Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениевдигнат ли лихвата ФЕД (а то е почти сигурно) отива към паритет най-малкото .. в момента чисто технически брулят мечетата + интервенции от някои банки като Швейцарската например....
айде едни къси от 1.1105 стоп 1.1135 / или края на сесията
така е лихвите на САЩ ако се вдигнат ще мине дори паритета според мен но.. преди това идеята да се намери входа по тренда аз лично го виждам 1.15 1.16 нивата го чака отново сериозното падане..В основата на всяка мъдрост е търпението!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgievv Разгледай мнениеспоред мен euro/usd отива към 1.15 и там вече ще се преценява за вход по тренда
айде едни къси от 1.1105 стоп 1.1135 / или края на сесиятаLast edited by bertram; 31.07.2015, 18:03.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениебрутално брулене на стоповеВ основата на всяка мъдрост е търпението!
Коментар
-
Не знам , много силни съпротиви се оформиха напоследък при евро/долар ,
има още куп други обстоятелства сочещи че ще видим 1:1 , въпросът е кога ,
и както казваш дали преди това няма да има някаква изненада , пазарът да
разкара колкото е възможно повече къси позиции и чак тогава да поеме .
Ще видим , така или иначе и моите позиции за средносрочни , така че ще си
драскаме докато видим какво ще се случиМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеСпоред мен се опитваш да хванеш падащ нож , но ти си знаеш , мисълта ми е че предполагайки какво следва при евро/долар то и при ауд/усд е логично да се случи да кажем вече с по малко ускорение , но в доста рискова сделка си влязъл според мен , дори и за средносрочна цел , но аз освен евро/долар нищо друго не пипам , така че може и да греша , успех все пак ПС: Котара в тоя форум ли е още ?
По повод на долара съм на обратното на твоето мнение, и мисля,че ще глътне вода,колкото и еретично да звучи това сега
Котара влиза вече много рядко и за малко.
Успех!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеаз пък напазарих австралийци на 0,7250 -средносрочна цел-0,77
без стоп,с усредняване ако падне под 0,70Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениене им, но им е много по-важно доларът да е основна и единствена резервна валута ..това си има огромни плюсове....и си струва да преглътнат скъпия долар.
Те най вече ще имат проблеми с високите лихви.....,но силен долар и покачването на лихвите вървят ръка за ръка.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеТова е така.....,но на американците трябва ли им силен долар.....?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеданните за бвп, молбите за безработица и тн бяха добри и в контекста на очакванията на ФЕД...това значи, че поне засега планът за повишение на лихвата е валиден = силен долар
Това е така.....,но на американците трябва ли им силен долар.....?„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеИ какво стана сега.....,Джанет Йелан не каза нищо.....,а долара така поскъпна.....това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар