Първоначално изпратено от andi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениевидях,Емиле,видях
имало и логика...но....а сега накъде?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеБа маааа му тЪрмък илЕ тАрмъкИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНа теб дреме ли ти? Нъл те изтърмъчиха
дреме ми кога да вляза в дълите.нещо се наежиха,мечките.притеснено ми е
за къси от тия нива не си и помислямИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениевидях,Емиле,видях
имало и логика...но....а сега накъде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеВиде ли бе Анди
имало и логика...но....а сега накъде?Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕПичове , решил съм да превалутирам евраците в $ ......... Събота и неделя ли да се възползвам от корекцията стигнала 1.5070 ................или да чакам другата седмица за по добър курс......... 1.49-1.48 ........може ли да стигне ....
Има бегъл вариант за 1.2500 и под,но не ме бърка особено ....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕПичове , решил съм да превалутирам евраците в $ ......... Събота и неделя ли да се възползвам от корекцията стигнала 1.5070 ................или да чакам другата седмица за по добър курс......... 1.49-1.48 ........може ли да стигне ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеАмериканците до 00:00ч ли работят по новото време ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениене си глупав и ти да знаеш ...
готини персониМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеЕ ее густо ама несъм по къркането пвече сам по каките и колите
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениее и аз не съм , но 12 годишното можеш да си го пиеш еври дей ...
Коментар
Коментар