IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
    леле ти с това ма504 не та знам какво дебнеш.едни закъсняли сигнали----мани мани
    4un4o написа:
    Паунд новозенландец даде сигнал за дълги. дългосрочно. Затвори над МА 504 часовият бар.
    4un4o » 24 Окт 2013, 11:30
    Вчера на Мом4о му дадох ей този жокер, че много нервен тоз момък.
    Току що пак затвори над МА 504.тук може да направи едни 20-30 фигури като нищо. Тактиката щом затвори над МА 504 едночасовият бар влизаме дълги щом затвори под МА 504 или обръщаме на къси или затваряме позицията. Засега е още рано да се каже дали ще има сила за нагоре защото другите МА още са под МА 504.
    Заакъсняли но от вчера имам +200 пипса.ти колко направи?

Коментар

• Има ли някой от "едно" време тук

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
        ТАТО (с големи букви) аз те мислех за гърмян заек, а ти се оказа ловец на върхове и дъна. Ето ти един сигурен ориентир накъде дуА ВЕтЕро. Имам предвид МА 504 на часова графика която показва месечният тренд.
        21 дни по 24 часа - 504 бара, или МА504.
        това ми е ориентира, над нея дълги под нея къси.местиш стопа на 15 пипса под/над тази средна и гониш таргет 4-до 10 фигури преди да я пресече,
        може и да цъкаш добавки и продажби за корекции.
        Тази сутрин дадох иширет за дълги в сайта на Желев в паунд киви и вече е 100 пипса на плюс.
        долар йена също е под нея и може да се търси вход за къси с ПА и плитък стоп
        Ползвам и мартингейл при ударен стоп.
        Забравих нещо: Хубаво е когато пресече тази средна бара да е дълъг, което говори за силна волатилност. Когато е къс шанса да има рейндж и да върне е голям. Също и когато е препродадено както в Паудн Киви вчера. проби и върна и тази сутрин пак проби.нагоре.
        леле ти с това ма504 не та знам какво дебнеш.едни закъсняли сигнали----мани мани

Коментар

• Аванта за Злобниют ритник

Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
          ТАТО си мисли че повеке от 1,3785 нема да оди и ке пусне една къса от 1,37777 стопу е на 1,3808 ,таргет дългосрочна . Хайййде хаирлия да е
          ТАТО (с големи букви) аз те мислех за гърмян заек, а ти се оказа ловец на върхове и дъна. Ето ти един сигурен ориентир накъде дуА ВЕтЕро. Имам предвид МА 504 на часова графика която показва месечният тренд.
          21 дни по 24 часа - 504 бара, или МА504.
          това ми е ориентира, над нея дълги под нея къси.местиш стопа на 15 пипса под/над тази средна и гониш таргет 4-до 10 фигури преди да я пресече,
          може и да цъкаш добавки и продажби за корекции.
          Тази сутрин дадох иширет за дълги в сайта на Желев в паунд киви и вече е 100 пипса на плюс.
          долар йена също е под нея и може да се търси вход за къси с ПА и плитък стоп
          Ползвам и мартингейл при ударен стоп.
          Забравих нещо: Хубаво е когато пресече тази средна бара да е дълъг, което говори за силна волатилност. Когато е къс шанса да има рейндж и да върне е голям. Също и когато е препродадено както в Паудн Киви вчера. проби и върна и тази сутрин пак проби.нагоре.
          Last edited by 4ono; 24.10.2013, 23:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
            Линка не е към investing.com, а към fxstreet.com. Статията е обобщаваща на съдържание от ForexLive. И двамата са доказани експерти, на достатъчно високо ниво. Не слагам линкове към случайни статии, а само такива които имат значение и красноречиво говорят за нагласите.

Та ти какво искаше да кажеш относно нивата на подкрепа и съпротива?
            а добре са си няма проблеми но 1.39 включват ли го някаде защото не видях такова ниво

Коментар

стига ги четяхте тия манипулатори от инвестинг.ком
              Линка не е към investing.com, а към fxstreet.com. Статията е обобщаваща на съдържание от ForexLive. И двамата са доказани експерти, на достатъчно високо ниво. Не слагам линкове към случайни статии, а само такива които имат значение и красноречиво говорят за нагласите.

Та ти какво искаше да кажеш относно нивата на подкрепа и съпротива?
              Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                говорим за паунда!!!!!!!!!
                ок аз си чакам еврото.нали на валутната търговия не се пише според това което пишеш ти.иначе успех и при теб

Коментар

1.39 come
                  говорим за паунда!!!!!!!!!
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                    Emmanuel Ng, Strategist at OCBC Bank, commented, “we continue to expect a buy-dips posture to prevail for the pair. Near term resistance is expected towards 1.3825 while 1.3740 may offer initial support on dips”.

“The market recently surged into new 23 month highs. The next resistance is the top of the 3 month channel at 1.3833/42… The market is immediately bid above 1.3646, the 3rdOctober high. This guards the more important 1.3472 16thOctober low and the 1.3372 base of the 3 month up channel”, argued Karen Jones, Head of FICC Technical Analysis at Commerzbank.

Flash: EUR/USD above 1.3800. Where to now? – Commerzbank and OCBC Bank

стига ги четяхте тия манипулатори от инвестинг.ком

Коментар

• Emmanuel Ng, Strategist at OCBC Bank, commented, “we continue to expect a buy-dips posture to prevail for the pair. Near term resistance is expected towards 1.3825 while 1.3740 may offer initial support on dips”.

“The market recently surged into new 23 month highs. The next resistance is the top of the 3 month channel at 1.3833/42… The market is immediately bid above 1.3646, the 3rdOctober high. This guards the more important 1.3472 16thOctober low and the 1.3372 base of the 3 month up channel”, argued Karen Jones, Head of FICC Technical Analysis at Commerzbank.

Flash: EUR/USD above 1.3800. Where to now? – Commerzbank and OCBC Bank

Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        Паунда е скъсен отдавна
                        1.39 come

Коментар

• Първоначално изпратено от SID Разгледай мнение
                          Аз пък скъсих и юрото и паунда , давай доларе ,
                          Паунда е скъсен отдавна
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Аз пък скъсих и юрото и паунда , давай доларе ,
                            Звездите ми го говорят ???

Коментар

• днес на дневен ред е 1.39 на евро/долар

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                                Ако имаш предвид 0.75. Трябваше да се случи юни тази година, но нещо ги спря. Такива мудни двойки не са ми страста и повече не съм анализирал, но е неизбежно.
                                Да, това имам предвид

Най-после се разбрахме - еми, аз не мога да твърдя нещо дали ще се случи или няма - хихи

В тоя период се очертават катаклизмите за ЕС средата на 2014 и 2015 година - когато може да се стигне до напускане на страни-членки.

Аз преди 5 години само съм казвал, че тогава ще има ескалация в ЕС и ЕЗ и ще е критично - нищо повече.
                                ------------------------------------------

Ама, паунд/йена няма как да е толкова според числата ти - по-скоро ще избяга нагоре от сегашните нива, а ти даваш спад с 25 фигури от сегашнит ?!?

Там ти се дъни прогнозата - затова казах, че 2 от числата ти със сигурност няма да излязат, както си ги дал.

Демек, ако излязат първите 2 - няма да излязат другите 2 и обратно.
                                Last edited by marandi; 24.10.2013, 00:59.

Коментар

Working...
                                X