Първоначално изпратено от blqblq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
-
Първоначално изпратено от andi7 Разгледай мнениеда приберат стинките на цацатаза износа и за дълговете е по добре.на никой не му трябва силен долар.то това е форекса, последните години.излиза брадатия и Управя долара,после меркел Управя я Гърция,Кипър... абе фалира си някоя държавичка и го връща на брадатия лично мнениеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеДобро утро , късо евро/долар от 1.3353 , стоп 1.3373 , цел под 1.3324
Ай да видим ще върже ли , ако бие стопа двоен обем за 1.3500Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеВикам да му намерим адреса на то`а, дето дърпа конците и да си прави сметка колко хора охрана му трябват, оти тая вечер отидо`а четири декара пари.
... там до където виждаш са поне 10 позиции надолу! Казвам поне щото официално са над 15...Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеИзвинявам се за тъпия ми въпрос, но някой може ли с две изречения да обясни защо сами смъкват долара си?Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениее как защо?
обезценяват си валутата,внос износ,нали се сещаш!От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеИзвинявам се за тъпия ми въпрос, но някой може ли с две изречения да обясни защо сами смъкват долара си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеИзвинявам се за тъпия ми въпрос, но някой може ли с две изречения да обясни защо сами смъкват долара си?
обезценяват си валутата,внос износ,нали се сещаш!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi7 Разгледай мнениети,нямаше ли къси?
или сега влезе по движението.Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениее сега 4е намали с&п реитинга на германия и глей ко ставааа
Кой ще им бърше гъзовете на господата Хамериканци,като само след няколко дни ще стане актуална темата за Дебта им.
Яд ,ме е,че дърпат конците на целия святАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеЕй за това обичам форекса
Честито на печелившите , затворих почти 4 цифрен профит
или сега влезе по движението.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Е вече направо се Осраха !!!!!!Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Ben Bernanke’s eHarmony Profile:
Name: Ben Joseph Bernanke
Nicknames: BenaddictedToPrinting, Benny In For A Penny, Homo Thug
Born: Great Depression
Religion: Keynesianity and Printalam
About Me:
I’m a selfish prick. A hot, rich, pampered intellectual with a big dick and a marathon tongue. I’m young enough to do it often and old enough to do it right. I don’t have time for petty drama or emotional hysterics. I do what I want, when I want.
Activities/Interests:
I like to slice a papaya in half and stare at it for hours
I’m sexually aroused by war documentaries
What Am I Looking For In A Woman?
I’m looking for a woman that I can Print; wrap her around my D*ck and jerk-off for QEternity
Коментар
Коментар