If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Точно това твърдя и аз на "специалистите". Те и да вдигнат лихвите си имат способи да не допуснат долара да стане прекалено скъп. Второ ако всеки мисли 1:1 кои ще загуби и ще изплати печалбите Всички са на един клон, ама като се счупи ....
Аз не мисля за 1:1. Мисля за 0.88888. Редът даже още не му е измислил име
с колко се очаква да се вдигне лихвата след таз голяма дъндания 0.05 -0.1 и ако е толкоз язък за вълненията
Точно това твърдя и аз на "специалистите". Те и да вдигнат лихвите си имат способи да не допуснат долара да стане прекалено скъп. Второ ако всеки мисли 1:1 кои ще загуби и ще изплати печалбите Всички са на един клон, ама като се счупи ....
всеки о4аква да види паритета и заема позиций и точно зарад това май няма да се полу4и...може да поеме път натам след повишението на лихвата за да заблуди цацата
Два чакащи лонга на USD/CAD от 1.3055 и EUR/NZD от 1,6560
И два сел лимита на AUD/USD от 0,74150 и EUR/AUD от 1,5100
За сега AUD/USD се изпълни и гоня таргет от 0.72.
За жалост EUR/AUD не се изпълни започна да пада 7-8 пипа от моят сел лимит и не успях да хвана това хубаво движение от 290 пипа само за няколко часа . Сега смятам,че ще коригира, очаквам да се върне до 1.48 -1.48250
1:1 не е толкова голяма психология за колкото го мислят повечето и след няколко
месеца ще се уверите в това . Толкова голяма психология е колкото и тогава 2008
когато курсът беше 1.6000 , тогава си имаше причините за това , и сега си ги има
за 1:1 , не виждам нищо безпокоящо в самото отношение 1:1
Ако стигнем д там, може да стане елактична зона около него, и да рейнджим с години, +/- 2-3 фигури...................
Коментар