IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
    Имай предвид , че и за да им е постоянен резултата на въздействие, размера им трябва да се променя , ЗАЩОТО нуждата от кинти не е константа!

- например - за да обърнат имотния маркет, имаше за изКУпуване много 'имот' -> вече го няма

Та постоянството на к-то не е никакъв критерии за постоянството на резултата от него... трябва да знаеш цялат функция на нуждата за да я нулираш.. Тъй че , не забравяй, че и това дето го рекламират по медиите, няма значка с реалността...

Абе искам да ти кажа с 2 думи: Манипулацията е пълна!
    Прав си, че имотите ги няма, ама 40 млрд месечно отиват не за имоти а за лихвите по лошите ипотеки. Щото те си стоят в балансите и лихвите си цъкат и някой трябва да ги плаща. За да спрат да се трупат - требе да се отпишат, ама това са едни загуби и там нещата стават неконтролеруеми ако почнат да отписват. А другите 45 млрд отиват дирекно в правителството им да си харчи. Като спрат да ги дават ще трябва да си ги намерят от пазара, не че няма да ги намерят, ама пазара за това ще иска лихва и то по-висока. Отделно това са пари които требе да помпят акциите и индексите а като отидат за ДЦК-ата ...
    Манипулацията, че е пълна - съгласен съм - то и затова не казват какви мудрят за след средата на 2014.

Коментар

• Сякаш имаме победител - 1.35 го удари ( за мИня едно малко от питието за баса ) - хъ-хъ-хъ ....

П.П. Влечугов ( Рептилов ) съжалявам - ти имаше стратегия за 1.35 да ходи - защо я промени нямам представа.

Хубаво е, че трупаш опит и в бъдеще по-малко ще се влияеш от мнения по форуми.

П.П.П. Бях ви драснал, че ще отиде до 1.35 и после ще има гмуркане.

Успех!

Коментар

• 225usd за 1 минута

Това не е на добре повярвай ми,и аз започнах с профит от 2000лв за първата седмица (говоря за реални пари)

После колко пъти им ги върнах-няма да ти кажа
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от scbroodwar Разгледай мнение
          Ихааа..... от три-четири дни се хванах да уча за търговията на форекс и като отворих терминала очите ми станаха на палачинки...

Браво на Бернанке Лошо само, че бях сложил Take на златото твърде ниско и че съм на демо... 225usd за 1 минута
          Момче, не си върти гъза там където мъжете си мерят пишките Не е сега моментът. Рани се ближат

Коментар

• Ихааа..... от три-четири дни се хванах да уча за търговията на форекс и като отворих терминала очите ми станаха на палачинки...

Браво на Бернанке Лошо само, че бях сложил Take на златото твърде ниско и че съм на демо... 225usd за 1 минута

Коментар

• Вуйка,

1.35 достигнато,успехи

Коментар

• Сега тук е моментът да напомня за двата ми баса и да видим кой от тях
                ще бъде изпълнен и кой вписан в черния лист
                Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Честито на ВУЙЧО за спечеления бас. Сега видях, че преди 5 минути е чукнало над 1,35.

Като цяло честито на всички печеливши и лека вечер от мен!
                  От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
                    Добре де, програмата за количествените улеснения е със срок до средата на 2014. Това не е кой знай колко далече. В изявлението на ФОМК и дума не казват какви ще ги дялкат и в какви срокове. Днес изненадата бяха 10 млрд. и маркета полудя. След има няма 8-9 месеца от пазаря ще ги няма едни има няма 85 млрд, ко' праим тогава, ако спрат гювеча от раз? Що ми се струва, че Брадатко вика уво и бега, а новия шеф на ФЕД да са оправя. Май улесненията ще са временно-постоянна мярка.
                    Ше го измислят не ги мисли,примерно: QE4
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
                      Добре де, програмата за количествените улеснения е със срок до средата на 2014. Това не е кой знай колко далече. В изявлението на ФОМК и дума не казват какви ще ги дялкат и в какви срокове. Днес изненадата бяха 10 млрд. и маркета полудя. След има няма 8-9 месеца от пазаря ще ги няма едни има няма 85 млрд, ко' праим тогава, ако спрат гювеча от раз? Що ми се струва, че Брадатко вика уво и бега, а новия шеф на ФЕД да са оправя. Май улесненията ще са временно-постоянна мярка.
                      Имай предвид , че и за да им е постоянен резултата на въздействие, размера им трябва да се променя , ЗАЩОТО нуждата от кинти не е константа!

- например - за да обърнат имотния маркет, имаше за изКУпуване много 'имот' -> вече го няма

Та постоянството на к-то не е никакъв критерии за постоянството на резултата от него... трябва да знаеш цялат функция на нуждата за да я нулираш.. Тъй че , не забравяй, че и това дето го рекламират по медиите, няма значка с реалността...

Абе искам да ти кажа с 2 думи: Манипулацията е пълна!
                      Last edited by iivanoff; 18.09.2013, 23:04.
                      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Тва жиуотно FOREX-от е като гущер, таман му фанеш опашката, а то си я къса и бега, а после му расте нова!
                        Добре че днес правих плащания, за да не вкарам мнооо кинти у пазара.
                        Честито на Брадатия!
                        Ке пие биричка с мойте кинти!
                        chef

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                          Благодаря за отговора и на трима ви. Като цяло на акъла единствено ми идваше това за внос/износ, но не бях напълно наясно, мисля че сега поне имам някаква представа. Тва FOREX-а си е*ало майката... Потроших сума ти пари, време е май да се отказвам.
                          време е да намалиш кредитното рамо
                          и да търгуваш с много малко от това,което си вложил.няма се отказваш,че ще те потроша с ВИНКЕЛА
                          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Добре де, програмата за количествените улеснения е със срок до средата на 2014. Това не е кой знай колко далече. В изявлението на ФОМК и дума не казват какви ще ги дялкат и в какви срокове. Днес изненадата бяха 10 млрд. и маркета полудя. След има няма 8-9 месеца от пазаря ще ги няма едни има няма 85 млрд, ко' праим тогава, ако спрат гювеча от раз? Що ми се струва, че Брадатко вика уво и бега, а новия шеф на ФЕД да са оправя. Май улесненията ще са временно-постоянна мярка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                              Благодаря за отговора и на трима ви. Като цяло на акъла единствено ми идваше това за внос/износ, но не бях напълно наясно, мисля че сега поне имам някаква представа. Тва FOREX-а си е*ало майката... Потроших сума ти пари, време е май да се отказвам.
                              Прави се обратното на това което "сме" готови статистически /човешка функция на реакция/... за да те подлъжат, те подготвят още повече за това което очакваш... или трябва да знаеш модела и да смяташ перфектно или да се отделиш от човешкото ...

- иначе си в губещия "кюп"
                              Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                а,аз не се притеснявам,просто съм затворил едни пари,ама........
                                Кой ще им бърше гъзовете на господата Хамериканци,като само след няколко дни ще стане актуална темата за Дебта им.
                                Яд ,ме е,че дърпат конците на целия свят
                                Туй с дълга е револвираща тема - всяка година към края е актуална. В последните години все при възходящ тренд и като цяло не му оказва особено влияние - пазарът е наясно, че щатите няма как да спрат да плащат (виж долния пост). Че може да провокира отделни спадове в рамките на по- голямо възходящо движение - да, но като цяло това не е трендопределящ фактор. Прекалено частно е и с предизвестен край. Повод за тръскане - да и до там (според мен).

Коментар

Working...
                                X