IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Profit point

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Маги, въобще не ми казвай- "скъпа" . Имах добри намерения , но в този форум няма как да стане . За съжаление обидите не са на едно ниво с необоснованите нападки , та да се блокират и те . Барбучанов - не се надявай форекс търговията да ти се изясни в този форум, напиши в Гугъл FOREX и почвай да четеш здраво , а ако не се справиш - рано или късно сам ще отидеш на курс , колкото и да ти обясняват кой какъв мошеник е . И провери цените - сещам се например за www.pristine.com

Коментар

• Здравейте, искам и аз да попитам някой работи ли за тази фирма? Имам опит на forex пазара от доста години, но когато бях при тях ми казаха, че трябва да мина задължително обучение, за да започна работа. Другото което ми направи впечатление е, че спонсора им е телетрейд. От доста позната знам, че са големи измамници и ти вземат само парите и нищо не получаваш в замяна. Моля споделете някакво мнение. Има ли смисъл да се почва при този брокер?

Коментар

• Първоначално изпратено от djuliana Разгледай мнение
        Само един коментар за теста . Условието за сделки всеки ден (или през 24 часа) в момента и в изминалите 4 месеца е абсолютно недостижимо , защото пазарите са много бавни или не помръдват с дни . Но аз там не бия към измама , защото този тест беше същия преди 2 години , а тогава имаше повече движения , да не говорим, че ако тестът се дава още отпреди кризата 2008 , то тогава е имало още повече възможности. .....
        мдааам,
        и на тва ли ви учат в профитпоинт? fwiw от тогава среднодневният рейндж в мейджърите е нараснал с 50% . демек ако тогава ойрото правеше средно 80 пипа дневно сега прави 120. и като как ги виждаш тези по-големи възможности тогава?
        апропо китайският иероглиф за криза означава също така и възможност. та в тоя ред на мисли пазара след 2008 е по-интересен и дава много повече възможности за профит
        Last edited by NYSERookie; 30.05.2014, 11:40.
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Тия не са ли ги затворили още ?!

Коментар

• Тук става все по-интересно. Вземам пуканките и сядам на първия ред. Ще погледам, а после можем да громим заедно измамниците

Коментар

• от КОНКУРЕНЦИЯТА

Първоначално изпратено от djuliana Разгледай мнение
              !!! Внимание към новодошлите - във форума има хора , които работят за конкурент на Профит Пойнт и се нахвърлят срещу всеки , който каже нещо добро за тях , като веднага го обвиняват за платен агент . Вероятно обикалят и по други форуми да злословят , с изключение , разбира се , на фирмата , за която работят .
              Здравей скъпа ! Виждаш ли , че може да се дискутира и без обидни епитети

Трябваше ли админ да се намеси за да започнем да си говорим нормално?

Ето ме на : - Хейтър нает от конкуренцията Въпреки , че не ми се плаща се чувствам длъжна да откривам и разубличавам индивидите , които се опитват да ни сервират доматите с колчетата

За да не бъда голословна ето кои ваши твърдения ми избождат очите :

1. За интензивно обучение се плащат 200 лева , които после ти връщат .
              2. В офисите ви няма кой да ни предложи обучение за 1000 лева.

В тази връзка бих желала да ви попитам всички вас , които така самоотвержено и необосновано подхвърляте такива твърдения : Какво точно се случва тук?

Вие просто си правите безплатна реклама на Профит Поинт без да съзнавате последствията от въвеждането на аудиторията в заблуждение , или съвсем целенасочено извършвате злоупотреба с поднасянето на информация с невярно съдържание?

Коментар

• мнения за Профит Пойнт

Само един коментар за теста . Условието за сделки всеки ден (или през 24 часа) в момента и в изминалите 4 месеца е абсолютно недостижимо , защото пазарите са много бавни или не помръдват с дни . Но аз там не бия към измама , защото този тест беше същия преди 2 години , а тогава имаше повече движения , да не говорим, че ако тестът се дава още отпреди кризата 2008 , то тогава е имало още повече възможности. Но никой не може да очаква този застой , защото по принцип пролетта е силен сезон . Ако някой е започнал да се мъчи с демото , нека да не пуска насила сделки всеки ден, а само когато има сигнал . Важна е печалбата . В самия Телетрейд се преподава по семинарите , че добър трейдър си , ако хванеш 30 % , тоест на ден трябва да има движение 165 пипса , за да хванеш 50 пипса, - тоест ние такива свещи на дейли нямаме всеки ден , но дори и да държиш сделката 2-3 дни , пак не се знае дали ще спазиш 24 ч .

Коментар

• Първоначално изпратено от djuliana Разгледай мнение
                  !!! Внимание към новодошлите - във форума има хора , които работят за конкурент на Профит Пойнт и се нахвърлят срещу всеки , който каже нещо добро за тях , като веднага го обвиняват за платен агент . Вероятно обикалят и по други форуми да злословят , с изключение , разбира се , на фирмата , за която работят .
                  Абе,направо има световна конспирация срещу вас
                  Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• мнения за Профит Пойнт

Коментар

• Първоначално изпратено от Galin Stoyanov Разгледай мнение
                      Всеки сам избира дали да иска да се обучава сам или да посети някой курс ако иска да се обучава изобщо ... Profit Point не е единствената компания която предлага такива курсове ... Varchev също предлагат такъв курс . Там цената е 960 лв . Обучението е същото времетраене 10 дни по 3ч . Плана за обучението е същия : нива тенденции фибоначи,ганн , фигури , осчилатори 3-4-5 броя , трендови индикатори , хармонични фигури , елиът. Така че едно са 200лв друго са 960лв. Подчертавам че курса е 200лв , това че има някой който се представя за сътрудник на Профит Пойнт и си предлага услугите срещу 1000лв това не значи че в офиса, в гр.Варна, някой ще ти предложи такова нещо .
                      Мисля че не може да се сравняват предлаганото обучение между варчев и на профит пойнт. При варчев обучението е за хора които искат да започнат да търгуват форекс самостоятелно, докато това на профит пойнт е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ за започване на работа, Освен това, това задължително условие е замаскирано като един вид привилегия за кандидата, че със това обучение той ще успее да се справи със изискванията за търговия които се очаква от него (минимални стопове, големи профити, много на брой сделки и особенно това условие 70% печеливши сделки). Просто всичко е така нагласено че никой няма да може да се задържи на тази позиция, каквито и курсове да изкара. Но в крайна сметка ми се струва че те не очакват да имат такива сътрудници...

Коментар

• Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнение
                        Честит ти нов профил

Понеже влизаш за пръв път да ти обясня ситуацията :
                        .

Коментар

• Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнение
                          Честит ти нов профил

Тук платен сътрудник на Профит Поинт си рекламира компанията и защо е добре да им се платят 1000 лева за обучението как се става МАСТЕР.
                          Всеки сам избира дали да иска да се обучава сам или да посети някой курс ако иска да се обучава изобщо ... Profit Point не е единствената компания която предлага такива курсове ... Varchev също предлагат такъв курс . Там цената е 960 лв . Обучението е същото времетраене 10 дни по 3ч . Плана за обучението е същия : нива тенденции фибоначи,ганн , фигури , осчилатори 3-4-5 броя , трендови индикатори , хармонични фигури , елиът. Така че едно са 200лв друго са 960лв. Подчертавам че курса е 200лв , това че има някой който се представя за сътрудник на Профит Пойнт и си предлага услугите срещу 1000лв това не значи че в офиса, в гр.Варна, някой ще ти предложи такова нещо .

Коментар

• Първоначално изпратено от spasov Разгледай мнение
                            Преди 3 месеца и аз се регистрирах в сайта им с надеждата да започна работа в Профит Пойнт.

За мое голямо учудване вместо да ми бъде предложена длъжност започнаха да ми обясняват колко е важно да премина интензивен курс на обучение за 200 лева или още по-добре индивидуален за 1000 лева.

След това ми бяха показани условията на изпита през който трябва да премина за да започна работа при тях :

Брой на ефективните сделки – поне 20;
                            Нареждането Стоп загуба е задължително за всички отворени сделки по време на изпита и се определя с влизането на пазара (КУПУВАЙ, ПРОДАВАЙ, СТОП КУПУВАНЕ, ОГРАНИЧЕНО КУПУВАНЕ, СТОП ПРОДАВАНЕ, ОГРАНИЧЕНОПРОДАВАНЕ);
                            Максималният размер на стоп загубата, за всички сделки, не трябва да бъде повече от 50 точки (pips);
                            Минималният размер на получената печалба от всички нареждания не трябва да бъде по-малък от 50 точки (pips);
                            Едновременно с това за определен паритет може да бъде отворена една сделка с размер 1 лот;
                            Същевременно, излагането на пазара не трябва да бъде по-голямо от 4 лота (4 отворени сделки);
                            Максималният период на „пасивност”, което означава, че не е направена (отворена) никаква сделка на пазара, не може да бъде по-дълъг от 24 часа;
                            Максималният размер на показателя „Максимално усвояване”, определен в официалния отчет на изпитната сметка (отчет на сделките), не трябва да бъде по-голям от 30%;
                            Докладът за печеливши/непечеливши сделки в края на изпитния период, не трябва да бъде по-малък от 70% печеливши сделки и не повече от 30% непечеливши сделки;

Понеже имам малко опит на финансовия пазар от което си докарвам тук там по някой страничен доход ми направи впечатление че с такива постижения изобщо не би ми се налагало да работя за когото и да било.

Пиша това защото ме е яд че си загубих времето с тях и същевременно съм щастлив че не успяха да ме зарибят да им дам 1000 лева

На кратко казано: ако даден трейдър е способен да прави минимум 70% печалба и покрива изискванията на тези измислени PROFIT POINT, то тогава защо той да работи за тях като може да си трейдва за себе си? Следващия ми въпрос е защо е толкова скъпо това индивидуално обучение ( 1000 лв ) и в него какво се включва ? Предполагам към него влизат и компаньонките на шефа..... А най-тъпото, което ми се набиви в главата е, че едно от изискванията е на всеки 24 часа да има поне една сделка. На тоз пазар има моменти когато се дебне удобния момент с дни и седмици дори...а те искат всеки ден да се търгува.
                            Айде мастер трейдъри и профит мейкъри успех с ловенето на малки новоизлюпени рибоци, които са достатъчно наивни и неуки да ви се хванат на въдицата. Велик трейдър не се става с полагането на един курс, пък било то и индивидуален (скъп или евтин, няма значение).

Не е препоръка за каквото и да било. Всяка жаба да си знае гьола.

Коментар

• Първоначално изпратено от Galin Stoyanov Разгледай мнение
                              Днес влязох за пръв път да чета мнения във форуми
                              Честит ти нов профил

Тук платен сътрудник на Профит Поинт си рекламира компанията и защо е добре да им се платят 1000 лева за обучението как се става МАСТЕР.

Коментар

• Преди 3 месеца и аз се регистрирах в сайта им с надеждата да започна работа в Профит Пойнт.

За мое голямо учудване вместо да ми бъде предложена длъжност започнаха да ми обясняват колко е важно да премина интензивен курс на обучение за 200 лева или още по-добре индивидуален за 1000 лева.

След това ми бяха показани условията на изпита през който трябва да премина за да започна работа при тях :

Брой на ефективните сделки – поне 20;
                                Нареждането Стоп загуба е задължително за всички отворени сделки по време на изпита и се определя с влизането на пазара (КУПУВАЙ, ПРОДАВАЙ, СТОП КУПУВАНЕ, ОГРАНИЧЕНО КУПУВАНЕ, СТОП ПРОДАВАНЕ, ОГРАНИЧЕНОПРОДАВАНЕ);
                                Максималният размер на стоп загубата, за всички сделки, не трябва да бъде повече от 50 точки (pips);
                                Минималният размер на получената печалба от всички нареждания не трябва да бъде по-малък от 50 точки (pips);
                                Едновременно с това за определен паритет може да бъде отворена една сделка с размер 1 лот;
                                Същевременно, излагането на пазара не трябва да бъде по-голямо от 4 лота (4 отворени сделки);
                                Максималният период на „пасивност”, което означава, че не е направена (отворена) никаква сделка на пазара, не може да бъде по-дълъг от 24 часа;
                                Максималният размер на показателя „Максимално усвояване”, определен в официалния отчет на изпитната сметка (отчет на сделките), не трябва да бъде по-голям от 30%;
                                Докладът за печеливши/непечеливши сделки в края на изпитния период, не трябва да бъде по-малък от 70% печеливши сделки и не повече от 30% непечеливши сделки;

Понеже имам малко опит на финансовия пазар от което си докарвам тук там по някой страничен доход ми направи впечатление че с такива постижения изобщо не би ми се налагало да работя за когото и да било.

Пиша това защото ме е яд че си загубих времето с тях и същевременно съм щастлив че не успяха да ме зарибят да им дам 1000 лева

Коментар

Working...
                                X