Пиши делтата имат 10г РД и нова платформа а инвестор смени собственоста си и попадна в едни нежни дамски ръце а българите ядоха най постната пица на света за която рецептата е в ДС
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеКолегите ме разсмяха яко как са ти отговорили.
Хубаво е да отидеш при фруфесоръ дет' ти е дал курсовата задача и да му кажеш накратко, че за собствените кинти никой няма как да се грижи по-добре от друг и да спре да се прави на "загрижен" за младите.
Да си закрие паралелката, студентите и т'ва е - да'е пиявиците да'е - провален ахмак тръгнал да дрънка глупости на момчетата за една заплата - белким 5 студента му съченят следващата "доктурантура" и "професура" ...
П.П. Малкият бачкаш в брашно в чужда мелница и да дойде фруфесора ти да го препитаме по тия задачки, дет' и той не ги знае, ма ги ви е задал
Мо'е го питаш, ако остане без заплата ко ще стане със "знанията" му дет' ся ви учи? Хипотетично без да го обиждаш - с пример - за една фафла ще има ли да изкара със "знанията" си.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеКолегите ме разсмяха яко как са ти отговорили.
Хубаво е да отидеш при фруфесоръ дет' ти е дал курсовата задача и да му кажеш накратко, че за собствените кинти никой няма как да се грижи по-добре от друг и да спре да се прави на "загрижен" за младите.
Да си закрие паралелката, студентите и т'ва е - да'е пиявиците да'е - провален ахмак тръгнал да дрънка глупости на момчетата за една заплата - белким 5 студента му съченят следващата "доктурантура" и "професура" ...
П.П. Малкият бачкаш в брашно в чужда мелница и да дойде фруфесора ти да го препитаме по тия задачки, дет' и той не ги знае, ма ги ви е задал
Мо'е го питаш, ако остане без заплата ко ще стане със "знанията" му дет' ся ви учи? Хипотетично без да го обиждаш - с пример - за една фафла ще има ли да изкара със "знанията" си.
Коментар
-
Мо'е го питаш, ако остане без заплата ко ще стане със "знанията" му дет' ся ви учи? Хипотетично без да го обиждаш - с пример - за една фафла ще има ли да изкара със "знанията" си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stepcho Разгледай мнениеок имам предвид какво през годините ви е направило голямо впечатление някои криза по света която се отразява в БГ нещо което е останало като етикет в историята през годините
Мо'е го питаш, ако остане без заплата ко ще стане със "знанията" му дет' ся ви учи? Хипотетично без да го обиждаш - с пример - за една фафла ще има ли да изкара със "знанията" си.Last edited by marandi; 21.10.2013, 17:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеМоже, ама малко...
Големо чакане падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеи това може да бутне малко Продажби на съществуващи домове 17:00 US$Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеМдааа, както са се кротнали всички двойки, явно чакат това...
кабела много се размина на H1 и H4
Коментар
-
Пиши .....трейдърите работещи по вълни на Елиат,след срива 2007 считаха че имаме корекция и очакваха по дълбоки нива на пропадаме, но станахме свидетели на нови Исторески върхове...вълните на елиат са заблуда за успех .И Иво Груев може да спре да си издава фалшивите книги.Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеВсички чакат ей това утре
15:30 Равнище на безработица - Септември 7.3% 7.3% Силен
15:30 Промяна в неселскостопанската заетост Септември 180K 169K Силен
кабела много се размина на H1 и H4
ПП: То и младежите от скука тръгнаха да търсят историята на бг-форекса
681 г. - хан Аспарух врътнал една имотна далавера отвъд Дунава... от там се почва...Last edited by FxProST; 21.10.2013, 16:57.Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stepcho Разгледай мнениеок имам предвид какво през годините ви е направило голямо впечатление някои криза по света която се отразява в БГ нещо което е останало като етикет в историята през годините
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениес Метатрейдър и до ден днешен никой в българия май не работи, имат си собствени платформи една десктоп и една уеб базирана, някои оператори като варчев и адмирал имат само демо на метатрейдър. Повечето трейдъри обаче ползват Метатрейдъра да си чертаят стратегиите там, много по-удобен е, а платформите на оператора се ползва само за извършване на сделката. Събития няма, и търговията е умряла работа, цъкаме некви демо акаунти предимно и сме малко като онея дето търсили филосовския камък през средновековието.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stepcho Разгледай мнениене имам предвид от историческа гледна точка през годините какво е ставало през какви периоди минава форекса в България как влият новите платформи за търгуване дали някои е търгувал на по старите платформи като metatrader 3 например по общи неща за самото развитие примерно на вас кое събитие ви е направило най голямо впечътление през годините и защо
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеКакво имаш предвид под събития? освен реклами в интернет и чат пат безмислени обучения за зарибяване( на които едвам откриват върху графиката една, две дивергенции да ни убедят че се печели лесно ) други събития няма.
Коментар
Коментар