Първоначално изпратено от kofi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Всяка позиция е самостоятелна за себе си.....може да е утре може и след месец....има 30 мин графика и 4 часа и зони от горе....ние сме вътре в играта....Която си мени фопмата непрекъснато ....и ние се променяме според нея....Ако сега видим 100 пипа надолу ....какво ще чякаме утре ли.....когато ти дава вземаш...когато те гони бягашЖивотът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениекакто в случая имаме пробив на и 20 изграждане на ново ниво след пробива ....от което ще имаме дълги.....говоря за на 30 мин графика
Личното ми мнение е , че на дългите им остават още 2-3 четири часови свещи,
може да са игли нагоре , както казваш ти , може и да се кротнат за да оформят връхче.
Утре е денят , ще го мислим , до тогава гледам аз . Успех на всички !Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Kогато на 4 часа има пробив от връх е едно....и когато пробива е от вълна Ц е друго ....Вчерашният дневен бар показа къс и ни даде критично ниво на корекцията в 30.74 ...което ниво бе пробито и изградено ниво за дълги на 30 мин тренд ....ниво 30.64....Всички корекции при дълъг тренд на 30 мин....продължават по този сценарии.....Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от vavas Разгледай мнениеМалко къси евра ще има ли?Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеТова пък какво ще рече????
10:20. Дилърски чат. Вулканът на EUR-GBP клокочи
Ако този вулкан изригне и евро долар може да изклокочи???
за да опише каква е картинката според негоМнението ми води до фалит !
Коментар
Коментар