Първоначално изпратено от ds009
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Profit point
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mercedes Разгледай мнение
Парите им са като на борсата, ходих, питах, видях какво търсят -
имаш големи мечти - взимаш големи пари, въртиш пари - заработваш от разликата, ченж бюрата кво правят -ми същото.
Имаш малки претенции - взимаш малки цифри, ходиш пеша, нямаш пари за бензин, даже и кола нямаш, формула за перпетумобиле още никой не е измислил.
Заработваш- взимаш, мързи те - ходиш на плаж, шляеш се по кафенетата. Всички дето чакат за фиксирана заплата се наричали бюджетници, така ми казаха от фирмата - община, детски градини, училища, болници, полиция, шапки....учиш за детска учителка -работиш в детска градина, учиш за военен или полицай 5 години - чакаш заплата в шапката си, за общината знаем - само връскари , за мен там няма място.
А хората които имат пари- правят пак пари ! Другите лапат мухите и четат форумите
Смятайте колеги колко са неграмотни тези измамници. Едно мнение не могат да напишат като хората.
Коментар
-
Четох тука темата и ако може да питам, според Вас за същото нещо ли става въпрос???
http://www.jobtiger.bg/obiavi-za-rab...ovdiv-143468-2
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКакво ....? И защо само вчера... ?
Е те сега няма начин да не ни изтрият админите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАеее, следващите
Ню Кепитъл Тръст дайш
Щели да ме светват за международни капиталови пазари. Преди малко ме контактнаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbuchanov_ Разгледай мнениеDjuliana, да разбирам ли, че на теб forex търговията ти е ясна и печелиш добре от това? Въпроса ми беше дали някой работи за тях, а не колко пари струва курса и т.н. Предполагам, че щом ти отговори, работиш за тях и може да ми дадеш малко повече инфо. Направих си труда да си изтегля платформата им. EUR/USD - 3 spread, GBP/USD - 4 spread, AUD/NZD - 20 spread?????? WTF???? Вижда се, че имат супер високи спредове, а всеки който се занимава с forex е наясно, че брокерите от това печелят. Искат ти и някакви пари, за да започнеш работа и после "уж" ти ги връщат, така че всеки може да си прави извода що за стока са....
И защо да работиш за някви измамници като може сам да си изкарваш парите ако правиш такъв процент. Така, че не се връзвай, тези ще ти вземат само парите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mercedes Разгледай мнениеХора вашия въпрос е неправилен ! Чета чета и не моа повервам на ушите си !
Не питайте кво дават в Профит поитн, а питайте кво вие искате да вземете от тях
Хората търсят трейдъри, вишисти които да управляват тяхната платформа в Телетрейд, който по кадърен става мастер трейдър, взимат лиценз, дават сертификат
имаш големи мечти - взимаш големи пари, въртиш пари - заработваш от разликата, ченж бюрата кво правят -ми същото.
Имаш малки претенции - взимаш малки цифри, ходиш пеша, нямаш пари за бензин, даже и кола нямаш, формула за перпетумобиле още никой не е измислил.
Заработваш- взимаш, мързи те - ходиш на плаж, шляеш се по кафенетата. Всички дето чакат за фиксирана заплата се наричали бюджетници, така ми казаха от фирмата - община, детски градини, училища, болници, полиция, шапки....учиш за детска учителка -работиш в детска градина, учиш за военен или полицай 5 години - чакаш заплата в шапката си, за общината знаем - само връскари , за мен там няма място.
А хората които имат пари- правят пак пари ! Другите лапат мухите и четат форумите,
но щото и мене много ме мързи - мисля да си правя пари от Форекс търговията, пък и не съм длъжен да стоя 8 часа на едно място и да имам някой гаден шеф за началник дет да ме гледа накриво що не работя и що не правя нормата днес.
Мислех че зная доста за търговията, нали съм се занимавал с покупко-продажби на стоки, но взех се включих на обучение им - платих си 200лв курса им, че то 200лв са 2-3 пъти на ресторант за 2ма, може и да не ти стигнат...ако хапнем пийнем.
Понаучих това-онова. Гледам хората интелегентни, млади, дават съвети, помагат, за пари говорим - не за домати и за полето как се копат чушки и домати. Кво да кажа -бил съм и по много други фирми....може и да се изгърби човек от бачкане, но човек се учи постоянно. Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от djuliana Разгледай мнениеМаги, въобще не ми казвай- "скъпа" . Имах добри намерения , но в този форум няма как да стане . За съжаление обидите не са на едно ниво с необоснованите нападки , та да се блокират и те . Барбучанов - не се надявай форекс търговията да ти се изясни в този форум, напиши в Гугъл FOREX и почвай да четеш здраво , а ако не се справиш - рано или късно сам ще отидеш на курс , колкото и да ти обясняват кой какъв мошеник е . И провери цените - сещам се например за www.pristine.com
Та ако ме питаш как бих искала да те наричам се сещам за 2-3 епитета от които и на админите ще им почервинеят ушите.
На кратко мисля , че вие от профит поинт се опитвате да ме накарате да ги ям доматите с колчетата и това е което ме дразни.
Коментар
-
+1
Винаги има нови шарани
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеголеми мечти, няма да гледаш шеф по 8 часа ще гледаш няква тъпа графика
и ще се надяваш
за 200 лв ще получиш знания как да губиш пари с различни методи
по-добре се научи да садиш и отглеждаш домати и чушки
Коментар
-
Пари
Хора вашия въпрос е неправилен ! Чета чета и не моа повервам на ушите си !
Не питайте кво дават в Профит поитн, а питайте кво вие искате да вземете от тях
Хората търсят трейдъри, вишисти които да управляват тяхната платформа в Телетрейд, който по кадърен става мастер трейдър, взимат лиценз, дават сертификат
А хората които имат пари- правят пак пари ! Другите лапат мухите и четат форумите,
но щото и мене много ме мързи - мисля да си правя пари от Форекс търговията, пък и не съм длъжен да стоя 8 часа на едно място и да имам някой гаден шеф за началник дет да ме гледа накриво що не работя и що не правя нормата днес.
Мислех че зная доста за търговията, нали съм се занимавал с покупко-продажби на стоки, но взех се включих на обучение им - платих си 200лв курса им, че то 200лв са 2-3 пъти на ресторант за 2ма, може и да не ти стигнат...ако хапнем пийнем.
Понаучих това-онова. Гледам хората интелегентни, млади, дават съвети, помагат, за пари говорим - не за домати и за полето как се копат чушки и домати. Кво да кажа -бил съм и по много други фирми....може и да се изгърби човек от бачкане, но човек се учи постоянно. Успех!
Коментар
-
Djuliana, да разбирам ли, че на теб forex търговията ти е ясна и печелиш добре от това? Въпроса ми беше дали някой работи за тях, а не колко пари струва курса и т.н. Предполагам, че щом ти отговори, работиш за тях и може да ми дадеш малко повече инфо. Направих си труда да си изтегля платформата им. EUR/USD - 3 spread, GBP/USD - 4 spread, AUD/NZD - 20 spread?????? WTF???? Вижда се, че имат супер високи спредове, а всеки който се занимава с forex е наясно, че брокерите от това печелят. Искат ти и някакви пари, за да започнеш работа и после "уж" ти ги връщат, така че всеки може да си прави извода що за стока са....
Коментар
Коментар