IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много станахме печелившите Сигурен знак, че ще ядем хурката

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
      братле ще ме извиняваш ама тия неща още петък ви казах че ще има гапче надолу.не 1.2950 а трябва да се готвим за 1.2850-70.ами какво да ви кажа пак съм в печалба засега.все пак съм в отворена къса позиция от 1.2982
      Добре , честити да са ти , само не се опитвай да намекваш , че съм взаимствал
      нещо от теб или от който и да било , защото такива много обичам да ги предизвиквам
      на публично демо , справка Маранди Хайде и без лоши чувства , просто сме
      на едно мнение и това е , какво значение има кой го е казал пръв ....
      Мнението ми води до фалит !

Коментар

братле ще ме извиняваш ама тия неща още петък ви казах че ще има гапче надолу.не 1.2950 а трябва да се готвим за 1.2850-70.ами какво да ви кажа пак съм в печалба засега.все пак съм в отворена къса позиция от 1.2982
        пък ми се смяхте 4е графиките на 1-30-4 часа не давали сигнал.не е нужно.да не уцелих върха ама гледайте сега как ще обера едни 100-150 пипса,само в понеделник

Коментар

• То тренда си е толкова къс че няма накъде ...сложете Емите 5 .и 15 и оворете седмична и месечна и ще ви се изясни картинката ,ползваите ги те са доста добър индикатор на от 4 часа на горе и на 30мин на започваща корекция.Колкото до гапа добре имам къси при сипито
          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
            Тъкмо се чудех каква новина ще изкарат , че да подновят даун движението
            за което ви писах в петък , нищо че дотогава бях дълъг . Вероятно ако понеделник
            отворим с гапче надолу , ще го затворим , ще порейнджим 1-2-3 дни около
            1.2950 - 1.3050 и като са готови ще го спуснат надолу доста здраво .
            Не е препоръка !

Коментар

• Тъкмо се чудех каква новина ще изкарат , че да подновят даун движението
              за което ви писах в петък , нищо че дотогава бях дълъг . Вероятно ако понеделник
              отворим с гапче надолу , ще го затворим , ще порейнджим 1-2-3 дни около
              1.2950 - 1.3050 и като са готови ще го спуснат надолу доста здраво .
              Не е препоръка !
              Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                http://www.dnevnik.bg/biznes/2013/04...p=0#addcomment
                отиде коня у ряката
                ей ся стана,тя.тоя или не е добре.или......
                Абе не знам ,аз пари на депозит немам ,но днес минах през Тавекс на Стамболийски и се заприказвах с тамошната касиерка,която ми сподели че напоследък хората купували повече злато,отколкото каквото и да е друга валута! Според нея това били пари от банкови депозити,а аз й казах, че не съм запознат с материята и отидох да пия кафе по горните етажи на МОЛа
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

отиде коня у ряката
                  Kой, Оли ли?
                  Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• ИЗВЪНРЕДНО ВКЛЮЧВАНЕ

Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                    отиде коня у ряката

EUR/USD 1.2921 /18:00 GMT/

http://forex.tradingcharts.com/quotes/index.php?grp=GBP
                    Last edited by Дон Карлос; 06.04.2013, 22:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Не знам. Срещу половината от лихвата, аз моа се прежаля да държа в сметката си парите на някой богаташ
                      не са добре тия.кой ще държи пари в банка.само луд
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

не знам официално ли е.но сещай се,какво следва
                        Не знам. Срещу половината от лихвата, аз моа се прежаля да държа в сметката си парите на някой богаташ

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Това като официално ли е вече? защото иначе е инфо от 2 седмици?
                          не знам официално ли е.но сещай се,какво следва
                          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

отиде коня у ряката
                            Това като официално ли е вече? защото иначе е инфо от 2 седмици?

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/biznes/2013/04...p=0#addcomment
                              отиде коня у ряката
                              Last edited by andi; 06.04.2013, 20:27.

Коментар

то4но така мислят пове4ето а ще видиш понеделник каде ще отиде под 1.29 докъм 1.2850-60
                                за индексите, пишем не за eur/usd
                                eur/jpy е по интересно за момента.според мен

Коментар

Working...
                                X