IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kofi Разгледай мнение
    едно нещо не разбирам, защо като се спират стимули, трябва да пада долара ?
    Като се спират стимули, по правило, доларът поскъпва. Това, поради което спада в момента вероятно е от пренасочването на японски инвеститори към облигации в Европа и Австралия, които само за седмица са някъде около 11 млрд. долара

Коментар

• Всяка позиция е самостоятелна за себе си.....може да е утре може и след месец....има 30 мин графика и 4 часа и зони от горе....ние сме вътре в играта....Която си мени фопмата непрекъснато ....и ние се променяме според нея....Ако сега видим 100 пипа надолу ....какво ще чякаме утре ли.....когато ти дава вземаш...когато те гони бягаш
      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Късо от 3130, пък дано се закаим този път
        Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
          както в случая имаме пробив на и 20 изграждане на ново ниво след пробива ....от което ще имаме дълги.....говоря за на 30 мин графика
          Щом това работи при теб ок , аз лично не използвам тези методи
          Личното ми мнение е , че на дългите им остават още 2-3 четири часови свещи,
          може да са игли нагоре , както казваш ти , може и да се кротнат за да оформят връхче.
          Утре е денят , ще го мислим , до тогава гледам аз . Успех на всички !
          Мнението ми води до фалит !

Коментар

• както в случая имаме пробив на и 20 изграждане на ново ниво след пробива ....от което ще имаме дълги.....говоря за на 30 мин графика

Коментар

• Kогато на 4 часа има пробив от връх е едно....и когато пробива е от вълна Ц е друго ....Вчерашният дневен бар показа къс и ни даде критично ниво на корекцията в 30.74 ...което ниво бе пробито и изградено ниво за дълги на 30 мин тренд ....ниво 30.64....Всички корекции при дълъг тренд на 30 мин....продължават по този сценарии.....

Коментар

• Сърдете се на ТАТО ви , това е щото много рано подпали подводницата
                Ако си беше стоял на заднико още ден-два всичко щеше да е по план

Коментар

• Първоначално изпратено от vavas Разгледай мнение
                  Малко къси евра ще има ли?
                  Май е време за орязване на еврптимизма
                  Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• едно нещо не разбирам, защо като се спират стимули, трябва да пада долара ?

Коментар

• Малко къси евра ще има ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                        Това пък какво ще рече????
                        10:20. Дилърски чат. Вулканът на EUR-GBP клокочи
                        Ако този вулкан изригне и евро долар може да изклокочи???
                        Тва верно ли Кой малоумник е използвал такива цветущи епитети
                        за да опише каква е картинката според него

Коментар

• Това пък какво ще рече????
                          10:20. Дилърски чат. Вулканът на EUR-GBP клокочи
                          Ако този вулкан изригне и евро долар може да изклокочи???
                          Last edited by 4un4o; 11.04.2013, 13:50.

Коментар

• Аре и от мене късо дакси от 7850. И бой по главата до 7600 поне!

като гледам как златото пада, дау е в небесата явно настроенията (засега) са яко брулене в акции.така че за дакси пасувам

Коментар

• Аре и от мене късо дакси от 7850. И бой по главата до 7600 поне!

Коментар

• Добро утро и от мен , 1.3100+++ On Fire !
                                Писах го вчера , който му се рови да търси (Shemata)
                                Нямам позиции все още, за къси раничко , за дълги къснооо
                                Вероятно утре ще вляза къс по някое време да ви помогна с курсо
                                Хайде лека и доходна

Коментар

Working...
                                X