IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Ами, т'ва ще означава, че ЮКей иска да излиза от ЕС - нали с т'ва започнахме.

Виждаш ли го да стане до март 2014?
    Ако имаш предвид 0.75. Трябваше да се случи юни тази година, но нещо ги спря. Такива мудни двойки не са ми страста и повече не съм анализирал, но е неизбежно.

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
      Паунд/долар 11.2011 близо 2.2. А ЕВРО/ПАУНД реиндж 0.90/0.80 като виждам в бъдеще едно 0.75.
      Ами, т'ва ще означава, че ЮКей иска да излиза от ЕС - нали с т'ва започнахме.

Виждаш ли го да стане до март 2014?

Коментар

Демек даваш вариант за евро 1.43 - паунд 1.70 - като ги разделим 0.8412?

За т'ва ли говорим?

П.П. Нормално ниво, което е постижимо - то ся е 0.8525 - къде ме метна с разни 2.2 и т.н.
        Паунд/долар 11.2011 близо 2.2. А ЕВРО/ПАУНД реиндж 0.90/0.80 като виждам в бъдеще едно 0.75.

Коментар

• Демек даваш вариант за евро 1.43 - паунд 1.70 - като ги разделим 0.8412?

За т'ва ли говорим?

П.П. Нормално ниво, което е постижимо за тая двойка - то ся е 0.8525 - къде ме метна с разни 2.2 и т.н.

Ама, дали ще станат 1.43 и 1.70 спрямо долар до март 2014 двете ще видим - то същото число за тая двойка ще даде и при нива евро/долар 1.22 и паунд/долар 1.45

Демек - нищо не носи т'ва кат' инфо.
          Last edited by marandi; 24.10.2013, 00:36.

Коментар

Извинявам се. Дано това е достатъчно. Но тук едни пубери напоследък пишат само поседните 4 цифри , че и аз прихващам.
            Бе, всичко е 6+ не съм цупльо, ама лоча ракойка, отпуснал съм се, брави правих и почваме от 1.70 паунд/долар - стигаме за датата март 2014 - после 2.2 и гледам кат' абдал - викам ся ко стана ... да'е ...?

Коментар

Бе, колега - аз не мога да съм ти в главата - първо метна едни числа 1.70 паунд/долар

После викаш за кога.

После от нищото 2.2 ... ма т'ва в круши ли е, в к'вое ...

П.П. Сори, ама нищо не ти се разбира - пиши кат' мяташ числа ко имаш предвид - аз да не съм Ванга да'е ...

затова се базикам т'ва 2.2 кое ся в лева ли е - па не ме карай да мисля вечер - бъди малко по-прецизен кат' изказ.
              Извинявам се. Дано това е достатъчно. Но тук едни пубери напоследък пишат само поседните 4 цифри , че и аз прихващам.
              Last edited by valio1900; 24.10.2013, 00:08.

Коментар

Да ти приличам на апокалипик? Ако за теб има валута евро то за останалите 2/3 от света нищо не значи.
                Бе, колега - аз не мога да съм ти в главата - първо метна едни числа 1.70 паунд/долар

После викаш за кога.

После от нищото 2.2 ... ма т'ва в круши ли е, в к'вое ...

П.П. Сори, ама нищо не ти се разбира - пиши кат' мяташ числа ко имаш предвид - аз да не съм Ванга да'е ...

затова се базикам т'ва 2.2 кое ся в лева ли е - па не ме карай да мисля вечер - бъди малко по-прецизен кат' изказ.

Коментар

Ами, аз т'ва те питам? Т'ва ще значи, че Великобритания ще иска да излиза от ЕС - ти ми пишеш 2.2?

Нали за двойка евро/паунд шпрехахме? Ко прайм ся? Мерим ябълки в круши ли?

Кога е било 2.2 тая двойка? Демек еврото 2.2 по-скъпо от паунд, щот' мо'е съм изпуснал филма?
                  Да ти приличам на апокалиптик? Ако за теб има валута евро то за останалите 2/3 от света нищо не значи.Работиш в бъдеще време, зощото за сега разплащанията са в долари.
                  Last edited by valio1900; 24.10.2013, 00:03.

Коментар

Има една валута спрямо която се мерят всички, поне за сега.
                    Ами, аз т'ва те питам? Т'ва ще значи, че Великобритания ще иска да излиза от ЕС - ти ми пишеш 2.2?

Нали за двойка евро/паунд шпрехахме? Ко прайм ся? Мерим ябълки в круши ли?

Кога е било 2.2 тая двойка? Демек еврото 2.2 по-скъпо от паунд, щот' мо'е съм изпуснал филма?

П.П. Демек март месец 2014 си писал 1.70 паунд/долар и коментирах само, че това ще значи , че ингилизите ще бягат от ЕС?

Т'ва ли твърдиш?
                    Last edited by marandi; 24.10.2013, 00:00.

Коментар

Спрямо кое, бре колега - поне се уточнявайте?

П.П. Не съм Ванга да гадая какво значи подобно число 2.2 - дай другата валута - в лева ли в к'во е било 2.2?

Има една валута спрямо която се мерят всички, поне за сега.Лева беше мераклия, но края на Америка не се сбъдна.
                      Last edited by valio1900; 23.10.2013, 23:56.

Коментар

Е тук съм зяпнал. При лира 2.2 влизаха в еврозната , а сега ще излизат?
                        Спрямо кое, бре колега - поне се уточнявайте?

П.П. Не съм Ванга да гадая какво значи подобно число 2.2 - дай другата валута - в лева ли в к'во е било 2.2?

Двойката се води ЕУР/ГБП - демек евро/паунд т'ва ли е било 2.2 - щот' хич не мо'а те чатна какво шпрехаш в момента?
                        Last edited by marandi; 23.10.2013, 23:54.

Коментар

Бе, няма невъзможни неща - ма, т'ва, което твърди ще значи ( при тая пропорция/спрямо евро дет' е дал, че ЮКей ще иска да излиза от ЕС.

Със сигурност подобни числа няма как да се случат за няколко седмици, както твърди колегата.
                          Е тук съм зяпнал. При лира 2.2 влизаха в еврозоната , а сега ще излизат?
                          Last edited by valio1900; 23.10.2013, 23:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                            Маранди,кажи,че кабела няма да се случи така

Бе, няма невъзможни неща - ма, т'ва, което твърди ще значи ( при тая пропорция/спрямо евро дет' е дал, че ЮКей ще иска да излиза от ЕС.

Със сигурност подобни числа няма как да се случат за няколко седмици, както твърди колегата.

Коментар

• Спокойно еврото и лирата им трябва корекция поне до 1.3333 в еврото така, че ще ги махнеш тези лири, но нервите ще са много , ако издържиш.Дано изчетеното за Хитлер, Мусолини и компания от онзи век ти помогне .
                              Last edited by valio1900; 23.10.2013, 23:39.

Коментар

Т'ва пожелателно мислене ли му викаха?

Давай тайминг кат' даваш числа - за кога ги очакваш тия числа, защото поне 2 от тях няма да се сбъднат в обозримо бъдеще

Без тайминг за какво ги даваш? ( риторично )

Успех!

П.П. Ъъ ... и пишете не е препоръка, щот' ще набутате някого без да искате.
                                Само за теб .... март 2014

Коментар

Working...
                                X