Първоначално изпратено от Novakat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнениеТази седмица при евро/долар смело късите под 1.35 пада задължително!
Коментар
-
Първоначално изпратено от deresel Разгледай мнениеЧисто фундаментално това няма как да се случи, според мен.Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеИ аз смятам,че ще ходи до 1.3570-80,ама до 1.3850 мисля че е малко пресилено.....http://jennykaravacheva.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнениеКорава подкрепа. Не вярвам да падне лесно. Па кой знае. Но баш петък вечер, няма да стане.„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеТато бях ти казал нещо... Незнам сега 35.02 съпротивали беше или подкрепа.... Има една дума Зона има барове има време има тренд.., несъм казал че никой неразбира а че не показва че разбира а просто си фасмантогира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеТато бях ти казал нещо... Незнам сега 35.02 съпротивали беше или подкрепа.... Има една дума Зона има барове има време има тренд.., несъм казал че никой неразбира а че не показва че разбира а просто си фасмантогира.
Когато има стимул - всеки показва нещо от себе си, т.е. - от онова, с което е забелязал, че най-добре се справя от ТА, използва го и го доусъвършенства. Така беше преди 7-8 години в тая тема, когато ми направи впечатление, че тая - най-бързо развиваща се тема във форума - беше регистрирала 100 000-ят си пост - посетителите - не зная, колко са били по това време...
В какво се е изразявал "стимулът" - не зная. Вероятно тогава форумът се "саморегулираше", беше по-единен в оценките си /най-общо/, а разни самозванци някак не вирееха. Напоследък не е така, въпреки че хора, които има какво да НИ КАЖАТ - очевидно има. Поздрави!
Има и такива, които се дразнят от факта, че другите има какво да кажат... Значи - има нещо, което не им пасва и, най-вероятно това, което ги дразни - е, че някой е създал сайт, създал е интерес и регистрира посещения /десетки и стотици хиляди!.../. Това, дали е причина за завист, или си е една оценка за нашето място в нета? Така е: всеки с възможностите си. Това е истината.
Иначе, с тая дума, съставена от трите: "фас" - "манто" - "гира", всеки би кандидатствал за лингвист на годината, т.е. - за езиковед от клАса! Успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеПетрола демонстрира доста добра волатилност. От доста време не бях влизал при него. Та вчера, по време на американската сесия реализирах доста добра позиция. Сега е ковнал на съпротива. Та ще го дебня, в коя посока ще избие.
Внимавай, много е маневрен. И аз го дебя.http://trader-idimitrov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеОо патенцето миии как си 3470 й подкрепа бейб не тва де си нащракал
Stone_Kold - с една-единствена думичка - "подкрепа" - вместо грешно използваната "съпротива", доказва, че "чува петела" и не е между тия, които не можели да работят "правилно с технически анализ"...., каквото и да означава това в устата на съфорумника - kotara22 - във "форекс - ТА".
А аз за пореден път си правя извод, че характерната терминология не може да се научи само- и единствено от участието ни във виртуални форуми, т.е. - някои разчитат на знания "по рождение", а това им върти лоши номерА...
Навременната реакция показва, че специфичната терминология се познава от достатъчно колеги - като Stone_Kold във форума и в конкретният случай е неоснователен скептицизмът на kotara22.
Поздрави на участниците, които четат, повече от написаното в един форум , а останалите - спокойно могат да си карат по линията - проба - грешка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеРаботя на няколко фронта аз
Форекс може да ти даде, може и да ти вземе - зависи.
П.П. Мен пак ме изпържиха с тия празници в май месец по един от акаунтите, когато баМките не работеха и нямаше как да вкарам едни пикливи 50-100$ да спася акаунт. Точно в последния "почивен" ме изпържиха.
Ама, не се ядосвам понеже ръгам двуцифрено число - бях теглил около 450$ от зимата до май месец и ме дялнаха 900$.
Е, сега съм пак наново с двуцифрено - преход 2 до 3 цифрено е най-труден и после от 3 към 4. След това става по лесно.Last edited by marandi; 18.07.2014, 08:24.
Коментар
Коментар