If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хм що така мислиш Бля Бля то като търгуваш и ливъридja ти е 1:1 каво може да те притесни даже ако не е в твоята посока може и да добавиш
Ако случаят беше такъв, щеше да поглежда графиката веднъж-дваж в месеца и хич да бе се впечатлява от подобни "събития", налагащи "ИЗВЪНРЕДНО ВКЛЮЧВАНЕ" (не само с главни букви, ами и болднато, хихи).
Аз съм малко скептичен относно достоверността на този гап.Най-вероятно е техническа грешка.Имам малко късо в евройена на 127,09 и гапа много ми изнася
Но не виждам от какво би могъл да се получи.
Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Такааа,
да направя и аз една рекапитулацийка... Имах многууу къси дакси (даже прекалено ногуууу кат за моя начим на търгуване) на 7830 средна, а в момента нямам никакво късууу дакси на средна 7710.... Просто пазаря ме изкуши да прибера печалбиците петъчно... Ама пък си оставих късо сип-че
Марандича май беше споменал (мързи ме да търся сега), че даксито щяло да расте тая седмица, или в рейндж да "денси", или квото беше там... Пък то да вземе да падне с 3-4 процента за нула време
Марандич, батка, що така стАна??? Ела тука да ни обЯсниш на късаците И следващия път като професионалистите (МАМУНА, онуфрито, емчо, изключая мене) "денсят" не се обаждай а си води записки! Айсиктир
P.S. Марандич, батка, всеки от нас прави грешни сделки и го приема за нормално. Дразнещото при тебе е че даваш некви си там нива и таргети по начин, който изключва всякъкво друго развитие на нещата. А пък никой не е по голям от пазаря батка, особено пък некъв лигльо от форума на инвестора! Аре със здраве!
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
пък ми се смяхте 4е графиките на 1-30-4 часа не давали сигнал.не е нужно.да не уцелих върха ама гледайте сега как ще обера едни 100-150 пипса,само в понеделник
ммм да добре , а аз се двоумях за късо на 1.30 ама добре че го пуснах ... а дали тази седмица ще качи за да падне или другата
Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Добре , честити да са ти , само не се опитвай да намекваш , че съм взаимствал
нещо от теб или от който и да било , защото такива много обичам да ги предизвиквам
на публично демо , справка Маранди Хайде и без лоши чувства , просто сме
на едно мнение и това е , какво значение има кой го е казал пръв ....
споки брат ми важно е диалог да има да ставаме по добри.аз ще взаимствам от теб ти от мен и така.все пак идеята е да ги разбием тези алгоритми4ни системи целящи да ни обезглавяват хайде успехи и понеделник на манежа
Коментар