Първоначално изпратено от takiteasy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеТц.Малко по-малко.Печелиш
Ще ви обидя, защото трябва да отсвиря всичко и да впрегна целия си ресурс за подобно упражнение. На това му викат уважение в някои страни, но предвид програмата си - не мога.
Някой ден, ако ми остане време ще ви драсна 1-но книжле с принципи и правила при денс на форекс плей гейм, които ако се спазват няма как да се занули акаунт и не се майтапя, че денся мега-консервативно.
Но ще ви обидя, понеже напреди с едната ръка се обличам, с другата ръка чакам удобен вход.
Ся па търча да готвя на Ламята супа топчета и гледам пак нещо удобно за вход, макар че съм изпуснал по-удобно ниво, ама за 30 мин, пак не е зле кат' резултат ( плъзнах стоп лосс отдоле ( СЛ ) иначе можех да хлопна ръчно на +17% или да поизчакам, ама по печките ли да вися сега или форекс-о да гледам
Цък:
Коментар
-
Първоначално изпратено от takiteasy Разгледай мнениеАко даде те признавам. Аз малко по-надолу ги пуснах.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеСлагам стопа на фитка.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЗасега днес е пълна скука, ама мятам по едно око ко ста'а .. от време на време?
Само тук имаше нещо интересно и преди да изляза отворих към 11:20ч, че ходих да лоча кафета и бири с приятели и кат' се върнах след 3 часа по кръчмите и гледам хлопнало.
Онуфряка е палавник и сигурно го лепнал
Цък:Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЗасега днес е пълна скука, ама мятам по едно око ко ста'а .. от време на време?
Само тук имаше нещо интересно и преди да изляза отворих към 11:20ч, че ходих да лоча кафета и бири с приятели и кат' се върнах след 3 часа по кръчмите и гледам хлопнало.
Цък:Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение....което няма как да ти обясня..... доберими се .. Гледай да не му се "добереш" като е на доза,че требе да го гониш с винкелоИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
ОК , ще се лъсна нула номер
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАко обещаеш да не ръсиш КОСМАРЛАЦИ насам натам.
Коментар
-
Засега днес е пълна скука, ама мятам по едно око ко ста'а .. от време на време?
Цък:
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеАНДИ дабе млад сам купи една ливитра и ми пиши....това е билка....става нещо ....което няма как да ти обясня..... доберими се ....в БГ е 20лв в америка е 40 $ ....един приател се върна лятото и напълни едно шише с 30 левитри ...може и даси пиян като прасе и пак си номер едно само го пии на сигорно иначе ще ходиш като линеика Довери мисеПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеОт мен една контра - покупка на 1,2765Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
Коментар