IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
    На Мамуна не му стигнали априлските и майските, подкарал и юнските даксита
    Не се цепи неподготвен

Абе гледате ли биткойна??? Май изгърмя

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
      Абе, кУрекция си трябва.До към 1,2940,1,2880 макс.После пак нагоре до 1,34.Стига да не фалира пак някоя европейска държавица - тогава кУрекцията ще си стане тренд
      Може и така да е,брат,но гледам дивергенцията на часова с опция да избръмчи яко нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Юнски фючър. Разликата в момента е около 12 точки. Тва има бъкета това търгувам
        http://www.barchart.com/quotes/futures/DYM13
        На Мамуна не му стигнали априлските и майските, подкарал и юнските даксита
        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
          От снощи бря - сега ке видим след 20 мин какво е рекъл брадатия
          пп.може да закара Дау до 15К
          Те минутите минаха в 16:00, Онуфри го писа по-рано това.
          Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
            Колега,

Къде го това ниво. При мен е 7823 хай.

Поздрави и успехи!
            Юнски фючър. Разликата в момента е около 12 точки. Тва има бъкета това търгувам
            http://www.barchart.com/quotes/futures/DYM13

Коментар

• Абе, кУрекция си трябва.До към 1,2940,1,2880 макс.После пак нагоре до 1,34.Стига да не фалира пак някоя европейска държавица - тогава кУрекцията ще си стане тренд
              Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от SMokJR Разгледай мнение
                Добър вечер на всички .
                не искам да подвеждам никой но мисля , че е време за корекция при еуро долара .
                аз мисля да отворя едно късо еуро/долар 1.3080 сас стоп 1.3140 и таргет "open"
                успех и зелени пипове на всички "птички"
                Добър вечер на всички.. За предишния ми пост с еурото го затворих 1.3053 . 27 пипа прфит.
                И мисля да сложа Чакашта поръчка на GBP/JPY sell на 153.10 това беше седмично месечен резистанс пивот.... успех и дано не съм подвел някой!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                  ТАТО припали ли подводницата??/
                  От снощи бря - сега ке видим след 20 мин какво е рекъл брадатия
                  пп.може да закара Дау до 15К
                  Last edited by ТАТО; 10.04.2013, 21:46.
                  Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Златото си бара долния Болинджър на дневна,може и на седмична да си го побара,там е долната граница на канала.Хитреците се изцепиха с променени "прогнози".Не им вЕрвам,има и силно ниво за стоп.Между другото,това силно ниво за стоп требваше да го уважа на 21.02,за едни шейсетина долара ход,до 14 дневна проста средна,но не го направих,щот съм смотан.
                    Last edited by ExtraRange; 10.04.2013, 22:15.

Коментар

• Импулсът на дневна е ненарушен.Първа съпротива на месечна е пробита,тествана,над нея сме.Следващата съпротива е 1.3280,което е 261.8 на първа вълна на Н4 от дъното.Нема лошо в два хубави седмични кендъла по 3 фигури.Важното ниво е 1.3004.SMA 100 на часова е малко над него.
                      Last edited by ExtraRange; 10.04.2013, 20:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Късо 7833 с всичкото стопирано. Хайде хаирлия да е дет хортува Тато 7575 му търсим. Евентуално има за осеряване да го еВа
                        Колега,

Къде го това ниво. При мен е 7823 хай.

Поздрави и успехи!
                        NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• На Дуката на платформата я пише.

Коментар

• Късо 7833 с всичкото стопирано. Хайде хаирлия да е дет хортува Тато 7575 му търсим. Евентуално има за осеряване да го еВа

Коментар

• Много вероятно е вече 1.3122 да остане връх , чака ни само едно връшане нагоре
                              до към 1.3100 и от там вече ските краткосрочно Успех !!
                              Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                                Само за информация, сентимента в момента е 46.67% buy и 53.33% sell, това за eurusd.
                                от къде я взимаш таз информация ?

Коментар

Working...
                                X