря . Курсът е единственият, който обяснява работата с Метатрейдър платформата , доколкото ми е известно . Плюс важни стратегии .
Здравей Джули. Раскажи моля те, това трябва да е интересно как се работи с МТ4?? Или кажи някоя стратегия.
Само разбира се някой да не ми се върже на акъла
Ми така де , като рекламира нещо човек не е задължително да го разбира но все пак помага.Last edited by magi208; 20.05.2014, 01:09.
Коментар
-
[QUOTE=djuliana;1059631136]Цитат:"дали има някой, който е работил или работи за тази компания, за да изкаже мнение, не ви пита има ли измама няма ли и т.н... Мен също ме поканиха на интервю и в понеделник започвам бейсик курса. Успех на всички и опитайте се да бъдете малко по оптимистично настроени "
Аз съм изкарала курса и работя чрез тях като Мастър трейдър и мога да разкажа много , но не и при наличието на толкова безумни коментари , като "манипулиране на демо сметки" , загуба на време е да се спори с такива неразбирачи . Ако някой се интересува наистина сериозно за мнение да си напише мейл, за да му отговоря . Курсът е единственият, който обяснява работата с Метатрейдър платформата , доколкото ми е известно . Плюс важни стратегии .
Здравей Джули. Раскажи моля те, това трябва да е интересно как се работи с МТ4?? Или кажи някоя стратегия.аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеБах маа му. А аз от 15 години съм по пазарите и няма мастър няма здравей
На мен ми предложиха франчайз за финансов консултинг, въпреки, че съм тап като газ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТва Мастър Трейдър нещо като какво ще да е? Господар ли си? Капитан ли си? Майстор зидар ли си? Обикновен шпакловчик? Или си си намерила майстора???
стига си ял момичето бре!!! кат ти казва , че е мастър, значи е мастър.все пак е изкарала единствените курсове в БГ, които обясняват как се работи с МТ4
ПП на добрият мастър трейдър запетайки не са му нужни.капиш ?Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнениеХа ха яко Това Профит Поинт май си е някаква секта , щом ги зомбират с такива титли
Мила , ти в другата тема пишеш , че си на борсата от скоро. Интересно ми е следващата ти титла каква ще бъде като израснеш в йерархията?
Нещо като на Джар Джар Бингс ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТва Мастър Трейдър нещо като какво ще да е? Господар ли си? Капитан ли си? Майстор зидар ли си? Обикновен шпакловчик? Или си си намерила майстора???
Мила , ти в другата тема пишеш , че си на борсата от скоро. Интересно ми е следващата ти титла каква ще бъде като израснеш в йерархията?
Нещо като на Джар Джар Бингс ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от djuliana Разгледай мнение
Аз съм изкарала курса и работя чрез тях като Мастър трейдър и мога да разкажа много ,
Коментар
-
Първоначално изпратено от djuliana Разгледай мнениеПрофилът ми е само един и престани да внушаваш на хората глупостите си . Ти или си малоумен(малоумна ) или супер нахален(нахална) . Темата е Профит Поинт , всеки може да пише положителни или отрицателни неща . Ако всяко положително е реклама , то остава да пишем само отрицателни , така ли ? Така ли ще ти харесва на теб ? Е , да ама няма как да стане . И не си ми модератор да ми казваш какво да правя , ти спамиш и не желая да ми отговаряш . В самото начало съм написала , че постът ми е към хората , които наистина се интересуват .
Еееех, тези запетайки не се научихте къде се слагат
Не те знам кой, коя, какво си...., ама не слагаш запетаите на място, както другия профил
Коментар
-
мнения за Profit point
Профилът ми е само един и престани да внушаваш на хората глупостите си . Ти или си малоумен(малоумна ) или супер нахален(нахална) . Темата е Профит Поинт , всеки може да пише положителни или отрицателни неща . Ако всяко положително е реклама , то остава да пишем само отрицателни , така ли ? Така ли ще ти харесва на теб ? Е , да ама няма как да стане . И не си ми модератор да ми казваш какво да правя , ти спамиш и не желая да ми отговаряш . В самото начало съм написала , че постът ми е към хората , които наистина се интересуват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от djuliana Разгледай мнениеАз съм изкарала курса и работя чрез тях като Мастър трейдър и мога да разкажа много , но не и при наличието на толкова безумни коментари , като "манипулиране на демо сметки" , загуба на време е да се спори с такива неразбирачи . Ако някой се интересува наистина сериозно за мнение да си напише мейл, за да му отговоря . Курсът е единственият, който обяснява работата с Метатрейдър платформата , доколкото ми е известно . Плюс важни стратегии . Инвеститори има , възможно е да започнете работа , измама няма, но условията са много тежки .Това е накратко .Първоначално изпратено от djuliana Разгледай мнение-Заради такива тъпи хора като теб не влизам често във форуми , но този форум явно праща и тъпите мейли на тъпаците в пощата ми. Който се интересува ще пише , който не - да си лапа биберона и да трае !!!
Виж сега , този форум е един от най сериозните и активни в интернет пространството именно за това , че тук хората могат да се изкажат и да потърсят мнение по темите , които ги интересуват , без да им бъде налагана цензура.
Откровените реклами като твоята са единствения но неизбежен спам без който така и така не може.
Бих ли могла да те помоля да ограничиш малко обидните си определения не за друго а поради простата причина , че търсачките ги индексират.
На твое място щях да отворя тема за Профит Поинт на друго място , с по-малко запознати по темата защото тук и с този откровено детински стил на рекламиране
не постигаш първоначалния си замисъл.
Коментар
-
мнения за Profit point
Цитат:"дали има някой, който е работил или работи за тази компания, за да изкаже мнение, не ви пита има ли измама няма ли и т.н... Мен също ме поканиха на интервю и в понеделник започвам бейсик курса. Успех на всички и опитайте се да бъдете малко по оптимистично настроени "
Аз съм изкарала курса и работя чрез тях като Мастър трейдър и мога да разкажа много , но не и при наличието на толкова безумни коментари , като "манипулиране на демо сметки" , загуба на време е да се спори с такива неразбирачи . Ако някой се интересува наистина сериозно за мнение да си напише мейл, за да му отговоря . Курсът е единственият, който обяснява работата с Метатрейдър платформата , доколкото ми е известно . Плюс важни стратегии . Инвеститори има , възможно е да започнете работа , измама няма, но условията са много тежки .Това е накратко .
........
"Да не вярваш е безплатно , а и изисква по-малко усилия"
Коментар
Коментар