Е ее густо ама несъм по къркането пвече сам по каките и колите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеНесъм КАЗАЛ ЗА днес
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеима няма два месеца ... споко бре важното е да има такива движения от тях падат пипсове иначе кат зацикли на едно място нема оправия ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениее за два дена ли стана 4е не бях в те4ение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеот 1.37 до 1.2740 несериозно ли беше който имал къси и не закрил добре е направил ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеот 1.2740 да го пратим на 1.40 това е несериозно.отваряме понеделник с гап надолу
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение31.16 фибо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение31.16 фибо
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеда изчакаме стъкмистиката утре
не споря, но май търсиш логикаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folkamnogo me kefite kato trygne v posoka razli4na ot tazi koqto sym zadal i da ska4ate.kysa sym ot 1.2982 i sym ostavil akaunta za 150 pipa v obratna posoka ako otide sam zanulen.zasega 6te ti priznaq 4e pravq stabilni procenti po4ti vseki den.da neucelvam syvsem to4niq moment no vinagi sym na plus.dalim malko dali mnogo no e na plus.ti si ima6 tvoq strategiq az moqPip master
Коментар
Коментар