IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не се стърпях и пуснах една малка къса при еврр/паунд, колкото да съм в играта
    Защото има голяма възможност от тези нива да тръгне рязко надолу - а ще ме еадски яд ако го изтърва това евентуално падане
    От 0.7020 , плаващ стоп от 0.7070 (50 пипса).
    Успех на всички
    Last edited by Novakat; 03.08.2015, 11:36.

Коментар

• Въпреки , че има голяма вероятност да изтърва едно голямо движение на юг при евро/паунд, смятам да изчакам малко с отварянето на нова къса позиция.
      Не ми харесва това, че ако от тези нива отворя къса, то пълзящият стоп ще трябва да е доста голям и няма смисъл да се рискува .
      АКо ще ходи курсът на горе , то е по удачно да се отвори дълга с къс стоп и евентуално ако излезне тази дълга, да се търси вход за къси.
      Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
        1:1 не е толкова голяма психология за колкото го мислят повечето и след няколко
        месеца ще се уверите в това . Толкова голяма психология е колкото и тогава 2008
        когато курсът беше 1.6000 , тогава си имаше причините за това , и сега си ги има
        за 1:1 , не виждам нищо безпокоящо в самото отношение 1:1
        Абсолютно прав си, нека вдигнат веднъж лихвите от фед да видим за каква психология става въпрос
        http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
          1:1 няма да видим тази година, а може би и няма да видим. Голямата цел е достигане на дъното от тази година или поне до 1.02. 1.00 е голяма психология, още повече, че ако мине таз годишното дъно много от големите ще почнат да махат късите и тогава може би ще отиде дори към 1,06-7
          И аз не мисля, че ще има видим изобщо някога 1:1 на двойката.

Коментар

• 1:1 не е толкова голяма психология за колкото го мислят повечето и след няколко
            месеца ще се уверите в това . Толкова голяма психология е колкото и тогава 2008
            когато курсът беше 1.6000 , тогава си имаше причините за това , и сега си ги има
            за 1:1 , не виждам нищо безпокоящо в самото отношение 1:1
            Мнението ми води до фалит !

Коментар

Не знам , много силни съпротиви се оформиха напоследък при евро/долар ,
              има още куп други обстоятелства сочещи че ще видим 1:1 , въпросът е кога ,
              и както казваш дали преди това няма да има някаква изненада , пазарът да
              разкара колкото е възможно повече къси позиции и чак тогава да поеме .
              Ще видим , така или иначе и моите позиции за средносрочни , така че ще си
              драскаме докато видим какво ще се случи
              1:1 няма да видим тази година, а може би и няма да видим. Голямата цел е достигане на дъното от тази година или поне до 1.02. 1.00 е голяма психология, още повече, че ако мине таз годишното дъно много от големите ще почнат да махат късите и тогава може би ще отиде дори към 1,06-7

Коментар

• Първоначално изпратено от vtuncheff Разгледай мнение
                Какъв е смисъла на това " брулене"??? За какво им е необходимо?
                нещо като европроектите на Бат Бойко....много проекти да има, но да се изпълняват от правилните хора

и тук е така... накрая се оказва,че тия дето купуваха в 15.30 колкото да бутнат лавината стопове...на 1.11 почнаха да продават...
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

даваме и двамата конкретни числа , който е по близко
                  до целта - печели , другият (аджамията) спира да пише във форума под този ник .

...Дед, а за что воевали,
                  Что не сиделось в хатах?
                  Эти чтоб не было бедных,
                  Те чтоб не стало богатых.

Русские рубят русских,
                  Русские рубят русских...
                  Любэ Русские рубят русских - https://www.youtube.com/watch?v=zgC0cVu2dvE
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от vtuncheff Разгледай мнение
                    като се съберат много маймуни на клона трябва да се одруса. част от пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Аджамия ми се видиш Вуйче!?Ти не разбра ли,че от тоз хазарт се печели наобратно на това което си "разчел"!
                      Дай прогноза за 12.12.2015 , даваме и двамата конкретни числа , който е по близко
                      до целта - печели , другият (аджамията) спира да пише във форума под този ник .
                      Ок ли си с това предложения ?

Коментар

и нагоре съм разчел сметката да издържи а и ще добавям
                        Аджамия ми се видиш Вуйче!?Ти не разбра ли,че от тоз хазарт се печели наобратно на това което си "разчел"!
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

bertram ви го каза , в момента чисто и просто брулят късите с интервенции , само и
                          единствено това подпира еврото в момента , в рамките на фигурата на 4 часа мисля че
                          вече видяхме върха и при 1.1466 и не виждам защо да се връщаме пак там , но дори и да се върнем до 1.1500
                          по малко на всеки 15 дена , за да мога надолу да вдигам обемите , без стопове
                          и не е препоръка !

Коментар

• bertram ви го каза , в момента чисто и просто брулят късите с интервенции , само и
                            единствено това подпира еврото в момента , в рамките на фигурата на 4 часа мисля че
                            вече видяхме върха и при 1.1466 и не виждам защо да се връщаме пак там , но дори и да се върнем до 1.1500
                            по малко на всеки 15 дена , за да мога надолу да вдигам обемите , без стопове
                            и не е препоръка !

Коментар

• Не съм много убеден че ще стигнем до паритет...................................
                              http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgievv Разгледай мнение
                                така е лихвите на САЩ ако се вдигнат ще мине дори паритета според мен но.. преди това идеята да се намери входа по тренда аз лично го виждам 1.15 1.16 нивата го чака отново сериозното падане..
                                Само че за тръгване към паритета ще почакаме още най-малко 4-5 месеца. Дано да не е и повече...
                                http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

Working...
                                X