IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
    Насърчават конкурентността и бетонират долара като световна валута - по- евтин долар = по- атрактивни доларово деноминирани активи (купуваш нещо/продаваш $) = все по- силна зависимост от долара. Полуава капан - за да се отървен от обезценяващият се кеш, надуваш балони, оценени в... долари, които рано или късно се пукат и бетонираш статуна на точно тоя кеш кеш, т.е. бъдещата му обезценка и все по- силна зависимост от нея. Един от основните лостове на американската икономическа доминация. Цяло изкуство е да продаваш все повече от нещо, което струва все по- малко и да провокираш все по- голямо търсене...
    Благодаря за отговора и на трима ви. Като цяло на акъла единствено ми идваше това за внос/износ, но не бях напълно наясно, мисля че сега поне имам някаква представа. Тва FOREX-а си е*ало майката... Потроших сума ти пари, време е май да се отказвам.
    От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi7 Разгледай мнение
      да приберат стинките на цацатаза износа и за дълговете е по добре.на никой не му трябва силен долар.то това е форекса, последните години.излиза брадатия и Управя долара,после меркел Управя я Гърция,Кипър... абе фалира си някоя държавичка и го връща на брадатия лично мнение
      Анджък де,чакаме отговора на Европа,щото и на нея пък не и е комфортно със скъпо Евро
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
        Добро утро , късо евро/долар от 1.3353 , стоп 1.3373 , цел под 1.3324
        Ай да видим ще върже ли , ако бие стопа двоен обем за 1.3500
        това второто, не съм го ПРОЧЕЛ правилно.сори
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
          Викам да му намерим адреса на то`а, дето дърпа конците и да си прави сметка колко хора охрана му трябват, оти тая вечер отидо`а четири декара пари.
          много са нивата под този дето го търсиш -> Бра'т'чед ти

... там до където виждаш са поне 10 позиции надолу! Казвам поне щото официално са над 15...
          Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Извинявам се за тъпия ми въпрос, но някой може ли с две изречения да обясни защо сами смъкват долара си?
            да приберат стинките на цацатаза износа и за дълговете е по добре.на никой не му трябва силен долар.то това е форекса, последните години.излиза брадатия и Управя долара,после меркел Управя я Гърция,Кипър... абе фалира си някоя държавичка и го връща на брадатия лично мнение
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              е как защо?

обезценяват си валутата,внос износ,нали се сещаш!
              Викам да му намерим адреса на то`а, дето дърпа конците и да си прави сметка колко хора охрана му трябват, оти тая вечер отидо`а четири декара пари.

Коментар

Извинявам се за тъпия ми въпрос, но някой може ли с две изречения да обясни защо сами смъкват долара си?
                Насърчават конкурентността и бетонират долара като световна валута - по- евтин долар = по- атрактивни доларово деноминирани активи (купуваш нещо/продаваш $) = все по- силна зависимост от долара. Полуава капан - за да се отървен от обезценяващият се кеш, надуваш балони, оценени в... долари, които рано или късно се пукат и бетонираш статуна на точно тоя кеш кеш, т.е. бъдещата му обезценка и все по- силна зависимост от нея. Един от основните лостове на американската икономическа доминация. Цяло изкуство е да продаваш все повече от нещо, което струва все по- малко и да провокираш все по- голямо търсене...

Коментар

е как защо?

обезценяват си валутата,внос износ,нали се сещаш!

Коментар

• Първоначално изпратено от andi7 Разгледай мнение
                    ти,нямаше ли къси?
                    или сега влезе по движението.
                    Прочети поста ми от сутринта , имах да , но имах и бай стоп ордер
                    Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                      е сега 4е намали с&п реитинга на германия и глей ко ставааа
                      а,аз не се притеснявам,просто съм затворил едни пари,ама........
                      Кой ще им бърше гъзовете на господата Хамериканци,като само след няколко дни ще стане актуална темата за Дебта им.
                      Яд ,ме е,че дърпат конците на целия свят

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                        Ей за това обичам форекса
                        Честито на печелившите , затворих почти 4 цифрен профит
                        ти,нямаше ли къси?
                        или сега влезе по движението.

Коментар

• Извинявам се за тъпия ми въпрос, но някой може ли с две изречения да обясни защо сами смъкват долара си?

Коментар

• е сега 4е намали с&п реитинга на германия и глей ко ставааа
                            молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Е вече направо се Осраха !!!!!!

Коментар

• Ben Bernanke’s eHarmony Profile:

Name: Ben Joseph Bernanke

Nicknames: BenaddictedToPrinting, Benny In For A Penny, Homo Thug

Age: Out of Paper – Load MOAR Paper – 0101010101

Born: Great Depression

Religion: Keynesianity and Printalam

About Me:

I’m a selfish prick. A hot, rich, pampered intellectual with a big dick and a marathon tongue. I’m young enough to do it often and old enough to do it right. I don’t have time for petty drama or emotional hysterics. I do what I want, when I want.

Activities/Interests:

I like to slice a papaya in half and stare at it for hours
                                I’m sexually aroused by war documentaries

What Am I Looking For In A Woman?

I’m looking for a woman that I can Print; wrap her around my D*ck and jerk-off for QEternity

Коментар

Working...
                                X