If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гърмян гърмян та чак застрелян ЧУНЧО с големи букви Прав си ТАТОвото ....ке го чакаме да се обърне кУрсо и тогаз
Ма, и аз не ги разбирам колегите ко сакат да кажат?
Русото има късо евро/долар останало от 1.3150 и ко? Даже си го плащам всяка седмица да'е ...
П.П. Ма през швейцарец ми е по-евтино кат' такси да го бия и ся останаха 2 дълги швейцарци, дет' е същото кат' късо евро и на тях такси си плащам, дет' вече ме брулнаха кат' дойде петък.
4un4o написа:
Паунд новозенландец даде сигнал за дълги. дългосрочно. Затвори над МА 504 часовият бар.
4un4o » 24 Окт 2013, 11:30
Вчера на Мом4о му дадох ей този жокер, че много нервен тоз момък.
Току що пак затвори над МА 504.тук може да направи едни 20-30 фигури като нищо. Тактиката щом затвори над МА 504 едночасовият бар влизаме дълги щом затвори под МА 504 или обръщаме на къси или затваряме позицията. Засега е още рано да се каже дали ще има сила за нагоре защото другите МА още са под МА 504.
Заакъсняли но от вчера имам +200 пипса.ти колко направи?
ЧУНЧО,кво си се разпенил с тая кака 504 бре...колумб
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Ще опитам да се възползвам от сигнала, пък да видим, може да си познал върха...
Стоп 50 пипса, цел МА 504. Вероятно няма да дочакам до стопа и при нов връх и потвърден пробив на тренд линията от последните 2 върха на 4 часа ще съм вън.
Пуснал си една вода срещу вятъра??????????
Майтап бе Уйли.... тук има една тренд линийка по върховете която вече е пробита,. ако затвори над нея чакам 1.9730
Ако броиш и вълните в момента трябва да сме в 3 та от 3. някой елиотчик да каже.
Ще опитам да се възползвам от сигнала, пък да видим, може да си познал върха...
Стоп 50 пипса, цел МА 504. Вероятно няма да дочакам до стопа и при нов връх и потвърден пробив на тренд линията от последните 2 върха на 4 часа ще съм вън.
Коментар