Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеПри яната 80,ама нагоре
разкикечи ли пак ПазарО?
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение20 pipsВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеВикаш утре пак сме на работа в такъв случай
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКо стана? Гаповете май никви ги няма Да ходим да спим, забогатяването пак се отлагаМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКо стана? Гаповете май никви ги няма Да ходим да спим, забогатяването пак се отлагаВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАй, успех през новата седмица на бебетата сладки!Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеАз съм малко скептичен относно достоверността на този гап.Най-вероятно е техническа грешка.Имам малко късо в евройена на 127,09 и гапа много ми изнася
Но не виждам от какво би могъл да се получи.
Иначе и аз подрязал евро/йена - то кат' гледам излиза, че ще почна със сумарно 500 пипа от гап само, ако е вярно т'ва. Иначе съм разтеглил тейка чак в 123.50.
Ай, успех през новата седмица на бебетата сладки!
Коментар
Коментар