IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Profit point

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ds009 Разгледай мнение
    Четох тука темата и ако може да питам, според Вас за същото нещо ли става въпрос???
    http://www.jobtiger.bg/obiavi-za-rab...ovdiv-143468-2
    Приятел, мисля, че за едно и също става дума Сигурно ще ти искат накакви пари, за да започнеш "работа"

Коментар

• Първоначално изпратено от Mercedes Разгледай мнение

Парите им са като на борсата, ходих, питах, видях какво търсят -
      имаш големи мечти - взимаш големи пари, въртиш пари - заработваш от разликата, ченж бюрата кво правят -ми същото.
      Имаш малки претенции - взимаш малки цифри, ходиш пеша, нямаш пари за бензин, даже и кола нямаш, формула за перпетумобиле още никой не е измислил.
      Заработваш- взимаш, мързи те - ходиш на плаж, шляеш се по кафенетата. Всички дето чакат за фиксирана заплата се наричали бюджетници, така ми казаха от фирмата - община, детски градини, училища, болници, полиция, шапки....учиш за детска учителка -работиш в детска градина, учиш за военен или полицай 5 години - чакаш заплата в шапката си, за общината знаем - само връскари , за мен там няма място.
      А хората които имат пари- правят пак пари ! Другите лапат мухите и четат форумите
      Този, който е писал това, е служител на Профит Поинт. Във facebook страницата им даже са написали "телетрейд - мерцедесът във форекс търговията"
      Смятайте колеги колко са неграмотни тези измамници. Едно мнение не могат да напишат като хората.

Коментар

• Четох тука темата и ако може да питам, според Вас за същото нещо ли става въпрос???
        http://www.jobtiger.bg/obiavi-za-rab...ovdiv-143468-2

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Какво ....? И защо само вчера... ?
          Чичко , на моята възраст и вчера е добре !
          Е те сега няма начин да не ни изтрият админите.

Коментар

• Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнение
            И мен вчера
            Какво ....? И защо само вчера... ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Аеее, следващите
              Ню Кепитъл Тръст дайш
              Щели да ме светват за международни капиталови пазари. Преди малко ме контактнаха
              И мен вчера

Коментар

• Аеее, следващите
                Ню Кепитъл Тръст дайш
                Щели да ме светват за международни капиталови пазари. Преди малко ме контактнаха

Коментар

• Първоначално изпратено от barbuchanov_ Разгледай мнение
                  Djuliana, да разбирам ли, че на теб forex търговията ти е ясна и печелиш добре от това? Въпроса ми беше дали някой работи за тях, а не колко пари струва курса и т.н. Предполагам, че щом ти отговори, работиш за тях и може да ми дадеш малко повече инфо. Направих си труда да си изтегля платформата им. EUR/USD - 3 spread, GBP/USD - 4 spread, AUD/NZD - 20 spread?????? WTF???? Вижда се, че имат супер високи спредове, а всеки който се занимава с forex е наясно, че брокерите от това печелят. Искат ти и някакви пари, за да започнеш работа и после "уж" ти ги връщат, така че всеки може да си прави извода що за стока са....
                  Приятел, не очаквай някой да ти отговори на този въпрос. Виждам, че колегите по-надолу са го написали много правилно. Няма как за 10 дена да станеш супер трейдър и да правиш 70% успеваемост. Той дори Сорос не е правил толкова
                  И защо да работиш за някви измамници като може сам да си изкарваш парите ако правиш такъв процент. Така, че не се връзвай, тези ще ти вземат само парите

Коментар

• Първоначално изпратено от Mercedes Разгледай мнение
                    Хора вашия въпрос е неправилен ! Чета чета и не моа повервам на ушите си !
                    Не питайте кво дават в Профит поитн, а питайте кво вие искате да вземете от тях
                    Хората търсят трейдъри, вишисти които да управляват тяхната платформа в Телетрейд, който по кадърен става мастер трейдър, взимат лиценз, дават сертификат

имаш големи мечти - взимаш големи пари, въртиш пари - заработваш от разликата, ченж бюрата кво правят -ми същото.
                    Имаш малки претенции - взимаш малки цифри, ходиш пеша, нямаш пари за бензин, даже и кола нямаш, формула за перпетумобиле още никой не е измислил.
                    Заработваш- взимаш, мързи те - ходиш на плаж, шляеш се по кафенетата. Всички дето чакат за фиксирана заплата се наричали бюджетници, така ми казаха от фирмата - община, детски градини, училища, болници, полиция, шапки....учиш за детска учителка -работиш в детска градина, учиш за военен или полицай 5 години - чакаш заплата в шапката си, за общината знаем - само връскари , за мен там няма място.
                    А хората които имат пари- правят пак пари ! Другите лапат мухите и четат форумите,
                    но щото и мене много ме мързи - мисля да си правя пари от Форекс търговията, пък и не съм длъжен да стоя 8 часа на едно място и да имам някой гаден шеф за началник дет да ме гледа накриво що не работя и що не правя нормата днес.
                    Мислех че зная доста за търговията, нали съм се занимавал с покупко-продажби на стоки, но взех се включих на обучение им - платих си 200лв курса им, че то 200лв са 2-3 пъти на ресторант за 2ма, може и да не ти стигнат...ако хапнем пийнем.
                    Понаучих това-онова. Гледам хората интелегентни, млади, дават съвети, помагат, за пари говорим - не за домати и за полето как се копат чушки и домати. Кво да кажа -бил съм и по много други фирми....може и да се изгърби човек от бачкане, но човек се учи постоянно. Успех!
                    А ти може ли да си толкова неграмотен??? От профит пойнт не те ли научиха поне как да пишеш?? Дори името на фирмата не може да напишеш правилно.

Коментар

• Първоначално изпратено от djuliana Разгледай мнение
                      Маги, въобще не ми казвай- "скъпа" . Имах добри намерения , но в този форум няма как да стане . За съжаление обидите не са на едно ниво с необоснованите нападки , та да се блокират и те . Барбучанов - не се надявай форекс търговията да ти се изясни в този форум, напиши в Гугъл FOREX и почвай да четеш здраво , а ако не се справиш - рано или късно сам ще отидеш на курс , колкото и да ти обясняват кой какъв мошеник е . И провери цените - сещам се например за www.pristine.com
                      Ми то и аз нямам намерение да ти викам "скъпа" и когато го писах все още админа не ти беше изтрил посланието в което ни наричаш идиоти но аз го приех като: идиоти- тоест пълни с идеи

Та ако ме питаш как бих искала да те наричам се сещам за 2-3 епитета от които и на админите ще им почервинеят ушите.

На кратко мисля , че вие от профит поинт се опитвате да ме накарате да ги ям доматите с колчетата и това е което ме дразни.

Коментар

• +1
                        Винаги има нови шарани
                        Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                        големи мечти, няма да гледаш шеф по 8 часа ще гледаш няква тъпа графика
                        и ще се надяваш
                        за 200 лв ще получиш знания как да губиш пари с различни методи
                        по-добре се научи да садиш и отглеждаш домати и чушки

Коментар

• големи мечти, няма да гледаш шеф по 8 часа ще гледаш няква тъпа графика
                          и ще се надяваш
                          за 200 лв ще получиш знания как да губиш пари с различни методи
                          по-добре се научи да садиш и отглеждаш домати и чушки
                          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Пари

Хора вашия въпрос е неправилен ! Чета чета и не моа повервам на ушите си !
                            Не питайте кво дават в Профит поитн, а питайте кво вие искате да вземете от тях
                            Хората търсят трейдъри, вишисти които да управляват тяхната платформа в Телетрейд, който по кадърен става мастер трейдър, взимат лиценз, дават сертификат

А хората които имат пари- правят пак пари ! Другите лапат мухите и четат форумите,
                            но щото и мене много ме мързи - мисля да си правя пари от Форекс търговията, пък и не съм длъжен да стоя 8 часа на едно място и да имам някой гаден шеф за началник дет да ме гледа накриво що не работя и що не правя нормата днес.
                            Мислех че зная доста за търговията, нали съм се занимавал с покупко-продажби на стоки, но взех се включих на обучение им - платих си 200лв курса им, че то 200лв са 2-3 пъти на ресторант за 2ма, може и да не ти стигнат...ако хапнем пийнем.
                            Понаучих това-онова. Гледам хората интелегентни, млади, дават съвети, помагат, за пари говорим - не за домати и за полето как се копат чушки и домати. Кво да кажа -бил съм и по много други фирми....може и да се изгърби човек от бачкане, но човек се учи постоянно. Успех!

Коментар

• Djuliana, да разбирам ли, че на теб forex търговията ти е ясна и печелиш добре от това? Въпроса ми беше дали някой работи за тях, а не колко пари струва курса и т.н. Предполагам, че щом ти отговори, работиш за тях и може да ми дадеш малко повече инфо. Направих си труда да си изтегля платформата им. EUR/USD - 3 spread, GBP/USD - 4 spread, AUD/NZD - 20 spread?????? WTF???? Вижда се, че имат супер високи спредове, а всеки който се занимава с forex е наясно, че брокерите от това печелят. Искат ти и някакви пари, за да започнеш работа и после "уж" ти ги връщат, така че всеки може да си прави извода що за стока са....

Коментар

• Rookie, аз говорех за конкретни 4 месеца - ама като няма кой да чете - бърза да си поспори да му е весел денят .....

Коментар

Working...
                                X