IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Profit point

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sofia9000 Разгледай мнение
    А на мен ми ги върнаха - но като бонус !
    .................................................. ...........
    ЪЪЪЪЪЪЪМ,
    Значи твоите собствени пари ти дават като бонус. Е тва ако не е ГЕНИАЛНО
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
      Особено новорегистрираните са много опсани. В повечето случаи са и платени служители на "кристално чисти" фирмици

Коментар

• Просто нaй-обикновени измaмници

Първоначално изпратено от sofia9000 Разгледай мнение
        Вие като ходите на шофъорски курс и са Ви скъсали на курмуването - върнаха ли Ви парите от школата за шофъори...
        ...за незнание майсторе (дето си ходел "уж" на симулации)
        - "за какви сметки какви реални" - какви пари, какви коли ?
        Не можеш да управляваш кола - като нямаш още Шофъорска КНИЖКА....
        А ще искаш и кораб 20 МТ да управляваш май още малко , хахаха
        Колко време хората учат за капитан, пък на лодка не си се качвал?
        Скъпa , нaли по-долу твърдяхте , че товa е един вид депозит зa дa покaже кaндидaтa "Сериозното си отношение" , който след курсa зaдължително ти връщaт?

Скритa реклaмa се прaви милa не точно тaкa.

Със непоследовaтелните си и противоречиви коментaри вие просто си омaцaхте темaтa. Колегaтa "Нaивник" е много прaв , че е необнодимо от "Профит поинт" дa ви нaемaт поне с коефицент нa интелигентност 70-80 и aко е възможно мaлко по-грaмотни.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
          тука въпроса не е за взимане на книжка/капитанско,
          а че някои е останал с впечатлението, че като плати 200лв не просто ще знае да управлява автомобил, а ще стане пилот от F1
          +1

Браво!!! Много точно казано.

Коментар

Вие като ходите на шофъорски курс и са Ви скъсали на курмуването - върнаха ли Ви парите от школата за шофъори...
            Хахахахаха.....това пак е неграмотният служител на Profit Point Еййй няма да се научите да пишете правилно. Къв бонус кви 5 лева. Нали трябва да си откриеш сметка, за да ти дадът бонус? И тук остава пак въпроса - някой започнал ли е работа или тези измамници си прибират парите и къде спи държавата??? Няма ли кой да ги затвори вече тия?

Коментар

Симпатяга си ми ти. А ги и разбираш нещата. То кораб 20 МТ е нещо мноу големо.

Коментар

Какъв приятел, какъв колега, какъв Сорос, измамниците са по форумите
                - те винаги се интересуват къде е далаверата ! Нали някой трябва им прави оборот и на форумите и на жълтата преса...
                хранят се с негативна информация и гадости ....затова им викат "хейтъри"
                кажат една лъжа и иди докажи после че нямаш - сестра !
                Освен да се "говори" - други вече се научиха и да четат Форекс, лекции,
                документи, история, как се правят пари - а не само приказки!
                Особено новорегистрираните са много опсани. В повечето случаи са и платени служители на "кристално чисти" фирмици
                Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• тука въпроса не е за взимане на книжка/капитанско,
                  а че някои е останал с впечатлението, че като плати 200лв не просто ще знае да управлява автомобил, а ще стане пилот от F1
                  “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Gencho___ Разгледай мнение
                    Приятел, не очаквай някой да ти отговори на този въпрос. Виждам, че колегите по-надолу са го написали много правилно. Няма как за 10 дена да станеш супер трейдър и да правиш 70% успеваемост. Той дори Сорос не е правил толкова
                    И защо да работиш за някви измамници като може сам да си изкарваш парите ако правиш такъв процент. Така, че не се връзвай, тези ще ти вземат само парите
                    Какъв приятел, какъв колега, какъв Сорос, измамниците са по форумите
                    - те винаги се интересуват къде е далаверата ! Нали някой трябва им прави оборот и на форумите и на жълтата преса...
                    хранят се с негативна информация и гадости ....затова им викат "хейтъри"
                    кажат една лъжа и иди докажи после че нямаш - сестра !
                    Освен да се "говори" - други вече се научиха и да четат Форекс, лекции,
                    документи, история, как се правят пари - а не само приказки!
                    Last edited by X_Y; 04.09.2014, 11:48.

Коментар

• наивници

Първоначално изпратено от stranger___ Разгледай мнение
                      Здравейте и аз бих искал да споделя нещо с вас. Бях на обучение в Profit Point, но така и не успях да взема въпросната симулация и нито ми върнаха парите, нито започнах работа На всичкото отгоре ме натискат супер много за релна сметка..... Може би по този начин си набират клиенти? Искам да попитам на някой върнали ли ли са парите????

Коментар

• Здравейте и аз бих искал да споделя нещо с вас. Бях на обучение в Profit Point, но така и не успях да взема въпросната симулация и нито ми върнаха парите, нито започнах работа На всичкото отгоре ме натискат супер много за релна сметка..... Може би по този начин си набират клиенти? Искам да попитам на някой върнали ли ли са парите????

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Аеее, следващите
                          Ню Кепитъл Тръст дайш
                          Щели да ме светват за международни капиталови пазари. Преди малко ме контактнаха
                          Остави това, на мен преди няколко дни на служебния телефон ми звъняха незнам как са го открили, представяш ли си колко са нагли?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbuchanov_ Разгледай мнение
                            Приятел, мисля, че за едно и също става дума Сигурно ще ти искат накакви пари, за да започнеш "работа"
                            като директен маркетинг и чукане по вратите

Коментар

• Първоначално изпратено от slim Разгледай мнение
                              hahahahahahaha Това ли е "директора" на фирмата? Къв е тоз дебчо и квай таз ризка за 5лв. от битака????

Коментар

• https://www.facebook.com/56911800983...type=1&theater

Mind tricks do not work on me, only money

Коментар

Working...
                                X