IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Къде ги гледате тези гапове по 1 фигура ?
    Аз виждам актуална котировка към момента 1.2985/1.2996
    Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
      Аз съм малко скептичен относно достоверността на този гап.
      И с право.

Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
      хм що така мислиш Бля Бля то като търгуваш и ливъридja ти е 1:1 каво може да те притесни даже ако не е в твоята посока може и да добавиш
      Ако случаят беше такъв, щеше да поглежда графиката веднъж-дваж в месеца и хич да бе се впечатлява от подобни "събития", налагащи "ИЗВЪНРЕДНО ВКЛЮЧВАНЕ" (не само с главни букви, ами и болднато, хихи).

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
        Аз съм малко скептичен относно достоверността на този гап.Най-вероятно е техническа грешка.Имам малко късо в евройена на 127,09 и гапа много ми изнася
        Но не виждам от какво би могъл да се получи.
        Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Гап 1 фигура
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• хм що така мислиш Бля Бля то като търгуваш и ливъридja ти е 1:1 каво може да те притесни даже ако не е в твоята посока може и да добавиш
            Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
              Доне, от къде си къс, че се включваш така извънредно и с трепет в гласа? Не е лесна и твоята...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Абе пичове, минах по новините и не можах да намеря нийде нещо за този сел оптимизъм, който ви е обхванал
                Аз съм си сел настроен по дефолт-не са ми нужни новини.
                За другите -не знам

Коментар

• Каква е тая еуфория ,която ви е обзела, господа инвеститори?
                  Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Абе пичове, минах по новините и не можах да намеря нийде нещо за този сел оптимизъм, който ви е обхванал

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
                      МАМУНЕЕЕ, никви хурки нема да ядем! За тебе БАНАНЕ, за нас печено прасенце А в понеделник ще го мислим!
                      Някаква предколедна треска ли усещам?

Време е и на нашата полянка слънце да изгрее.

Ще косим тревата

Между другото с тия щуротии златото става много привлекателно

Бой по Дакса,докато му омекнат кокалите

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Много станахме печелившите Сигурен знак, че ще ядем хурката
                        МАМУНЕЕЕ, никви хурки нема да ядем! За тебе БАНАНЕ, за нас печено прасенце А в понеделник ще го мислим!

Коментар

• Такааа,
                          да направя и аз една рекапитулацийка... Имах многууу къси дакси (даже прекалено ногуууу кат за моя начим на търгуване) на 7830 средна, а в момента нямам никакво късууу дакси на средна 7710.... Просто пазаря ме изкуши да прибера печалбиците петъчно... Ама пък си оставих късо сип-че

Марандича май беше споменал (мързи ме да търся сега), че даксито щяло да расте тая седмица, или в рейндж да "денси", или квото беше там... Пък то да вземе да падне с 3-4 процента за нула време

Марандич, батка, що така стАна??? Ела тука да ни обЯсниш на късаците И следващия път като професионалистите (МАМУНА, онуфрито, емчо, изключая мене) "денсят" не се обаждай а си води записки! Айсиктир

P.S. Марандич, батка, всеки от нас прави грешни сделки и го приема за нормално. Дразнещото при тебе е че даваш некви си там нива и таргети по начин, който изключва всякъкво друго развитие на нещата. А пък никой не е по голям от пазаря батка, особено пък некъв лигльо от форума на инвестора! Аре със здраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнение
                            ммм да добре , а аз се двоумях за късо на 1.30 ама добре че го пуснах ... а дали тази седмица ще качи за да падне или другата
                            по принцип би трябвало да пада директно до към 1.28.... но ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                              пък ми се смяхте 4е графиките на 1-30-4 часа не давали сигнал.не е нужно.да не уцелих върха ама гледайте сега как ще обера едни 100-150 пипса,само в понеделник
                              ммм да добре , а аз се двоумях за късо на 1.30 ама добре че го пуснах ... а дали тази седмица ще качи за да падне или другата
                              Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                                Добре , честити да са ти , само не се опитвай да намекваш , че съм взаимствал
                                нещо от теб или от който и да било , защото такива много обичам да ги предизвиквам
                                на публично демо , справка Маранди Хайде и без лоши чувства , просто сме
                                на едно мнение и това е , какво значение има кой го е казал пръв ....
                                споки брат ми важно е диалог да има да ставаме по добри.аз ще взаимствам от теб ти от мен и така.все пак идеята е да ги разбием тези алгоритми4ни системи целящи да ни обезглавяват хайде успехи и понеделник на манежа

Коментар

Working...
                                X