IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Докато мислите за паритета,някой друг мисли как да ви вземе паричките, стадото като тръгне, стригането ще е голямо
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
      Точно това твърдя и аз на "специалистите". Те и да вдигнат лихвите си имат способи да не допуснат долара да стане прекалено скъп. Второ ако всеки мисли 1:1 кои ще загуби и ще изплати печалбите Всички са на един клон, ама като се счупи ....
      Аз не мисля за 1:1. Мисля за 0.88888. Редът даже още не му е измислил име

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
        с колко се очаква да се вдигне лихвата след таз голяма дъндания 0.05 -0.1 и ако е толкоз язък за вълненията
        Точно това твърдя и аз на "специалистите". Те и да вдигнат лихвите си имат способи да не допуснат долара да стане прекалено скъп. Второ ако всеки мисли 1:1 кои ще загуби и ще изплати печалбите Всички са на един клон, ама като се счупи ....

Коментар

• с колко се очаква да се вдигне лихвата след таз голяма дъндания 0.05 -0.1 и ако е толкоз язък за вълненията
          Вся Власть Советам

Коментар

• всеки о4аква да види паритета и заема позиций и точно зарад това май няма да се полу4и...може да поеме път натам след повишението на лихвата за да заблуди цацата
            Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
              Два чакащи лонга на USD/CAD от 1.3055 и EUR/NZD от 1,6560
              И два сел лимита на AUD/USD от 0,74150 и EUR/AUD от 1,5100
              За сега AUD/USD се изпълни и гоня таргет от 0.72.
              За жалост EUR/AUD не се изпълни започна да пада 7-8 пипа от моят сел лимит и не успях да хвана това хубаво движение от 290 пипа само за няколко часа . Сега смятам,че ще коригира, очаквам да се върне до 1.48 -1.48250

Коментар

• За сега евро/паунд много ми харесва как пада, още 20 пипса и плаващитя стоп ще е на зелена територия
                Усяех на всичи

Коментар

• Какво се случи че полудяха е/$...???

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    аз пък напазарих австралийци на 0,7250 -средносрочна цел-0,77
                    без стоп,с усредняване ако падне под 0,70
                    Вуйче,вече фигура и половина профит,и продължаваме-не затварям
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнение

Не искам да правя реклама на ActivTrades.....,но тук има по-добри спредове.....

https://www.activtrades.bg/index.asp...ex_spreads_mt5

Успех.....
                      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                      Джеси Ливърмор

Коментар

• За информация

За информация: От август намалени спредове на всички валутни двойки

Коментар

• Два чакащи лонга на USD/CAD от 1.3055 и EUR/NZD от 1,6560
                          И два сел лимита на AUD/USD от 0,74150 и EUR/AUD от 1,5100

Коментар

• Първоначално изпратено от 43210 Разгледай мнение
                            А дали не е време за дълга от 1,0960 със стоп на 1,0939 и цел-1,1062?

Може и от текущи нива.....1.0950.....
                            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                              1:1 не е толкова голяма психология за колкото го мислят повечето и след няколко
                              месеца ще се уверите в това . Толкова голяма психология е колкото и тогава 2008
                              когато курсът беше 1.6000 , тогава си имаше причините за това , и сега си ги има
                              за 1:1 , не виждам нищо безпокоящо в самото отношение 1:1
                              Ако стигнем д там, може да стане елактична зона около него, и да рейнджим с години, +/- 2-3 фигури...................
                              http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• А дали не е време за дълга от 1,0960 със стоп на 1,0939 и цел-1,1062?

Коментар

Working...
                                X