IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добре , сега чакам да отиде до седмичната МА89 (1.3393) при евро/долар и целите с късите на този етап са постигнати
    Успех на всички

Коментар

• Привет. Лоша работа. Надеждите ми бяха за на север. Но каквото било, било!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
        На път е да ми вземе стопа при еврака. Не го очаквах така под пояса!!
        :d колко ще те обрули ?
        http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
          На път е да ми вземе стопа при еврака. Не го очаквах така под пояса!!
          пичове пишете както требе деее.отворих на цена еди ква си сложих стоп на цена еди ква сиии сложих лимит на цена еди квааа си и всичката ви игра да се вижда деееее.иначе и аз идвам горе в балкана и ше става мачканеее

Коментар

• На път е да ми вземе стопа при еврака. Не го очаквах така под пояса!!
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от DignityTrader Разгледай мнение
              И търсех тема да попитам дали наистина са полезни и мога ли да ги използвам
              Може разбира се......

....Необходимо е преди да натиснете бутона "изчисли" внимателно да проверите формата на датата, в който се въвеждат данните.....
              Не бива да се забравя обаче, че датата на предполагаемата овулация е много индивидуална и зависи от ред фактори, така че напълно е възможно в дадения случай да възникне съмнение в точността на този метод.....
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Forex графики

Хеййй, наскоро видях нови данни за Forex, че графиките им се използват за изчисления на тенденции в пазарите и, че повечето професионалисти разчитат на тях. И търсех тема да попитам дали наистина са полезни и мога ли да ги използвам, защото и аз се занимавам сега с вфинансови проучвания

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  Как е асансьорните спецове?
                  Последно нагоре или надолу?
                  Доне Хемилио,

не знам, Русото евро/цолар 'ноу рядко денси, само ви казва нивата за вход. Ко ста'а - баш сега ще стане бой за 1.3470 като проби 1.3510

ТАТО къде се покри - той я чува тая двойка и Котака. Тях като ги чета и мога да пускам, щот' няма ме издънят.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
                    Ще тъпче на едно място според мен, ррейджче.
                    Това движение ми харесва.....,и то без никакви новини.....,май пазара започва да нервничи..........
                    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                    Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                      Колеги и аз съм за надолу,но дали ще тръгне утре или в четвъртък?
                      Ще тъпче на едно място според мен, ррейджче.
                      http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• Аз съм за надолу ояе. Просо си мислех че ще направят пиниза с връщането и те си го направиха.
                        Въпроса е дали ще пробват втори път тази иргра и във вторник затова слагам една чакаща при 1.3549 със стоп 1.3580 и лимит при 1.3472
                        УСпех на всички

Коментар

• Как е асансьорните спецове?
                          Последно нагоре или надолу?
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от deresel Разгледай мнение
                            Според мен ще коригира до 1.3600 преди да тръгне да слиза на юг.
                            Колеги и аз съм за надолу,но дали ще тръгне утре или в четвъртък?
                            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
                              Не съм много убеден. Да не се излузи на север, 100-150 пипса.
                              Според мен ще коригира до 1.3600 преди да тръгне да слиза на юг.
                              http://jennykaravacheva.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнение
                                Тази седмица при евро/долар смело късите под 1.35 пада задължително!
                                Не съм много убеден. Да не се излузи на север, 100-150 пипса.

Коментар

Working...
                                X