Работя на няколко фронта аз
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеОо патенцето миии как си 3470 й подкрепа бейб не тва де си нащракал
Там някъде би трябвало да бъде, ако издъни 1.3510, после е там. Между 1.3710 и 1.3470 е гъчкано със съпротива ( 5-6 са ), чак не очаквах да ги мине за 2 месеца.
Ти как си? Чешеш ли песа? ( форекса, де )Last edited by marandi; 18.07.2014, 06:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеКак си, Василевсе мой
П.П. Тая атака по самальотчето изстреля всичко да се вкопчи за долареса. Май само си търсеха повод ми се чини за отиграване.
1.3470 съпротива, ако думне и отиваме на легендарното 1.333333333333333
Ти как си? Беше с 80% къс от секси вход? Още ли го пазиш или кешира?
Поздрави!Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеслагайте кафевите гащи след 15 минути
П.П. Тая атака по самальотчето изстреля всичко да се вкопчи за долареса. Май само си търсеха повод ми се чини за отиграване.
1.3470 съпротива, ако думне и отиваме на легендарното 1.333333333333333
Ти как си? Беше с 80% къс от секси вход? Още ли го пазиш или кешира?
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеТова 1.35 при евор/долара и утре ако не го бие, мисля от понеделник(а може би от вторник, че понеделниците вече станаха едни скучни) да почна да се оглеждам за дълги в тази двойка.
Успех на всички„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Мога да обобщя какво съм казал:
Има няколко сериозни съпротиви за движение на двойката евро-долар нагоре. Тия съпротиви трудно могат да бъдат преодоляни в следващия месец.
В смисъла на казаното горе - не мисля, че греша пред себе си, а за моята игра само това е от значение.
Ако някой има други виждания - желая му успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение
Все пак, не мога да ангажирам с мнението си никого. Като отчитам как са се развивали нещата, след месец май - имало е 2 теста на 61,8% Фибо, а при втория тест цените не са преодоляли и МА(50).
Моите НЕАНГАЖИРАЩИ очаквания - цените биха тръгнали нагоре, ако преодолеят съпротивите МА(50, 100, 200), които е задължително дори, след няколко теста - да са превърнат в линии на подкрепа - над 1,3730 - 1,3750. До месец и нещо такъв тест ще е труден.
Не, че цените не могат да скочат от утре, но все пак тия въображаеми линии използвам като индикатор за настроенията на голямата част от играчите...
Ако горното мнение противоречи на вашите, това не означава, че вашата тактика е неправилна. Успехи!
в същото време ФЕД говорят за вдигане на техните лихви това ще доведе до поскъпване на долара спрямо всички останали, като в същото време еврото ще поевтинява спрямо всички останали. Така че имай си едно наум!
Коментар
-
Все пак, не мога да ангажирам с мнението си никого. Като отчитам как са се развивали нещата, след месец май - имало е 2 теста на 61,8% Фибо, а при втория тест цените не са преодоляли и МА(50).
Моите НЕАНГАЖИРАЩИ очаквания - цените биха тръгнали нагоре, ако преодолеят съпротивите МА(50, 100, 200), които е задължително дори, след няколко теста - да са превърнат в линии на подкрепа - над 1,3730 - 1,3750. До месец и нещо такъв тест ще е труден.
Не, че цените не могат да скочат от утре, но все пак тия въображаеми линии използвам като индикатор за настроенията на голямата част от играчите...
Ако горното мнение противоречи на вашите, това не означава, че вашата тактика е неправилна. Успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнениеДобър ден на всички! И така преди 20 дни писах че има дъно EUR/USD 1,3535 и от тук на сетне посоката си е официялно за нагоре цел 1,3850.
Доходна на всички!
п.п:аааа да не забравя за деня/днес/има връх 1,358хх
И аз смятам,че ще ходи до 1.3570-80,ама до 1.3850 мисля че е малко пресилено.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнениеДобър ден на всички! И така преди 20 дни писах че има дъно EUR/USD 1,3535 и от тук на сетне посоката си е официялно за нагоре цел 1,3850.
Доходна на всички!
п.п:аааа да не забравя за деня/днес/има връх 1,358хх
Коментар
Коментар