IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Въпреки че всичките ми прогнози отидоха по дяволите, то поне нямах отворени позиции. Поне нямам загуба, което си го считам вече като печалба

Оказва се че наистина никой не е по-голям от пазара... и от ФЕДа.

Интересно дали ще се формира тренд... че от този сайдуей ми се драйфа .....
    Last edited by Patilan; 19.09.2013, 00:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
      Много станаха за окъсяване.

Ще ме изпере ли тока на кабела
      Бързаш, остави "новината" да обиколи свИтъ за 24 часа и тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от scbroodwar Разгледай мнение
        Някой май е скъсявал еврото?? Или там както му викахте на продава
        Те са млади, дръзки и самоуверени Успех момче! Завършил ли си училище?

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
          Вероятно имаш предвид девалвация, а не хиперинфлация. Валутата не подлежи на инфлация. И двете са средства за измерване на определени (различни) величини, даващи характеристика за съответните величини. За справка инвестопедия.

Защо 15.10.2013; обоснови се? Не е нужно да е с много думи, стига да са точни и конкретни. Ако нахвърляш 2-3 логически структури и не ги свържеш, не си изложил хипотеза, а едва ли четенето на мисли е характено за повечето от нас.
          Не знам дали ще ме разбереш, но тогава 60 седмичното дъно ще опре в подкрепата на сегашното движение 1.2660. Това е технически, а не фундаментално.
          Last edited by valio1900; 19.09.2013, 00:14.

Коментар

• Много станаха за окъсяване.

Ще ме изпере ли тока на кабела
            Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
              Очертава се много кратко слизане до 1.1 и след това хипер инфлация за долара, но дали това ще започне от 1.37 или 1.43 все още е тайна,но датата е известна начало около 15.10.2013.
              Вероятно имаш предвид девалвация, а не хиперинфлация. Валутата не подлежи на инфлация. И двете са средства за измерване на определени (различни) величини, даващи характеристика за съответните величини. За справка инвестопедия.

Защо 15.10.2013; обоснови се? Не е нужно да е с много думи, стига да са точни и конкретни. Ако нахвърляш 2-3 логически структури и не ги свържеш, не си изложил хипотеза, а едва ли четенето на мисли е характено за повечето от нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                На Европа и трябва инфлация и растеж, т.е. по- евтини суровини. Там процесът е към свиване на търсенето като цяло, за сметка на насърчаване на вътрешното търсене като частно - това е смисълът на всяка икономия.

Потребяваш по- малко (цялото), но повече собствено производство (частното) = върти се там нещо, за което са нужни по- евтини суровини (оценени в долари, а ти имаш поскъпващо евро и все пак наличен (вътрешен) пазар, за да реализираш печалба!) и по- либерални условия, т.е. по- консервативна система (за бизнеса - общото) за сметка на по- социалните практики (анти индивида - частното).

След това се поставяш на мястото на Драги, който се надява да се появи инфлация, демек Бени да си свърши работата и малко да поизравни активите, които 2те ЦБ държат (което пък хипотетично би му отвързало ръцете за бъдещи програми, хехе).

Спокойно може до края на мандата на Бени, "печатницата" да бичи на макс. Наследникът му ще има 4-5 месеца за маневри, след като навлезе в новата си роля.

И при Гринспан беше така - тогава лихвата беше фактора и залъгването беше, ще сваля ли, ще качва ли, ама дискаутовата лихва ли, ама лихвата на бабините им дивитини и така 4-5 месеца разнопосочни сигнали, без да каже или предприеме нищо конкретно (беше мн по- добър в това от Бернарке, а и му беше по- леко около врата). Съвсем логично е Бени да не рискува до края и да шикалкави известно време, още повече че не е ясно (дори и най- общо) кой ще го наследи. Шикалкавенето е едно, последователната политика съвсем друго - можеш да разиграваш пазарът с месеци на "тука има - тука няма" (ще има таперинг (ако има пък с колко и на какви активи)- няма да има), но съвсем друго е да спреш кранчето на "световния оптимизъм", само за да бъде пуснато от този след теб след няколко месеца. Това би било твърде голям риска за всяка една политика, която преди всичко се нуждае от последователност. Тази последователност не е последователност на думите, а на действията. Бени от тук насетне може да говори (и да се говори като цяло) почти всичко, важното е, какво релано ще предприеме. Поне докато няма ясна кандидатура кой ще е и има ли реална възможност да бъде удобрен, по- скоро е логично да пасува, а после да съобрази ходовете си с вижданията на наследника си като цяло, за да осигури приемственост.

Това са изводи направени само по календара, т.е. по постъпващата икономическа данна и изказванията на Драги и Бернарке като цяло, когато прочитам ретроспективно. Нямам никаква претенция да съм прав.
                Толкова приказки за да назовеш една истина...... развитите икономики разчитат на ной-хау което вече им го вземат от ръцете и трябва да се съобразят с това. Голям НЕ РЕШЕН проблем и досега. Така кризата нема да напусне тези райони. В САЩ не стига , че имат този проблем ,но вече имат и много сериозен проблем с дълга.
                Очертава се много кратко слизане до 1.1 и след това хипер инфлация за долара, но дали това ще започне от 1.37 или 1.43 все още е тайна,но датата е известна начало около 15.10.2013.

ПП.МНого цивилизации се опитваха да унищожат САЩ, но Бернаке успя. Това ще е записано в учебниците след 20 години.
                Last edited by valio1900; 19.09.2013, 00:03.

Коментар

• Благодаря

Определено не вярвам в чудеса и съм далеч от мисълта, че ще е само на печалба работата. Все пак е по-добре да загубя, отколкото да седя вкъщи пред телевизора

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                    Няма да я бъде да се махна от компютъра, сега малко не ме свърта на едно място.

Смених посоката, защото съм тъпан над тъпаните. Всичките ми сделки преди да ги затворя бях от толкова ниско /1,31/ и сега щях да имам над 6000 евро печалба. Но тъпана реши да си играе. На ми играчка.
                    Ъмм .. предупредих ви за гап-а тая седмица, който имахме.

Русото не обича да се обяснява - който може да чете между редовете - да си чете какво пиша. Гап се пълни на 80% при атакуващ, какъвто имахме тая седмица само за 24ч - изпуснеш ли го - после става мазало. Демек, трябва да може да различавате и видовете гап-ове.

Успех!
                    Last edited by marandi; 18.09.2013, 23:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от scbroodwar Разгледай мнение
                      Преди да започна с реални пари няколко месеца един акаунт го рестартирах, щото с 50 000 евро начално ги правих по 200 и нагоре. След като започнах с реални на ден правих по над 400 евро печалба.

Не искам да се опитвам да те отказвам, това, че аз съм загубил тази вечер не означава, че и ти ще го направиш. Единствения ми съвет е да не повярваш в моментното чудо, че ще бъде постоянно. Като неопитен и за 5 месеца почти занулил първия си акаунт, съветът ми е доста важен.

Късмет и умната! Дано си от печелившите трейдъри.
                      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        Анджък де,чакаме отговора на Европа,щото и на нея пък не и е комфортно със скъпо Евро
                        На Европа и трябва инфлация и растеж, т.е. по- евтини суровини. Там процесът е към свиване на търсенето като цяло, за сметка на насърчаване на вътрешното търсене като частно - това е смисълът на всяка икономия.

Потребяваш по- малко (цялото), но повече собствено производство (частното) = върти се там нещо, за което са нужни по- евтини суровини (оценени в долари, а ти имаш поскъпващо евро и все пак наличен (вътрешен) пазар, за да реализираш печалба!) и по- либерални условия, т.е. по- консервативна система (за бизнеса - общото) за сметка на по- социалните практики (анти индивида - частното).

След това се поставяш на мястото на Драги, който се надява да се появи инфлация, демек Бени да си свърши работата и малко да поизравни активите, които 2те ЦБ държат (което пък хипотетично би му отвързало ръцете за бъдещи програми, хехе).

Спокойно може до края на мандата на Бени, "печатницата" да бичи на макс. Наследникът му ще има 4-5 месеца за маневри, след като навлезе в новата си роля.

И при Гринспан беше така - тогава лихвата беше фактора и залъгването беше, ще сваля ли, ще качва ли, ама дискаутовата лихва ли, ама лихвата на бабините им дивитини и така 4-5 месеца разнопосочни сигнали, без да каже или предприеме нищо конкретно (беше мн по- добър в това от Бернарке, а и му беше по- леко около врата). Съвсем логично е Бени да не рискува до края и да шикалкави известно време, още повече че не е ясно (дори и най- общо) кой ще го наследи. Шикалкавенето е едно, последователната политика съвсем друго - можеш да разиграваш пазарът с месеци на "тука има - тука няма" (ще има таперинг (ако има пък с колко и на какви активи)- няма да има), но съвсем друго е да спреш кранчето на "световния оптимизъм", само за да бъде пуснато от този след теб след няколко месеца. Това би било твърде голям риска за всяка една политика, която преди всичко се нуждае от последователност. Тази последователност не е последователност на думите, а на действията. Бени от тук насетне може да говори (и да се говори като цяло) почти всичко, важното е, какво релано ще предприеме. Поне докато няма ясна кандидатура кой ще е и има ли реална възможност да бъде удобрен, по- скоро е логично да пасува, а после да съобрази ходовете си с вижданията на наследника си като цяло, за да осигури приемственост.

Това са изводи направени само по календара, т.е. по постъпващата икономическа данна и изказванията на Драги и Бернарке като цяло, когато прочитам ретроспективно. Нямам никаква претенция да съм прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Момче, не си върти гъза там където мъжете си мерят пишките Не е сега моментът. Рани се ближат

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение

Смених посоката, защото съм тъпан над тъпаните. Всичките ми сделки преди да ги затворя бях от толкова ниско /1,31/ и сега щях да имам над 6000 евро печалба. Но тъпана реши да си играе. На ми играчка.
                            Нали е на демо.... не се кахъри.

Коментар

• За демо играчите тук:
                              Движение до 1.34 за сега ,а след това.......

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                П.П. Влечугов ( Рептилов ) съжалявам - ти имаше стратегия за 1.35 да ходи - защо я промени нямам представа.

Хубаво е, че трупаш опит и в бъдеще по-малко ще се влияеш от мнения по форуми.

От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Working...
                                X