IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
    Айде да хванем туй убаво флагче -дълга до 3702 стоп 3333
    Тато, аз от тук или малко по- отгоре (3580/90) предполагам някакво връщане за тест на пробива. Не е нужно да е точно до 1,3450, но е съвсем реално да има едни стотина пипса по- добра цена за дълги в следващите дни.

http://prikachi.com/images.php?images/30/6577030b.png

Стопът на късото е 8 пипса. Целта ще я помисля според развитието, ако тръгне.

Коментар

• леле тоя дакс, викам днеска няма да го бъде той къде отиде от 500 лева загуба зех 10 лева печалба и ай бегай

Коментар

• Яната с нов връх при еврото - 134, след данните за износа на Япония...

EURJPY orders 19 September

By: Mike Paterson

Just posted 3 1/2 year highs of 133.98 ahead of reported barrier at 134.00 Currently 133.91 Sellers 134.00 ( barrier option related) 134.30 134.40 134.60 135.00 Buyers 133.50 133.30 133.00 132.85 132.50 132.35 132.00

EURJPY orders 19 September
        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Flash:GBP/USD has seen a massive acceleration higher-Commerzbank

Key-Quotes:

“GBP/USD has seen a massive acceleration higher, which has taken out all short term resistances to leave the market now focused on the 2009-2013 downtrend at 1.6333.”

“Despite the directional move seen yesterday we continue to look for this to hold the topside. Support is offered by 1.60 then the 1.5918 accelerated uptrend – while above here the market remains immediately bid. Only below here will allow for a slide back to the 1.5653 3 month uptrend.”

Коментар

• Айде да хванем туй убаво флагче -дълга до 3702 стоп 3333
            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Иване, Даксито не бих го купувал преди 8540/70, а и дори там бих бил изключително внимателен. Ако влезе в зоната и нарисува някакъв обръщащ бар на малките графики, би имало резон да се опита с 10-15 пипа стоп. Там бих фаворизирал по- скоро покупките, макар като цяло да е трики на тия нива. Както писах и по- рано, очаквам нещо от порядъка на 8750/8950 за връх и определено не бих продавал текущо, но и покупките са рискови при разреденият високопланински въздух на върховете. БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТА ПОЧТИ ВСИЧКО КОЕТО КАЗА Е ФАКТ ,ПОСЛУШАХ ТЕ И НЕ ЗГРЕШИХ,ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ОТКРОВЕННИЯ АНАЛИЗ

Коментар

• DAX

Коментар

• Първоначално изпратено от ALEX_D_GREAT Разгледай мнение
                  Пичове, само аз ли забелязвам, че тоя брадат козел освен че ми коства 5к последните две седмици наду такъв балон, който като се спука целият свят ще се лъзне по пързалката?
                  На фундамент има голямо клякане - в момента Дебелата Меркел до последно ще точи ЕС чрез немският излъшък, поднесен като дълг на останалите.

В момента жертваха дефлационния марж, който падна на 1%, а в паричната политика на ЕЦБ е заложено да не пада под 2% - иначе няма как да има икон. растеж в ЕЗ и ЕС и се вижда от самолет, че е така.

П.П. Не ми се коментират аматьори, които даже не са прочели 2 книжки за видове монетарни школи и фискална политика.

Успех!
                  -------------------------------------------------

Ето ти един анализ, който съм правил още в 2010 г.:

07.04.2010 - България и Великото преселение на народите

http://marandi.blog.bg/biznes/2010/0...arodite.524223
                  ----------------------------------------------------

Там имаш подбрани статистики и е обяснено защо дебелата Меркел вкара само за 5 години 3 пъти Европа в рецесия - толкоз си може лелката и сега се кандитарила пак - що за наглост?
                  Last edited by marandi; 19.09.2013, 02:20.

Коментар

• Пичове, само аз ли забелязвам, че тоя брадат козел освен че ми коства 5к последните две седмици наду такъв балон, който като се спука целият свят ще се лъзне по пързалката?

Коментар

• Teo88

аз ти дадох само за пример имотите дето ги няма - а не казах че ФЕД изкупуват само имоти! И после - те не са изчезнали, щото ФЕД плащат САМО лихви и изкупуват лоши кредити, а защото ФЕД ги изкупиха - и затова ти написах - "за да обърнат имотния маркет, имаше за изКУпуване много 'имот'" -> е сега вече имотния маркет е обърнат /като посока/ и 'имотА' е изкупен, та с това исках да ти покажа неконстантността на необходимия КЕШ за всеки сегмент на пазара във всеки един момент... и за да покажа колко по-сложно е всичко, накрая казах, че и тези данни дето си правим гаргара с тях по форумите са ни ЗАдадени служебно -или целенасочено... а иначе 1 господ знае каква е цифрата...

Та исках и да ти кажа, че и когато ти кажат НЕЩО определено, пак те лъжат, щото после го ползват за основа да обърнат в която посока решат в друг даден момент, според текущите Учаквания - това за коментара ти за след 2014... та следствие е по-добре да не ти казват нищо, щото имаш или манипулация от 1-и ред или от по-висок ВИНАГИ, но се разбира в последствие със сигурност само!
                      Last edited by iivanoff; 19.09.2013, 00:55.
                      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Четито на Вуйчето.

Аз не че съм някакъв фактор, ама като ви разправях, че следва 1.35 и след това много вероятно и 1.40... Всички(е, почти всички) се вързаха на кукичката, че щели да спират печатницата. Сега си спомнете Мастъра какво ви разправяше: "Печатницата веднъж пусната, не може да бъде спряна!"
                        Най ме е яд за колегата Рептила с крушата. От толкова отдавна се беше пуснал на дълги и накрая се подведе по "късаците".

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                          Девалвацията е характерна за контролирани валути...долара такъв ли е?
                          http://talkoven.onlinerechnik.com/duma/девалвация

Хубаво, да го кажем по български - обезценка. Търсиш за какво да се хванеш. Няма как валутата да търпи инфлация пряко - търпи определени последици от нея, но инфлацията измерва съвсем др нещо. Аджеба виж в инвестопедията...

И... да, доларът е контролирана валута. Бени преди малко какво направи според теб? Всяка валута е контролирана. Дори и на "свободния" пазар. Няма нужда от навлизане в частни детайли, за изсмукани от пръстите доводи, които са елементарни за оборване. Просто хиперинфлация на дадена валута, е хипертвойси опит да кажеш нещо, но с грешните думи. Как да е, разбрахме се.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                            Вероятно имаш предвид девалвация, а не хиперинфлация.
                            Девалвацията е характерна за контролирани валути...долара такъв ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                              Не знам дали ще ме разбереш, но тогава 60 седмичното дъно ще опре в подкрепата на сегашното движение 1.2660. Това е технически, а не фундаментално.
                              Съмнявам се, някой да е разбрал мисълта ти. Чисто практически.

Наличната оскъдна информация не се вписва в познатите ми технически понятия.

Най- малкото чисто логически ( ) не мога да си представя как по- ниска стойност от миналото (60 седмичното дъно), може да опре в повишаваща се стойност в настоящето (подкрепата на сегашното движение)?...

Заинтригува ме, но ще се наложи да пообясниш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Те са млади, дръзки и самоуверени Успех момче! Завършил ли си училище?
                                Ееее стига бе... Завършил съм... то пък бе едно училище! Не толкова зле колкото висшето, но все пак достатъчно посредствено

Коментар

Working...
                                X