АНДИ дабе млад сам купи една ливитра и ми пиши....това е билка....става нещо ....което няма как да ти обясня..... доберими се ....в БГ е 20лв в америка е 40 $ ....един приател се върна лятото и напълни едно шише с 30 левитри ...може и даси пиян като прасе и пак си номер едно само го пии на сигорно иначе ще ходиш като линеика Довери мисе
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
http://www.cnbc.com/id/100599230 Този гологлав чичко да не би да иска да каже сега че йени и ауд ще целят върхове или грешно съм разбралSome people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеАко има някоя кака да ги счупи да заповяда ....Пиа левитра и 5 часа няма счупване Ако не си пил куписи 20лв е хапчето на билкова основа е и направо си .....незнам пробваи после щети скъса тел от звънене ....и после пиши....Които не е пробвал значи е пропуснал купона
п.п като гледам индексите,кризата свърши май.всичко е наредИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
“The downtrend here is absolutely intact and current rebound above 1.2748 low should be considered corrective in nature, preceding next leg downwards, to 1.2700 area”, wrote Deltastock.com analyst Stoyan Mihaylov, pointing to intraday resistance at 1.2820 and crucial on the upside is 1.2890.
Това е от тук
Пред Кипърската народна банка, която се намира на главната пътна артерия в кипърската столица, около 12 клиенти очакват отварянето на вратите. „Днес ще бъде лош ден. Много обиди ще бъдат изречени, хората са бесни”, казва един от чакащите.
Опашки пред банките в Кипър, ЕК притеснена
Повече ще са цветущи, отколкото обиди...Last edited by FxProST; 28.03.2013, 14:58.Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Ако има някоя кака да ги счупи да заповяда ....Пиа левитра и 5 часа няма счупване Ако не си пил куписи 20лв е хапчето на билкова основа е и направо си .....незнам пробваи после щети скъса тел от звънене ....и после пиши....Които не е пробвал значи е пропуснал купонаЖивотът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеЯйцата Трябва да ги имаш, а може и да ти се счупятSome people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениекакво общо има велик ден с форекс ....а па и печалби с позиции....Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениемерсаж.филма е ясен
потапяме сеПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеНивото на безработица за март е 6.9%, очакваше се да достигне 6.9%. показателят бе 6.9% за предходния период.
Промяната в броя на безработните за март е +13 000, очакваше се да достигне -2 000. показателят бе -3 000 за предходния период.
потапяме сеИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеданни за безработицата на германия?
Нивото на безработица за март е 6.9%, очакваше се да достигне 6.9%. показателят бе 6.9% за предходния период.
Промяната в броя на безработните за март е +13 000, очакваше се да достигне -2 000. показателят бе -3 000 за предходния период.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеКОСМАРЛАЦИТЕ да седят тука наравно
с пенсиите и мангалетО!!!
Да гъгнят яко и да ги плашат!!!
Добрю ютрю
Днеска ще има ли още до 1,26666
или БАБА МЕЦИТЕ ще станат на ШЕБЕЦИ ???Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар