IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Карол

https://www.youtube.com/watch?t=26&v=fK76WH6AzrI
    В основата на всяка мъдрост е търпението!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      вдигнат ли лихвата ФЕД (а то е почти сигурно) отива към паритет най-малкото .. в момента чисто технически брулят мечетата + интервенции от някои банки като Швейцарската например....

айде едни къси от 1.1105 стоп 1.1135 / или края на сесията

така е лихвите на САЩ ако се вдигнат ще мине дори паритета според мен но.. преди това идеята да се намери входа по тренда аз лично го виждам 1.15 1.16 нивата го чака отново сериозното падане..

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgievv Разгледай мнение
        според мен euro/usd отива към 1.15 и там вече ще се преценява за вход по тренда
        вдигнат ли лихвата ФЕД (а то е почти сигурно) отива към паритет най-малкото .. в момента чисто технически брулят мечетата + интервенции от някои банки като Швейцарската например....

айде едни къси от 1.1105 стоп 1.1135 / или края на сесията
        Last edited by bertram; 31.07.2015, 18:03.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

брутално брулене на стопове
          според мен euro/usd отива към 1.15 и там вече ще се преценява за вход по тренда

Коментар

• брутално брулене на стопове

Коментар

• Не знам , много силни съпротиви се оформиха напоследък при евро/долар ,
              има още куп други обстоятелства сочещи че ще видим 1:1 , въпросът е кога ,
              и както казваш дали преди това няма да има някаква изненада , пазарът да
              разкара колкото е възможно повече къси позиции и чак тогава да поеме .
              Ще видим , така или иначе и моите позиции за средносрочни , така че ще си
              драскаме докато видим какво ще се случи
              Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                Според мен се опитваш да хванеш падащ нож , но ти си знаеш , мисълта ми е че предполагайки какво следва при евро/долар то и при ауд/усд е логично да се случи да кажем вече с по малко ускорение , но в доста рискова сделка си влязъл според мен , дори и за средносрочна цел , но аз освен евро/долар нищо друго не пипам , така че може и да греша , успех все пак ПС: Котара в тоя форум ли е още ?
                Вуйче на австралиеца китай му влияе повечко,а те сега са леко по инерция и за това ми се струва добра възможност,може и да греша

По повод на долара съм на обратното на твоето мнение, и мисля,че ще глътне вода,колкото и еретично да звучи това сега

Котара влиза вече много рядко и за малко.

Успех!
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  аз пък напазарих австралийци на 0,7250 -средносрочна цел-0,77
                  без стоп,с усредняване ако падне под 0,70
                  Според мен се опитваш да хванеш падащ нож , но ти си знаеш , мисълта ми е че предполагайки какво следва при евро/долар то и при ауд/усд е логично да се случи да кажем вече с по малко ускорение , но в доста рискова сделка си влязъл според мен , дори и за средносрочна цел , но аз освен евро/долар нищо друго не пипам , така че може и да греша , успех все пак ПС: Котара в тоя форум ли е още ?

Коментар

• аз пък напазарих австралийци на 0,7250 -средносрочна цел-0,77
                    без стоп,с усредняване ако падне под 0,70
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Тук се включвам и аз като не мога да не пусна 1 лот къси от 1.0970
                      Целта ми по принцип е паритет , като надолу имам поставени селл стоп ордери
                      на всеки 10-20-30 пипса , чак до 1.000 , да видим дали ще се получи до октомври

Коментар

• Много добре с еполучи това падане под 0.70 при евро/паунд, но се спря.
                        Днес очаквам да се пробва пак надолу, ако не успее очаквам да ми удари стопа , на тлъста печалба
                        То и сега е тлъста, но няма да се разсърдя ако е по-тлъста
                        Успех на всички

Коментар

не им, но им е много по-важно доларът да е основна и единствена резервна валута ..това си има огромни плюсове....и си струва да преглътнат скъпия долар.

Те най вече ще имат проблеми с високите лихви.....,но силен долар и покачването на лихвите вървят ръка за ръка.....
                          „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                          Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                            Това е така.....,но на американците трябва ли им силен долар.....?
                            не им, но им е много по-важно доларът да е основна и единствена резервна валута ..това си има огромни плюсове....и си струва да преглътнат скъпия долар.

Коментар

данните за бвп, молбите за безработица и тн бяха добри и в контекста на очакванията на ФЕД...това значи, че поне засега планът за повишение на лихвата е валиден = силен долар

Това е така.....,но на американците трябва ли им силен долар.....?
                              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                              Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                                И какво стана сега.....,Джанет Йелан не каза нищо.....,а долара така поскъпна.....
                                данните за бвп, молбите за безработица и тн бяха добри и в контекста на очакванията на ФЕД...това значи, че поне засега планът за повишение на лихвата е валиден = силен долар

Коментар

Working...
                                X