Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеПаунд/долар 11.2011 близо 2.2. А ЕВРО/ПАУНД реиндж 0.90/0.80 като виждам в бъдеще едно 0.75.
Виждаш ли го да стане до март 2014?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДемек даваш вариант за евро 1.43 - паунд 1.70 - като ги разделим 0.8412?
За т'ва ли говорим?
П.П. Нормално ниво, което е постижимо - то ся е 0.8525 - къде ме метна с разни 2.2 и т.н.
Коментар
-
Демек даваш вариант за евро 1.43 - паунд 1.70 - като ги разделим 0.8412?
За т'ва ли говорим?
П.П. Нормално ниво, което е постижимо за тая двойка - то ся е 0.8525 - къде ме метна с разни 2.2 и т.н.
Ама, дали ще станат 1.43 и 1.70 спрямо долар до март 2014 двете ще видим - то същото число за тая двойка ще даде и при нива евро/долар 1.22 и паунд/долар 1.45
Демек - нищо не носи т'ва кат' инфо.Last edited by marandi; 24.10.2013, 00:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеИзвинявам се. Дано това е достатъчно. Но тук едни пубери напоследък пишат само поседните 4 цифри , че и аз прихващам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБе, колега - аз не мога да съм ти в главата - първо метна едни числа 1.70 паунд/долар
После викаш за кога.
После от нищото 2.2 ... ма т'ва в круши ли е, в к'вое ...
П.П. Сори, ама нищо не ти се разбира - пиши кат' мяташ числа ко имаш предвид - аз да не съм Ванга да'е ...
затова се базикам т'ва 2.2 кое ся в лева ли е - па не ме карай да мисля вечер - бъди малко по-прецизен кат' изказ.Last edited by valio1900; 24.10.2013, 00:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеДа ти приличам на апокалипик? Ако за теб има валута евро то за останалите 2/3 от света нищо не значи.
После викаш за кога.
После от нищото 2.2 ... ма т'ва в круши ли е, в к'вое ...
П.П. Сори, ама нищо не ти се разбира - пиши кат' мяташ числа ко имаш предвид - аз да не съм Ванга да'е ...
затова се базикам т'ва 2.2 кое ся в лева ли е - па не ме карай да мисля вечер - бъди малко по-прецизен кат' изказ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАми, аз т'ва те питам? Т'ва ще значи, че Великобритания ще иска да излиза от ЕС - ти ми пишеш 2.2?
Нали за двойка евро/паунд шпрехахме? Ко прайм ся? Мерим ябълки в круши ли?
Кога е било 2.2 тая двойка? Демек еврото 2.2 по-скъпо от паунд, щот' мо'е съм изпуснал филма?Last edited by valio1900; 24.10.2013, 00:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеИма една валута спрямо която се мерят всички, поне за сега.
Нали за двойка евро/паунд шпрехахме? Ко прайм ся? Мерим ябълки в круши ли?
Кога е било 2.2 тая двойка? Демек еврото 2.2 по-скъпо от паунд, щот' мо'е съм изпуснал филма?
П.П. Демек март месец 2014 си писал 1.70 паунд/долар и коментирах само, че това ще значи , че ингилизите ще бягат от ЕС?
Т'ва ли твърдиш?Last edited by marandi; 24.10.2013, 00:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСпрямо кое, бре колега - поне се уточнявайте?
П.П. Не съм Ванга да гадая какво значи подобно число 2.2 - дай другата валута - в лева ли в к'во е било 2.2?
Има една валута спрямо която се мерят всички, поне за сега.Лева беше мераклия, но края на Америка не се сбъдна.Last edited by valio1900; 23.10.2013, 23:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеЕ тук съм зяпнал. При лира 2.2 влизаха в еврозната , а сега ще излизат?
П.П. Не съм Ванга да гадая какво значи подобно число 2.2 - дай другата валута - в лева ли в к'во е било 2.2?
Двойката се води ЕУР/ГБП - демек евро/паунд т'ва ли е било 2.2 - щот' хич не мо'а те чатна какво шпрехаш в момента?Last edited by marandi; 23.10.2013, 23:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
Бе, няма невъзможни неща - ма, т'ва, което твърди ще значи ( при тая пропорция/спрямо евро дет' е дал, че ЮКей ще иска да излиза от ЕС.
Със сигурност подобни числа няма как да се случат за няколко седмици, както твърди колегата.Last edited by valio1900; 23.10.2013, 23:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМаранди,кажи,че кабела няма да се случи така
Бе, няма невъзможни неща - ма, т'ва, което твърди ще значи ( при тая пропорция/спрямо евро дет' е дал, че ЮКей ще иска да излиза от ЕС.
Със сигурност подобни числа няма как да се случат за няколко седмици, както твърди колегата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТ'ва пожелателно мислене ли му викаха?
Давай тайминг кат' даваш числа - за кога ги очакваш тия числа, защото поне 2 от тях няма да се сбъднат в обозримо бъдеще
Без тайминг за какво ги даваш? ( риторично )
Успех!
П.П. Ъъ ... и пишете не е препоръка, щот' ще набутате някого без да искате.
Коментар
Коментар