сега видях една статия на вар4евия с какво се бил занимавал бъфет кат тинейжър някой вярва ли на тег глупости 4е си стоял дома и щракал с кобоса и станал мулти милиардер с акаунт от 500 долари оня другия фарс сорос дет фалирал английската банка и той щракал с метата от дивана и зел милиард пе4албакой се връзва на тез щуротий?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеЛихвата и с 0.05 да я вдигнат.....,всички ще се юрнат да купуват долари и после.....Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнениеЕфект ще има,може за минутка или ден,дългата позиция не е за пренебрегване...и не е задължително да са 8 фигури..бих казал 4-5 бързи...август го виждам лежерен ..1.08
Обесняваха го че пазарът е тънък и към 10 август доларът здраво растеше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДолара въобще не им е евтин в момента,а вдигането на лихвите ще е с такава малка стъпка,че колкото да се каже,че са вдигнали лихвата
Въобще не са цъфнали и вързали,а ножицата внос -износ се отваря все повече,ето днес излезе резултат,показващ как износа пада,а вноса се вдига-познайте защо?
Стъкмистиката,и лъжите за безработицата и продажбата на домове ще лъсне и ще се оакат пак
Лихвата и с 0.05 да я вдигнат.....,всички ще се юрнат да купуват долари и после.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДолара въобще не им е евтин в момента,а вдигането на лихвите ще е с такава малка стъпка,че колкото да се каже,че са вдигнали лихвата
Въобще не са цъфнали и вързали,а ножицата внос -износ се отваря все повече,ето днес излезе резултат,показващ как износа пада,а вноса се вдига-познайте защо?
Стъкмистиката,и лъжите за безработицата и продажбата на домове ще лъсне и ще се оакат пакВся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобре де не мога да ви разбера-щом всички сте сигурни за този паритет-заели ли сте къси позиции?
от текущи нива има да правите - 8 фигури профит-дерзайте!!!
Ама никой не е къс,само си лаете,а кервана си върви
Аз съм дълъг средносрочно и дългосрочно-на пук на лихви кю и т.н. -като вдигнат лихвите с 0,05,и тогава ще видите,че е било много шум за нищо и мецаните ще ги острижат на сухо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеМного ще бъде трудно да поддържат хем евтин долар.....,хем високи лихви.....
Стъкмистиката,и лъжите за безработицата и продажбата на домове ще лъсне и ще се оакат пакАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеабсолютно е така,но не се обзалагай,че долара няма да поевтинее,тепърва ще му сърбат попарата на скъпия гущер
Много ще бъде трудно да поддържат хем евтин долар.....,хем високи лихви.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от vtuncheff Разгледай мнениеМоже ли някой да ми обясни защо след като AUD/USD пада надолу то AUD/NZD скокна нагоре:???
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеабсолютно е така,но не се обзалагай,че долара няма да поевтинее,тепърва ще му сърбат попарата на скъпия гущер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениекат се дигне лихвата и много ще разберат 4е не е станало нищо зна4имо и пак ще бягат от долара все пак няма да се вдигне с 10%Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобре де не мога да ви разбера-щом всички сте сигурни за този паритет-заели ли сте къси позиции?
Аз съм дълъг средносрочно и дългосрочно-на пук на лихви кю и т.н. -като вдигнат лихвите с 0,05,и тогава ще видите,че е било много шум за нищо и мецаните ще ги острижат на сухо!
Май ще влезнем в рейндж 1.0800-1.1000 до лихвите.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнениеНа паритета нищо няма да се случи...ще потопат топката малко ,после към 0.90-0.80.. и тогава ще е ...каквото сабя покаже..коледа наближава
Аз съм дълъг средносрочно и дългосрочно-на пук на лихви кю и т.н. -като вдигнат лихвите с 0,05,и тогава ще видите,че е било много шум за нищо и мецаните ще ги острижат на сухо!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДокато мислите за паритета,някой друг мисли как да ви вземе паричките, стадото като тръгне, стригането ще е голямо
Коментар
Коментар