IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
    пас
    дау,заподскача.раздавай
    Andi , според мен не че няма да ти излезе позицията , просто не се знае
    от нивото от което влязох аз дали няма да подскочи следващите 2-3 дни
    100-200-300 пипса , просто това е почти непредсказуемо . Успех
    Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от darkbg Разгледай мнение
      Дали до края на деня ще видим 1.3050 или 1.2950... Най-голямата загадка
      По-вероятно - и двете
      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Дали до края на деня ще видим 1.3050 или 1.2950... Най-голямата загадка

Коментар

• МАМУН всинца Ви вЪ зарази с това контрене,
          обаче тайната му цел е да вЪ направи на ШЕБЕЦИ
          и да властва над групата като МАМУНски цар !!! ))))))
          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
            А дано , ама надали , ще останеш валат
            пас
            дау,заподскача.раздавай
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

п.п колега,ВУЙЧО,КОНТРА от мен и белот
              А дано , ама надали , ще останеш валат

Коментар

• Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнение
                До andi-да речем,че това е/армия/не желая пагони,обичам да воювам.Колкото до последните думи/от предходния ми пост,чета редовно всички постове и всеки път си мисля,.."по добре се весели,народа тук е решил да се социализира".

п.п:не друго,имаш лични търкания дразги,гастрит пиши на лична до 'тумбака си" остави на корицата важните работи.Че и другите да я прочетата/без да е омазана/.
                нямам време да ти анализирам романите в стил, какво искал да каже писателя със следния израз

п.п колега,ВУЙЧО,КОНТРА от мен и белот
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• До andi-да речем,че това е/армия/не желая пагони,обичам да воювам.Колкото до последните думи/от предходния ми пост,чета редовно всички постове и всеки път си мисля,.."по добре се весели,народа тук е решил да се социализира".

п.п:не друго,имаш лични търкания дразги,гастрит пиши на лична до 'тумбака си" остави на корицата важните работи.Че и другите да я прочетата/без да е омазана/.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                    Анди, EURJPY е добре. Ама ти по-добре виж GBPJPY, е там е още по-хубава.
                    благодарско,колега
                    търсих досега,кой ме светна да направя,бързи(лесни) пари

Коментар

добро утро,добри хорица
                      някой хорица, да внимават със късите eur/jpy да не ги причисля към ЖИУОТНИТЕ,КОНТРЕЛИ
                      колега,NORC,виж си пагоните и си намери,място в строя.
                      вие новини не четете ли ей

п.п новините движат пазарите,не графиките.не съм го казал аз, но го повтарям за тия, които не са разбрали
                      Има логика за надолу, при свръх покупки/продажби - около 900 пипа движение за два дни. Тенденцията там е за само нагоре, поне до първите данни след около месец за новата им програма, но пък и при корекциите си има чар - кой бяга от едни 100-200-300 пипа
                      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Бройте ме и мен с последно дълго за тая седмица - 1 лот от 1.2975
                        ТП 1.3100 го заковавам , стопът ще го мисля , че ми е слаба страна
                        Излезе ли позицията обръщам платната ! Не е препоръка !
                        Успех на всички !

Коментар

• добро утро,добри хорица
                          някой хорица, да внимават със късите eur/jpy да не ги причисля към ЖИУОТНИТЕ,КОНТРЕЛИ
                          колега,NORC,виж си пагоните и си намери,място в строя.
                          вие новини не четете ли ей

п.п новините движат пазарите,не графиките.не съм го казал аз, но го повтарям за тия, които не са разбрали

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Нуфряка ще стане чиляк от него

Иначе и аз подрязал евро/йена - то кат' гледам излиза, че ще почна със сумарно 500 пипа от гап само, ако е вярно т'ва. Иначе съм разтеглил тейка чак в 123.50.

Ай, успех през новата седмица на бебетата сладки!
                            Бях се притеснил да не си удесеторил сметката, ти пък контриш адския импулс на йената. Днеска фалит май с големите проценти, с които влизаш.

Коментар

• Добър ден на всички!Днес EUR/USD 1,3024,1,3037/Цел 1,3067-при подминаване/1,3086,1,3098 с дневен пик 1,3109.

п.п:това не е съвет за търговия/и дано не обидя някого но тук е някаква "селска говорилня"/.Пожелавам креативен и доходен!

Коментар

• Дубрутру!

Айде успешна седмица!
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X