If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ми, те технологиите се променят,
алгоритмите също
имаше време и платформите се плащаха,
а още преди това и за графики се
е плащало, да не говорим за
индикатори и тн
Добър вечер на всички.. За предишния ми пост с еурото го затворих 1.3053 . 27 пипа прфит.
И мисля да сложа Чакашта поръчка на GBP/JPY sell на 153.10 това беше седмично месечен резистанс пивот.... успех и дано не съм подвел някой!
забравих да спомена Таргета ми ще е някаде около 152.20-30 а стопа 40-50 пипа
Респект,Наивник,ще мине време,за да разберем нещата.Курвенско време е.Някой е създал нещо,има осанна и разпни го.Аз съм бесен на друго.Гърчетата бяха опростени със стотици милиарди евра.Те си купуваха С-300 с тях.Чувствам се насран и бесен.Лицемерието е страховито.Продайте ги,мамка Ви,и изплащайте дълг!
Доне (зарата), пак ли ще обезценяваме еврото с вербални интервенции?
Гледам - има въпрос към мен, та се зачудих, в кой от многобройните си никове да вляза, за да отговоря...
В интерес на истината - нямам връзка с Дона, не пиша от тоя ник, нито го познавам. Пиша
с ник "зарата". Дори да съм ползвал други никове /от 2006 до сега/ - нямам пароли за същите.
Забелязах, че Донът защитава позиции за дългосрочно поскъпване на долара, но нямаме общо, въпреки че и моите виждания са за движение в същата посока.
Относно вербалните интервенции: всеки има своя логика и никакви задължения към участниците в един форум. Въпрос на добра воля е - ако желае да сподели мисли - реалните, или подвеждащи околните.
Аз не подвеждам околните, но мисля, че допринасям с нещо, за да достигнем до истината за пазарите. При това - както много от нас знаят - няма как да не се греши.
Споделям мнения, но винаги предупреждавам, че това е субективно мнение, а ако почнат прекалено конкретни въпроси, или нежелани от мен натрапващи околни мнения и провокативни напътствия - приключвам с диалога.
Нямам нищо, което да съм задължен да доказвам на околните. Достатъчно е да получавам доказателства за твърденията си - пред самия себе си.
Може и така да е,брат,но гледам дивергенцията на часова с опция да избръмчи яко нагоре.
То покачването на часова не изключва последваща кУрекцияИ аз чакам по-добри нива за скъсяване.
Но може и ти да си прав - кУрекцията да дойде на по-високи нива.Тогава за мен ще останат само първите 3 букви от кУрекцията.
Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар