IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• отново дълги с цел 1.3050.този път ще стане според таиминга

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      ВСИЧКИ РАНО ИЛИ КЪСНО.........
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• хайде сега и аз прогноза: къси до 1.2940-50

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
          Набиваме 3050, после бием 2950, след това побой над 31 и следва кеч-мания върху 29
          Чак такава заигравка с курсо не ми се връзва по мойте сметки , ама както кажеш
          Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
            Според мен събираме сили да бием 1.3050 , може днес , може тази нощ ,
            а може би утре... Но и аз съм човек и аз греша , не е препоръка !!!
            Набиваме 3050, после бием 2950, след това побой над 31 и следва кеч-мания върху 29
            Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Според мен събираме сили да бием 1.3050 , може днес , може тази нощ ,
              а може би утре... Но и аз съм човек и аз греша , не е препоръка !!!
              Мнението ми води до фалит !

Коментар

• чакате ли го още за нагоре и каде.аз продадох но не съм сигурен дали не избързах

Коментар

• Margaret Thatcher, U.K. ‘Iron Lady’ Prime Minister, Dies

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=cnpL1plIJUo изгледайте го до края да видите Gypsys до къде са стигнали с каручките
                    Last edited by c1tss; 08.04.2013, 15:40.
                    Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнение
                      може би ,другата седмица преди да се потапя или
                      още дове4ера бернанке има пресконференция 02.00 4аса

Коментар

• може би ,другата седмица преди да се потапя или

Коментар

• Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнение
                          Според мене малко по нависоко тр'ее се целиш аз съм му дал енд на 1.3115
                          няма да стигне дотам

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                            дълги от тук цел 1.3040
                            Според мене малко по нависоко тр'ее се целиш аз съм му дал енд на 1.3115

Коментар

• Добър ден АудУсд някой , би ли споделил малко опит та мисля си , че ще хвърчи надолу ама не искам да се обосновавам да не ви правя смях иначе позицята на еуд добре се справя за сега

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                                Andi , според мен не че няма да ти излезе позицията , просто не се знае
                                от нивото от което влязох аз дали няма да подскочи следващите 2-3 дни
                                100-200-300 пипса , просто това е почти непредсказуемо . Успех
                                не ме разбра.пас съм-затворих.иЕната ми е по, по сърце
                                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Working...
                                X