IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
    След като проби 1,3160 отгоре надолу,само веднъж се върна до 1,3161,затова и стопа ми е малко отгоре.
    Иначе си прав - може да го удари и да върне,но това си е част от играта
    Четете внимателно,бре,хора!
    То може и аз да не съм се изразил достатъчно ясно,де
    Last edited by onufri; 11.04.2013, 17:24.
    Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
      Това къде го видя 1,3161 ,аз може да съм го пропуснал и за това ти пиша такива работи При бъкето най високото е 1,3140 Ако е така , както ти си видял си е :ок
      Не сега.Казах когато проби 1,3160 отгоре надолу на 25,02.Два дена след това отиде до 1,3161 и това му беше - от тогава досега не е ходило до там.

Коментар

• При мен връхчето е на 1.3138

Коментар

След като проби 1,3160 отгоре надолу,само веднъж се върна до 1,3161,затова и стопа ми е малко отгоре.
          Това къде го видя 1,3161 ,аз може да съм го пропуснал и за това ти пиша такива работи При бъкето най високото е 1,3140 Ако е така , както ти си видял си е :ок
          ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Добър ден още от сега ги пускам късите na eur-то , някой да занимава с GBP.USD че гледам месечната и май като че ли ще пада Тhank you
            Last edited by c1tss; 11.04.2013, 17:13.
            Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

И на cheff i onufri ина двамата може да ви удари стоповете , после ще се смъкне надолу Змията хапе преди да умре
              Не е препоръка

Коментар

И на cheff i onufri ина двамата може да ви удари стоповете , после ще се смъкне надолу Змията хапе преди да умре
                Не е препоръка
                А бре Боре, моята змия умря без да ухапе никоя.
                Молби за безработни 348 хил. при 360 прогноза и 385 предишна. край на стимулите.
                Last edited by 4un4o; 11.04.2013, 16:44.

Коментар

• И на cheff i onufri ина двамата може да ви удари стоповете , после ще се смъкне надолу Змията хапе преди да умре
                  Не е препоръка

Коментар

• Всичките сме на един акъл, поне дружно ще ни отвее
                    Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Късо eur/usd от 3133. Нисък стоп на 3150, таргет докъдето даде.
                      chef

Коментар

Нека кУрекцията започне сега
                        Късо от 1,3129,стоп 1,3170,таргет 1,2940.
                        Аз мисля до 1.2984, ма това си е мое мнение....

Коментар

• Нещо се мъти при EUR/JPY и хич не ми харесва... USD/JPY трябваше вече да е над 100...
                          Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Нека кУрекцията започне сега
                            Късо от 1,3129,стоп 1,3170,таргет 1,2940.

Коментар

Най много още 30-40 пипа за нагоре при еур/усд , аз съм къс ам влезнах рано Сега ще трябва да търпя
                              И при мен така, трети опит за вход ми е
                              Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Най много още 30-40 пипа за нагоре при еур/усд , аз съм къс ам влезнах рано Сега ще трябва да търпя

Коментар

Working...
                                X