If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На път е да ми вземе стопа при еврака. Не го очаквах така под пояса!!
пичове пишете както требе деее.отворих на цена еди ква си сложих стоп на цена еди ква сиии сложих лимит на цена еди квааа си и всичката ви игра да се вижда деееее.иначе и аз идвам горе в балкана и ше става мачканеее
И търсех тема да попитам дали наистина са полезни и мога ли да ги използвам
Може разбира се......
....Необходимо е преди да натиснете бутона "изчисли" внимателно да проверите формата на датата, в който се въвеждат данните.....
Не бива да се забравя обаче, че датата на предполагаемата овулация е много индивидуална и зависи от ред фактори, така че напълно е възможно в дадения случай да възникне съмнение в точността на този метод.....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Хеййй, наскоро видях нови данни за Forex, че графиките им се използват за изчисления на тенденции в пазарите и, че повечето професионалисти разчитат на тях. И търсех тема да попитам дали наистина са полезни и мога ли да ги използвам, защото и аз се занимавам сега с вфинансови проучвания
Аз съм за надолу ояе. Просо си мислех че ще направят пиниза с връщането и те си го направиха.
Въпроса е дали ще пробват втори път тази иргра и във вторник затова слагам една чакаща при 1.3549 със стоп 1.3580 и лимит при 1.3472
УСпех на всички
Коментар