IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
    .....ахаааа.....има и продължение.....чукове,чаши и т.н......).....,примерно на дневна и на 4-ри часова може да има 10 дивергенции,ако на седмична няма в случая прави само малки корекции по стотина пипса и след това продължава в първоначалната посока.....

Надявам се да съм помогнал с нещо.....
    Браво.....
    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
    Джеси Ливърмор

Коментар

Това всичко е добре,което го очакваш,но има един проблем.....,така както я виждам графиката,в момента курса се съобразява можеби с едномесечната графика,незнам дали си забелязал,но по различно време цената се съобразява с различни по време графики (нека да кажем,че не се съобразява,а при някаква времева графика се нареждат различните фигури,триъгълници,чукове,чаши и т.н......).....,примерно на дневна и на 4-ри часова може да има 10 дивергенции,ако на седмична няма в случая прави само малки корекции по стотина пипса и след това продължава в първоначалната посока.....

.....ахаааа.....има и продължение.....чукове,чаши и т.н......).....,примерно на дневна и на 4-ри часова може да има 10 дивергенции,ако на седмична няма в случая прави само малки корекции по стотина пипса и след това продължава в първоначалната посока.....

„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
      Джеси Ливърмор

Коментар

• Взе че я отвори чакащата, да видим сега до къде ще се докара
        Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
          И аз гледам кабела под лупа. След толкова дълго възходящо движение, нормално е да очакваме по-сълбока корекция. Па може и траен, низходящ тренд. Кой знае!!
          Това всичко е добре,което го очакваш,но има един проблем.....,така както я виждам графиката,в момента курса се съобразява можеби с едномесечната графика,незнам дали си забелязал,но по различно време цената се съобразява с различни по време графики (нека да кажем,че не се съобразява,а при някаква времева графика се нареждат различните фигури,триъгълници,чукове,чаши и т.н......).....,примерно на дневна и на 4-ри часова може да има 10 дивергенции,ако на седмична няма в случая прави само малки корекции по стотина пипса и след това продължава в първоначалната посока.....

Last edited by driverf1; 24.07.2014, 23:21.
          Джеси Ливърмор

Коментар

Случайно погледнах графиката на кабела.....,при дневна смятам,че ще коригира до около 1.6900 и после хайде нагоре.....
            И аз гледам кабела под лупа. След толкова дълго възходящо движение, нормално е да очакваме по-сълбока корекция. Па може и траен, низходящ тренд. Кой знае!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
              Оставих една чакаща къса при евро/долар на 1.3476 с цел 1.3393, стоп 1.35
              Успех на всички

не си ги публикувай, врага ги гледа и ти купува стоповете

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                За сега надеждите ми са при кабела. И по-точно,тренд на юг. На седмична имаме три бара на юг, за дневна да не говорим!!!

Случайно погледнах графиката на кабела.....,при дневна смятам,че ще коригира до около 1.6900 и после хайде нагоре.....
                Джеси Ливърмор

Коментар

• За сега надеждите ми са при кабела. И по-точно,тренд на юг. На седмична имаме три бара на юг, за дневна да не говорим!!!
                  http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Кабелот е за късо веке помоему

Коментар

• Оставих една чакаща къса при евро/долар на 1.3476 с цел 1.3393, стоп 1.35
                      Успех на всички

Коментар

• Днес компенсирах малко при кабела. Друго си е когато разчиташ на фундамента.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Доне Хемилио,

не знам, Русото евро/цолар 'ноу рядко денси, само ви казва нивата за вход. Ко ста'а - баш сега ще стане бой за 1.3470 като проби 1.3510

ТАТО къде се покри - той я чува тая двойка и Котака. Тях като ги чета и мога да пускам, щот' няма ме издънят.
                          Марандич,и мен еврака не ме радва,аз си денся кабела

Поизгуби се народа тука сигурно е в отпуск,макар,че аз и от другия край на света писах ама.... нейсе .
                          Успехи пичове и умната
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
                            Аз си държа късото на паунда от преди 10 дни, очаквам го доста да падне, първа цел 1.6970, втора цел 1.6870, да видим дали ще стане....
                            Май ще успееш да устискаш целите. Аз лично очаквах днес нива над 1.71. Да видим и какво ще каже Карни. Мен ме беше шубе да вляза днес след като вчера успях да направя някое друго евро при паунда. Мислих ако иде на 1.715 да вляза на късо. Сега ще чакам удобен момент.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Доне Хемилио,

не знам, Русото евро/цолар 'ноу рядко денси, само ви казва нивата за вход. Ко ста'а - баш сега ще стане бой за 1.3470 като проби 1.3510

ТАТО къде се покри - той я чува тая двойка и Котака. Тях като ги чета и мога да пускам, щот' няма ме издънят.
                              Ти ТАТО не го закачай,че последния път беше с дълги и гонеше доста високи нива.....
                              Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                                Добре , сега чакам да отиде до седмичната МА89 (1.3393) при евро/долар и целите с късите на този етап са постигнати
                                Успех на всички
                                След седмица-две. Може да иде. Все пак това е цел на седмична.
                                http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

Working...
                                X