Първоначално изпратено от driverf1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеще ,ще, търпение 1,18 му е прагаВся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеС тези резултати от Гърция,трудно ще възвърне.....Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнениеЛогично е еврото да възвърне малко от загубите си спрямо долара с корективен характер, но тази седмица по-скоро ще наблюдаваме отново рейндж.
С тези резултати от Гърция,трудно ще възвърне.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
До чего мы докатились... Наигрались!
МОСКВА, 29 дек — РИА Новости. Президент РФ Владимир Путин подписал закон, регулирующий и определяющий деятельность форекс-компаний.
Документ размещен на официальном интернет-портале правовой информации в понедельник.
ЦБ выступает против легализации деятельности форекс-компаний. Регулятор полагает, что граждане, участвуя в сделках на форекс, рискуют не менее, чем играя в азартные игры...................Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеИ аз такова усещане имам сега трейдърите са се разплули на огромните си яхти край Австралия и Нова Зенландия, еле па аз
и малко ми се развалиха плановетеhttp://dimitarmilov.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнениеочаквам чак от другата година по-голямо раздвижване
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеЕй,оставете и малко място за мезетата.....
А иначе пазара си го бива.....без никакви новини и пак си има движение.....,вярно на никъде.....,ама го има.....http://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеТа това го правя от два дена и не е само ракия - и Бира!
Ей,оставете и малко място за мезетата.....
А иначе пазара си го бива.....без никакви новини и пак си има движение.....,вярно на никъде.....,ама го има.....Last edited by driverf1; 26.12.2014, 20:00.„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеПий една ракия по-добре
Та това го правя от два дена и не е само ракия - и Бира!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеА сега да видим в нисковолативен пазар как се търгува
Успех на всичкиТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар