Marandi, то швейцареца същото кат еврото, ама ако "скъса синджиря", ко ша стане, а?....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеМАМУН е железен и ШЕФА се мярка...да не забравя и ДОН КАРЛОС
останалите, поумняхте или фалирахте
другия път не влизай така, РЯЗКО в строя.
Новобранците, ако не слушат бой с винкело да'е ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеГърмян гърмян та чак застрелян ЧУНЧО с големи букви Прав си ТАТОвото ....ке го чакаме да се обърне кУрсо и тогаз
Русото има късо евро/долар останало от 1.3150 и ко? Даже си го плащам всяка седмица да'е ...
П.П. Ма през швейцарец ми е по-евтино кат' такси да го бия и ся останаха 2 дълги швейцарци, дет' е същото кат' късо евро и на тях такси си плащам, дет' вече ме брулнаха кат' дойде петък.
Та, за 2 цента баси чудото да'е ....
Ха, наздраве и хаирлия да е на всички да'е ...!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеМАМУН е железен и ШЕФА се мярка...да не забравя и ДОН КАРЛОС
другия път не влизай така, РЯЗКО в строя.
Явно ме знаеш
Ама ти си ми с нов ник нещо
Не знам дали поумняхме, ама знам, че остаряхме Иначе сме в играта още
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение4un4o написа:
Паунд новозенландец даде сигнал за дълги. дългосрочно. Затвори над МА 504 часовият бар.
4un4o » 24 Окт 2013, 11:30
Вчера на Мом4о му дадох ей този жокер, че много нервен тоз момък.
Току що пак затвори над МА 504.тук може да направи едни 20-30 фигури като нищо. Тактиката щом затвори над МА 504 едночасовият бар влизаме дълги щом затвори под МА 504 или обръщаме на къси или затваряме позицията. Засега е още рано да се каже дали ще има сила за нагоре защото другите МА още са под МА 504.
Заакъсняли но от вчера имам +200 пипса.ти колко направи?Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от $ Разгледай мнениеИма ли някой от "едно" време тук
другия път не влизай така, РЯЗКО в строя.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Вече +250 pipsa.
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеhttp://prikachi.com/images.php?images/40/6689040Y.png
Ще опитам да се възползвам от сигнала, пък да видим, може да си познал върха...
Стоп 50 пипса, цел МА 504. Вероятно няма да дочакам до стопа и при нов връх и потвърден пробив на тренд линията от последните 2 върха на 4 часа ще съм вън.
Майтап бе Уйли.... тук има една тренд линийка по върховете която вече е пробита,. ако затвори над нея чакам 1.9730
Ако броиш и вълните в момента трябва да сме в 3 та от 3. някой елиотчик да каже.Last edited by 4ono; 25.10.2013, 12:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнениеТАТО (с големи букви) аз те мислех за гърмян заек, а ти се оказа ловец на върхове и дъна.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение4un4o написа:
Паунд новозенландец даде сигнал за дълги. дългосрочно... тук може да направи едни 20-30 фигури като нищо.
Ще опитам да се възползвам от сигнала, пък да видим, може да си познал върха...
Стоп 50 пипса, цел МА 504. Вероятно няма да дочакам до стопа и при нов връх и потвърден пробив на тренд линията от последните 2 върха на 4 часа ще съм вън.
Коментар
-
Първоначално изпратено от $ Разгледай мнениеИма ли някой от "едно" време тук
Коментар
Коментар