IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Profit point

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Унууууфри

Отворете си очите и не зяпайте мухите, сложете си клечки на очите "колегите",
    може пък да видите вчера как се заработва от фундаментален анализ
    нали сте много знаещи и можещи ... 200 пипса от една сделка,
    или и това не видяхте и проспахте пак
    или пак нямахте пари за да направите една сделка поне.

Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
    Прав си - не ти е колега!Едва ли е толкова неук или толкова беден,че да ти е колега

Коментар

• Първоначално изпратено от sofia9000 Разгледай мнение
      и ти си ми ясен генадиии,
      "колега" не те знам кво представляваш като човек, дали си от конкуренция или не просто не ме интересува, но определено не си ми колега ....
      защото нито на знания- нито на парите си ми "колега"!
      Подраскахме тука за чужда сметка....айде сега по живо по здраво кой от къде е...
      Всъщност ти ходи ли на некъв семинар че твърдиш некви неща, това само не разбрах?
      Прав си - не ти е колега!Едва ли е толкова неук или толкова беден,че да ти е колега
      Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• до колегите!!

и ти си ми ясен генадиии,
        "колега" не те знам кво представляваш като човек, дали си от конкуренция или не просто не ме интересува, но определено не си ми колега ....
        защото нито на знания- нито на парите си ми "колега"!
        Подраскахме тука за чужда сметка....айде сега по живо по здраво кой от къде е...
        Всъщност ти ходи ли на некъв семинар че твърдиш некви неща, това само не разбрах?

Първоначално изпратено от Gencho___ Разгледай мнение
        sofia, няма значение къде работя и с какви наклоности съм. Май яко ви бръкнахме с колегите. Идеята е хората да знаят, че сте лъжци и измамници и да не пълнят "шкембето" на оня долу на снимката, която постн-а един от колегите.

Коментар

• МОШЕНИЦИ

Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
          Тук явно големи мастъри са се събрали след курса, аз с моите години опит нямам такъв чин, та явно сте напред с маТряла - та думайте какви стратегии ви учиха, белекем и ние завалиите да научим нещо ...
          Учат ги на стратегии как да приберем парите на хората, които си търсят работа. На това ги учат....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jovanka Разгледай мнение
            Вие - не ходихте ли да питате директно във фирмата
            дали взимат на работа - ми тука сте заразпитвали разни
            смеХУтворци, ХУдожници, ЧанТУри и клатиКУри
            от конкуренция с маймуни и бащите им и майките им и сестрите им.
            Мен пък не ми се РАБОТИ, много ме мързи !
            Ти поне си лесна. Ако селфито е истинско, съвсем спокойно работа по гръб мож' си наериш и с вдигнати крака.
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Тук явно големи мастъри са се събрали след курса, аз с моите години опит нямам такъв чин, та явно сте напред с маТряла - та думайте какви стратегии ви учиха, белекем и ние завалиите да научим нещо ...
              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Измамници

Първоначално изпратено от Gencho___ Разгледай мнение
                sofia, няма значение къде работя и с какви наклоности съм. Май яко ви бръкнахме с колегите. Идеята е хората да знаят, че сте лъжци и измамници и да не пълнят "шкембето" на оня долу на снимката, която постн-а един от колегите.
                +1

Коментар

• sofia, няма значение къде работя и с какви наклоности съм. Май яко ви бръкнахме с колегите. Идеята е хората да знаят, че сте лъжци и измамници и да не пълнят "шкембето" на оня долу на снимката, която постн-а един от колегите.
                  Last edited by X_Y; 04.09.2014, 11:48.

Коментар

• Я,ама Точката за пИчелене си имали и през уЙкендите дежурен писач(ка) по форумите
                    Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Въх, тази Йованка много серт

Коментар

• НЕГРАМОТНИ ИЗМАМНИЦИ

Вижда се ясно, че Jovanka i sofia9000 са един и същ неграмотен човек. Виждам, че много ги е яд тези от смешната им копмпания, че всеки ден киснат тук и пишат. Е приятел аз бях при вас и нито сертификат получих нито грамота
                        Пак за парите да не говорим как ми ги прибрахте и не ми ги върнахте. Както каза колегата NYSER много хитър начин са ти върнали парите, под формата на "бонус", но доколкото вие ми обяснихте в компанията, за да ми дадете бонус трябва да имам открита собствена сметка. Така,че поредната ВИ ЛЪЖА!!!!!!!!!

Коментар

• ех смешници и работници

Вие - не ходихте ли да питате директно във фирмата
                          дали взимат на работа - ми тука сте заразпитвали разни
                          смеХУтворци, ХУдожници, ЧанТУри и клатиКУри
                          от конкуренция с маймуни и бащите им и майките им и сестрите им.
                          Мен пък не ми се РАБОТИ, много ме мързи !

Коментар

• Първоначално изпратено от Gencho___ Разгледай мнение
                            Хахахахаха.....това пак е неграмотният служител на Profit Point Еййй няма да се научите да пишете правилно. Къв бонус кви 5 лева. Нали трябва да си откриеш сметка, за да ти дадът бонус? И тук остава пак въпроса - някой започнал ли е работа или тези измамници си прибират парите и къде спи държавата??? Няма ли кой да ги затвори вече тия?

Генчо ако се казвах - щеше много да ме е срам!
                            Не разбрахме само за коя конкурентна фирма работиш Генадий,
                            че толкова много се впечатлява и висиш - все на тоя форум, то толкова да си активен - даже може и да си с леви убеждения !
                            То да се казвам Генадий - Грамота за простотия щях да взема - не Сертификат !
                            Къв ти е въпроса и проблема - че си мислиш само за измами?
                            Тебе доколкото виждаме - НЕ са те измамили,
                            като не си ходил никога досега на работа, е може ли да твърдиш нещо тогава - че тази или онази фирма е лоша, руса или красива ?
                            Даааа, държавата ни е разделена на критиканти и драскачи на донуси по форумите,
                            а от другата страна на работещи и на мързеливци ! Успех Генчо с грамотите и дано някой те вземе на работа.
                            Last edited by X_Y; 04.09.2014, 11:49.

Коментар

• Измамници

Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнение
                              Скъпa , нaли по-долу твърдяхте , че товa е един вид депозит зa дa покaже кaндидaтa "Сериозното си отношение" , който след курсa зaдължително ти връщaт?

Скритa реклaмa се прaви милa не точно тaкa.

Със непоследовaтелните си и противоречиви коментaри вие просто си омaцaхте темaтa. Колегaтa "Нaивник" е много прaв , че е необнодимо от "Профит поинт" дa ви нaемaт поне с коефицент нa интелигентност 70-80 и aко е възможно мaлко по-грaмотни.
                              Прав си колега, за пореден път се омазаха тези мошенници с лъжите си. Дори и тук ги разбрахме. Надявам се и хората да разберат и да не ходят да си дават парите и да пълнят гушите на тези измамници

Коментар

• Тук ли зарибяваш бе шматарок ?
                                На една ръка до хазарта !?
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X