If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
да взе ми въшливия тармък и отлетя надолу.
дреме ми кога да вляза в дълите.нещо се наежиха,мечките.притеснено ми е
за къси от тия нива не си и помислям
то4но така мислят пове4ето а ще видиш понеделник каде ще отиде под 1.29 докъм 1.2850-60
да взе ми въшливия тармък и отлетя надолу.
дреме ми кога да вляза в дълите.нещо се наежиха,мечките.притеснено ми е
за къси от тия нива не си и помислям
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Пичове , решил съм да превалутирам евраците в $ ......... Събота и неделя ли да се възползвам от корекцията стигнала 1.5070 ................или да чакам другата седмица за по добър курс......... 1.49-1.48 ........може ли да стигне ....
Усреднявай баце на равни суми,като не си сигурен ! Аз имам друга техника преди да превалутирам,но както казват БФБ-баците - не е препоръка .....По-добре да ядеш дървото от спота,отколкото през лост и марджина на бъкета че там е по много по-дебело и болезнено ....Аз лично,преди 1.3800-1.4200 евро/долар - не пипам нищо за "обръщане" щото до 2015 г чакам рейндж и смятам да усерявам около горните цифри всеки път като ги наближи....
Има бегъл вариант за 1.2500 и под,но не ме бърка особено ....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Пичове , решил съм да превалутирам евраците в $ ......... Събота и неделя ли да се възползвам от корекцията стигнала 1.5070 ................или да чакам другата седмица за по добър курс......... 1.49-1.48 ........може ли да стигне ....
Коментар