IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от deo Разгледай мнение
    Ако може да се вярва на техническия анализ, такъв сценарий не стои на дневен ред в обозримо бъдеще, даже напротив
    какво казва,техническия анализ за корейските ,тикви
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
      При локален конфликт,доларът ще расте. Ако се случи нещо по голямо, $ ще полудее 1:1 Е/$ след 3 - тата атомка .
      Ако може да се вярва на техническия анализ, такъв сценарий не стои на дневен ред в обозримо бъдеще, даже напротив

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
        Горкия долар какво го чака ето прочетете сами статията и вижте тези момчета какво въоръжение имат, не като нас с калашници http://www.manager.bg/news/severna-k...erikanski-bazi
        При локален конфликт,доларът ще расте. Ако се случи нещо по голямо, $ ще полудее 1:1 Е/$ след 3 - тата атомка .
        Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
        私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Горкия долар какво го чака ето прочетете сами статията и вижте тези момчета какво въоръжение имат, не като нас с калашници http://www.manager.bg/news/severna-k...erikanski-bazi
          Който ме слуша фалира.

Коментар

• Късо та късо. Все по трудния начин искате да го направите... Чакане му е далаверата тук. Късите входове бяха на 3022.
            Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнение
              знаех си аз че ще го прасне 1.301
              вече въпроса на дневен ред е докаде ще пада.предположения моля.аз мисля 1.2950 за първо време.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                споко бе брат ми те късите започват след малко.
                Ей, това е приказка

Коментар

• знаех си аз че ще го прасне 1.301
                  Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

А ние късите да ядем хурки, така ли
                    споко бе брат ми те късите започват след малко.

Коментар

защото така.иначе интересен стана
                      А ние късите да ядем хурки, така ли

Коментар

И защо така ?
                        защото така.иначе интересен стана

Коментар

и аз направих така.дано не тръгне надолу че ще стане мазало
                          И защо така ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                            Няма промяна за мен , ре-байнах на 1.3000 - половин лот
                            Не е препоръка !!!
                            и аз направих така.дано не тръгне надолу че ще стане мазало

Коментар

• Няма промяна за мен , ре-байнах на 1.3000 - половин лот
                              Не е препоръка !!!
                              Мнението ми води до фалит !

Коментар

отново дълги с цел 1.3050.този път ще стане според таиминга
                                прецака се работата за 1.3050.дългите оставят ама няма да е до там

Коментар

Working...
                                X