Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеMarandi може би имаш знания по икономика, но валутните пазари не са същото.
Бях дал преди месец прогноза, но тогава не и обърнаха вимание. Сега ще го напиша за втори и последен път, на който му послужат ще се радвам:
GBP/USD - 1.7
EUR/USD - 1.43
USD/JPY - 85
GBP/JPY -133
Това са точки за евентуален реверс и не е задължително да се случат в една и съща седмица, но може и да ги подминат.
Давай тайминг кат' даваш числа - за кога ги очакваш тия числа, защото поне 2 от тях няма да се сбъднат в обозримо бъдеще
Без тайминг за какво ги даваш? ( риторично )
Успех!
П.П. Ъъ ... и пишете не е препоръка, щот' ще набутате някого без да искате.
Коментар
-
Marandi може би имаш знания по икономика, но валутните пазари не са същото.
Бях дал преди месец прогноза, но тогава не и обърнаха вимание. Сега ще го напиша за втори и последен път, на който му послужат ще се радвам:
GBP/USD - 1.7
EUR/USD - 1.43
USD/JPY - 85
GBP/JPY -133
Това са точки за евентуален реверс и не е задължително да се случат в една и съща седмица, но може и да ги подминат.Last edited by valio1900; 23.10.2013, 22:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениепри кабела , на дневна се пече един бар,затвори ли го под 1,6115 ,тръгваме надолу,минимум за 3 фигури!
Ингилизите ще го държат да не пробие 1.6350 зоната - и ще го връщат обратно - там издъни ли еврото шъ е 'ноу отхвърчало над 1.4250.
Възможно е - ние само отстрелваме да'е ... да не сме врачки.
Коментар
-
Повишението на йената - нестабилност на пазарите в Азия от слуховете, че водещите китайски банки ще са с тройно по-големи отписани задължения...
Flash: USD/JPY amidst conflicting signals - Commerzbank:
Key Quotes
“While we note the 200 day ma at 97.28 guards the current October low at 96.55 and the seven month support line at 95.88. We also note that the Elliott wave count on the 240 minute chart and the 60 minute chart are giving completely different indications and for that reason we consider the chart fairly neutral.”
“Rallies will find initial resistance at 99.01/07 – last weeks high and the 61.8% retracement ahead of the 5 month resistance line at 99.45 and the 100.62 September high.”
Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеВ България е възможно...
Но ХДС си има достатъчно финансисти за да се занимава Меркел с това, което не и е работа...
Демек, бедната немска баба ( дет' я нямала застраховки-живот ) през 3 години държавата им да я праща на екскурзия в чужбина, щот' й се полага.
И Меркел да ми дрънка глупости, че БГ бабата трябвало да се стегне още малко и да притисне коланите?
П.П. Кофти е, че в БГ няма финансисти - щот' читав финансист кат' чуе думата Политика и бяга през 10 планини в 11-та, па в БГ те питат първи въпрос: "Как се казва баща ти?"
Цялата администрация ви е такава - пълно с калинки, станишки, доганки и прочие - дет' бащите им били шофьорчета по-рано, ма синковците и щерките вече "управляват"Last edited by marandi; 23.10.2013, 14:33.
Коментар
-
http://screencast.com/t/JBGi2G0qfAcW
eurgbp таргет от около 100 пипона, само да бутне още 1 път нагоре и да направи дивергенцияwww.vladimirforexsignals.com
www.vladimirmarketsforecast.com
www.vladimirribakov.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениете двете неща вървят ръка за ръка,дет се вика ако не можеш да си направиш сметката ............
Но ХДС си има достатъчно финансисти за да се занимава Меркел с това, което не и е работа...Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеИзвинявай, че ще те разочаровам, но Меркел е политик, а не финансист.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПазарът яко се базика с дебеланата - кат' искаш скъпо евро - ей ти евтин петрол.
Ся, свинчугата ще умува що й спада приходна част и бюджета отиде в канала. Франсетата и Италия първи ще изреват, че няма могат да слязат под 3% бюджетен дефицит, щот' приходите от акциз в кофата.
Демек 'айде пак нова рецесия - тя тая е уникум за 5 години 3 рецесии да изкъпиш си е "постижение"Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениекъсо ози/долар
късо киви/ долар
късо ози/йена
тез всички поръчки, са се задействали докато спя
Ся, свинчугата ще умува що й спада приходна част и бюджета отиде в канала. Франсетата и Италия първи ще изреват, че няма могат да слязат под 3% бюджетен дефицит, щот' приходите от акциз в кофата.
Демек 'айде пак нова рецесия - тя тая е уникум за 5 години 3 рецесии да изкъпиш си е "постижение"Last edited by marandi; 23.10.2013, 13:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМога да вкарвам много примери, но накратко през Втора Световна война немците са вървели с "печатницата". (ИМЕННО !!!)
Затова дебелата Меркел ся 3-ти мандат ще опита да овладее ЕЦБ - досега два мандата - нъц ...
Не знам какво ще стане щот' не съм Ванга - но е много лицемерно да се говори за фискална децентрализация, а дебелата Меркел да иска всичко да тече като водапад към немско, па периферията да го духа...
Благодаря, няма да досаждам повече...
Коментар
Коментар