отново дълги с цел 1.3050.този път ще стане според таиминга
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеНабиваме 3050, после бием 2950, след това побой над 31 и следва кеч-мания върху 29Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеСпоред мен събираме сили да бием 1.3050 , може днес , може тази нощ ,
а може би утре... Но и аз съм човек и аз греша , не е препоръка !!!Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=cnpL1plIJUo изгледайте го до края да видите Gypsys до къде са стигнали с каручкитеLast edited by c1tss; 08.04.2013, 15:40.Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениеможе би ,другата седмица преди да се потапя или
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениеСпоред мене малко по нависоко тр'ее се целиш аз съм му дал енд на 1.3115
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениедълги от тук цел 1.3040Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеAndi , според мен не че няма да ти излезе позицията , просто не се знае
от нивото от което влязох аз дали няма да подскочи следващите 2-3 дни
100-200-300 пипса , просто това е почти непредсказуемо . УспехИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар