Какъв съм си мръсник, като видя дупка и гледам да я напълня с нещо. За сега започваме добре след празниците.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеВесела Коледа и от мене!!
........................................
Весела Коледа и успех навсякъде.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
По отношение на долара: Наблюдаваме нова вълна на икономическо заробване и ограбване на Света, Американският дълг продължава да расте. Цял Свят като щур се е втурнал да изкупува американски ценни книжа и зелени хартийки.
Накрая както се казва ще имат да вземат. Проблема не е на по-силния взел дълга а на по-слабият който няма да си го получи обратно.
Накрая : Честито Рождество! Христовците да почерпят. Живи и здрави. Купона започва сега......!Last edited by bai Onzi; 25.12.2014, 18:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеАз знам кога ще спре възхода на долара когато влезе в действие р 36 и направо долара ще слезе от котировки
http://marcs.blog.bg/technology/2011...se-znae.683369
Откъс:
Тъй като лазерът е доста скорострелен такова оръжие бързо може да ви осигури "чисто небе", чисто от вражески спътници - шпионски, комуникационни и бойни.
За противоракена отбрана е малко по-трудно, тъй като бойните глави са по-трудни за поразяване и летят не над вас, а към вас. За това американците създадоха мощен лазер разположен на самолет Боинг. Това лазерно оръжие с въздушно базиране е с по-голям хоризонт и обсег на действие и е по-ефективно за ПРО от наземното. Освен това може да поразява и съхопътни и въздушни сили на противника.Last edited by bai Onzi; 25.12.2014, 18:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
.....по една на всеки от сърце.....Last edited by driverf1; 25.12.2014, 00:45.„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеколко е това доста. Аз лично му давам 1.2000 мах и после към редовото число 1.3333333
Ако се изпълни дивергенцията на едночасова,която се оформя в момента.....,може да качи до 1.29.....,ако не,пътя надолу е свободен.....може 1.20.....,може 1.18.....,пазара ще покаже.....
Успех.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеАбе може да е рано да се говори за паритет,ама доста надолу трябва да отиде.....,а може да върне и за корекция.....Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнениемного силен тоз долар бря нема ли да почине малко или чакаме паритето
Абе може да е рано да се говори за паритет,ама доста надолу трябва да отиде.....,а може да върне и за корекция.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Ще го пробие. Че и доста на юг ще ходи тепърва. Прочети статията, и си прави изводи.
http://www.investor.bg/novini/130/a/...godini-186256/
Коментар
Коментар